Niks op aan te merken

Het bestellen en betalen via de website ging makkelijk, levering was netjes op tijd. Niks op aan te merken.

Prima ervaring

Goede service. Er word snel gereageerd op mailtjes. Armband is prachtig!

Zeer goede service

Zeer goede service.

viel een beetje tegen

De maat van de oorknopjes bleek kleiner dan vermeld op de website, ze zaten in een sneu, te groot doosje waar ook nog ruimte voor een ketting met hangertje was, hierdoor leken ze nog kleiner. Deze verpakking is standaard volgens de klantenservice. Dat het doosje ook nog kapot was, kwam door de bezorging werd gemeld. Gelukkig had ik zelf nog een mooi doosje van eigen oorbellen want zo wilde ik het niet cadeau geven. Dit alles is gemaild naar de klantenservice waar ik wel altijd snel en vriendelijk antwoord kreeg. Mijn ervaring zou als feedback meegenomen worden. Bij een andere verpakking zou ik misschien nog wel eens iets bestellen. Ik was niet van plan uit mezelf een review te schrijven omdat ik alles al heb gemaild naar de klantenservice maar er werd om gevraagd via mail.

Correcte en snelle levering!!

Cadeautje

Mijn schoonzus vond de ketting met hanger zeer mooi.

Prima snelle levering en product prc zoals het beeld

Snelle levering product prc zoals omschreven

Erg tevreden

Zeer snelle bezorging! Mijn vragen werden direct beantwoord. Dus ja ik ben erg tevreden,ook over de producten!!

Voldoet exact aan mijn verwachting

Duidelijke omschrijving en keurige levering!

Super snelle levering en mooie sieraden

Super snelle levering

Hele fijne service

Fijn en vlot contact met de klantenservice.

Precies de foto! Goed verpakt, snelle levering.

Prima service, zelfs als je iets wilt ruilen!

Heb een gouden hangertje gekocht maar deze viel toch wat kleiner uit dan verwacht. Heb m kunnen ruilen zonder problemen.

Heel positief

Vragen snel en heel beantwoord. Snelle en goede levering. Klantvriendelijk.

Snelle levering, prima ervaring

Mooie oorbellen en snel geleverd

Mooie oorbellen en snel geleverd

Top sieraden .

Snelle levering en echt mooie sirtadrn van goede kwaliteit.

Netjes en op tijd

Mooi gouden kruisje

Product ziet er zeker zo mooi uit als op de site. Zeer tevreden.

Vlotte levering

Vlotte levering. Mooi product. Oorbellen waren keurig ingepakt. Erg tevreden!

Zeer tereurstellend

Dure ring aangeschaft 2 stenen eruit na 2 dagen echt belachelijk koop er nooit meer

Recentelijk een gouden hangertje gekocht voor mijn vrouw. Weliswaar had ik op basis van de foto en de prijs de indruk dat het een wat massiever hartje was maar het bleek een flinterdun hartvormig plaatje te zijn. Op zich overigens wel fraai uitziend maar wel ultra lichtgewicht. Verder netjes in een doosje en op tijd geleverd.

Armband niet aan te passen

Een prachtige boccia armband van 20 cm was niet aan te passen voor mij persoonlijk. Een gemiste kans! Alle uw armbanden zijn 20 cm, maar niet elke vrouw heeft dezelfde maten...

Zondag mijn parel oorbellen besteld Dinsdag in huis

Snelle levering en mooi juweel

Juweel is even mooi als op de website

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet