Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij Mostert "juweliers" besteld heb.
Op de pop lijkt de gouden steker met perigoot groter, dan wanneer een levend model het sieraad had getoond. Dat viel me op in vergelijking met andere firma's, die hetzelfde sieraad ook nog eens 20% goedkoper aanbieden. Daar kan ik overheen stappen, want dat had ik vantevoren kunnen vaststellen.
Wat ik u kwalijk neem: de knullige verpakking met ronduit lelijke en goedkoop uitziende binnenkant. Zelfs niet schoon: zwart spikkeltje op het wit. Echt genant om dit zo aan mijn dochter te geven, voor haar 50e verjaardag. Ik wil iets moois geven in een aantrekkelijk doosje. Dus niet een universeel doosje voor een heel setje, met sneetjes voor kettinkje, ringetje.. en dat er gebruikt uitziet.
Ik krijg de indruk dat de knopjes door een andere klant zijn teruggestuurd. Eén knopje is notabene ietsje scheef.
De vrouw die mij aan de telefoon te woord stond n.a.v. mijn klacht, was vriendelijk en heeft me een nieuw doosje gestuurd. Mooi strikje, maar ook met een universele "sneetjes" binnenkant. En niet zwart, wat zij beloofd had. En..! Waarom staat jullie naam niet op dat doosje??? Ergens anders opgeduikeld om "mij tegemoet te komen"?
Als ik het geschenk maandag aan mijn dochter heb gegeven, zal ik haar op de lichte verbuiging wijzen. Maakt zij er geen punt van, dan laat ik het zo, maar als de steker daardoor niet goed werkt, stuur ik het setje terug en verwacht ik de €99,00 retour.
Vr. groet, Marga Arents.
Tel. 0651199044