gewoon goed

mijn bestelling werd snel verzonden ,snel en zonder problemen, ook kreeg ik het artikel in de verpakking van het merk. dus niets te klagen

Service staat hoog in het vaandel en dat maken ze ook waar.

Uitstekend, een aanrader!

Goede ervaring.

In één woord prima

Bestelling is prima afgehandeld

Zeer betrouwbaar..

Ik had een dure ketting besteld, en was best bang dat het verkeerd zou gaan, maar het was zeer goed verzorgd en netjes ingepakt, snelle verzending.

Prachtig sieraad in mooie doos

Prachtig product, verpakt in een stijlvol doosje. Snel geleverd, dus ben zeer tevreden.

Mooie kwaliteit

Ketting en hanger zijn van goede kwaliteit. Snelle levering en service.

Snel geleverd.

Heel snel geleverd en kettinkje zag eruit zoals op de foto

doet wat het belooft

Mooi artikel besteld, order geplaatst, ontvangen op het moment dat het beloofd was, goede afhandeling, duidelijke website, een aanrader

Fantastisch!

Super snel verzonden, duidelijke site en heel leuke kinderverpakkingen voor de sieraden. Erg leuk om te bewaren en eventueel een verzameling te beginnen haha!

Ik wacht nog steeds op de teruggave van m'n geld

Ik heb 10 dagen geleden mijn pakketje terug gestuurd met het verzoek om mijn geld terug te krijgen en ik heb daar nog steeds niks van gehoord.

Erg tevreden

Mijn sieraden die ik besteld had kwamen netjes ingepakt aan, ziet er super mooi uit.

Alles gegaan zoals het hoort

Besteld, betaald, ontvangen. Alles zoals het hoort te gaan.

Veel keus goede levering. Leuk ingepakt in doosjes

Prijs en kwaliteit uitstekend

Vlot en mooi afgewerkt en mooi verpakt bij verzending

Mooie producten en super service

Goede producten

Snelle levering, en prachtige verpakking

Goede service.

Goede service, goede communicatie en snelke terugbetaling na retour sturen.

Erg goed, zeer klantvriendelijk

Twee keer oorbellen gekocht en beide keren snel ontvangen. Kwaliteit prima.

Super goede service. Geven goed advies. Bestelling is snel geleverd. Toch niet helemaal blij met de aankoop? Retour zenden is geen probleem. Koop er graag!

Mooi product snelle levering

Mooi product snelle levering Netjes verpakt

Suggestie op de website koste na betalen nog extra

Ik krijg een vervelend gevoel wanneer ik een hanger bestel er een ketting die wordt voorgesteld bij bestel, afreken en vervolgens een mail krijg dat de door mij bestelde combinatie 20 euro extra kost, terwijl het geheel ongeveer 53 euro kostte. Had dan uit service voor de betaalde prijs geleverd, of had van de verkoop afgezien.

Mooi sieraad en prima service

Men heeft mij geholpen bij het kiezen en daarna het artikel passend gemaakt. Vriendelijke en professionele hulp.

Ik vind het een hele mooie armband

Maar ik heb hem nog niet gedragen omdat ik 21 november jarig ben en krijg hem dan cadeau van mijn man ,dan wordt ik 83 jaar groetjes Mieke Vriends

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet