Heel klantvriendelijk

Na contact met klantenservice ivm termijn retourneren sieraad besteld. Keurige levering. Mooie armband. Complimenten.

Erg tevreden

Snelle service, mooi product afgeleverd en netjes ingepakt

Op tijd, mooi ingepakt, mooi sieraad.

Armband is prachtig en gelijk aan de foto die online staat.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Ik zocht een fijn hangertje voor mijn ketting, ik heb snel gevonden wat ik zocht. Zaterdag besteld en dinsdag aangekregen. Super service.

Zij heeft het cadeau nog niet gehad

Nog even wachten mensen

Goede service en kwaliteit

Ik had niet verwacht dat de bestelde oorbellen zo snel geleverd zouden worden. Ik was blij verrast.

Correct

Het is de eerste keer dat ik hier wat gekocht heb. Mijn ervaring is dat een en ander vlot en correct zijn verlopen!

Snelle en keurige levering

Voldoet aan de verwachting

Tot nu toe slecht

Mijn ervaring is tot nu toe niet zo goed, in de eerste instantie heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Daarnaast heb ik een klacht bij Post.NL ingediend. Het zou misschien een oplossing voor Mostert-juweliers zijn een ander bezorgdienst te zoeken, zodat de pakketje wel aan komen bij de klant.

Makkelijk bestel en betalingsproces

Bestellen was eenvoudig nadat ik een keuze had gemaakt uit het assortiment , betalen voor de bestelling was al even simpel. Het is een cadeau voor mijn vrouw , ik hoop dat dit ook zo positief uitvalt.

Alles prima en snel geleverd

Heel erg tevreden

Bestelling was heel snel binnen,en voldoet aan alles wat ik hoopte, omdat je toch van een foto besteld en het niet in het echt ziet. Maar heel tevreden dezelfde dag omgedaan en nog niet weer af vanaf dag 1 Groetjes Greetje

Netjes ontvangen en mooi ingepakt

Fijne website

mooie parel hanger maar ik dacht dat er een ketting bij hoorde.

als er een ketting bij hoorde dan zou ik graag ontvangen.

Het was prima

De verzending kwam snel, mooi ingepakt en de website is heel duidelijk

Snelle en goede afhandeling van bestelling

Ik heb al aangegeven tevreden te zijn over de snelle en goede afhandeling. Jammer was dat ik extra moest betalen voor de cadeauverpakking. Vanuit de winkel is dit vanzelfsprekend. Kwaliteit van product kan ik nog niet beoordelen daar ik de verpakking nog niet heb opengemaakt daar mijn vrouw overmorgen jarig is en dan wordt pas de verpakking open gemaakt.

Was uitstekend

Die was goed, snelle levering,

Met alles tevreden

Alles volgens afspraak gegaan en ik was zeer tevreden GRT Mieke

Is zo als beschreven

Produkt zo als beschreven. Keurig volgens afspraak geleverd.

Super kwaliteit en snel geleverd

Prachtig ingepakt en snel bezorgd

M'n beste vriendin was erg blij met de oorbellen en het was prachtig verpakt dus ik ben helemaal tevreden:)

Mooie betaalbare producten, snelle levering

Mooie spullen tegen betaalbare prijs, snel geleverd.

Snel gekozen en snel geleverd.

Veel aanbod. Snel gekozen en snel geleverd.

Waanzinnig goede service

Zó fantastisch geholpen! Diverse vestigingen hebben erg veel moeite gedaan naar het zoeken van een (uit de collectie) sierraad. Én gevonden! Heel blij mee, nogmaals dank!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet