Snel bezorgd,mooi verpakt, mooi produkt.

Snel bezorgd,mooi verpakt, mooi produkt

Meelevend en geduldig!

Pakket niet ontvangen

Volgens Post NL zou ik mijn pakket gisteren om 16:00 hebben ontvangen. Helaas was ik niet thuis, er is geen bericht achtergelaten. Ik heb het pakketje ook niet in mijn brievenbus aangetroffen.

Fijne webshop en snelle levering

Overzichtelijk webshop met mooie artikelen voor een betaalbare prijs. En super snelle levering. Ik kom zeker terug!

Keurig verzorgd

Geen enkele klacht

Sieraden zijn heel mooi, heel goed kwaliteit en geweldig service !!!! Top

Goede juwelier

De bestelling die ik heb gedaan kwam keurig verpakt aan. Het is een mooie medaillon.

Een dikke 10

Ik bestel wel meer bij lucardi en altijd snel in huis en met zorg ingepakt en altijd netjes . Vandaar een dikke 10 . En natuurlijk prachtige sieraden niet te vergeten.

Vlugge levering

Wat ik besteld had ziet er prachtig uit,en vlugge levering

De oorbellen zijn mooi. En sluiten goed.

Mooi verpakt , snel bezorgd helemaal blij mee.

Goede kwaliteit sieraden en snel geleverd!

Goede kwaliteit sieraden en snel geleverd. De website geeft goed en duidelijk weer wat je kunt verwachten wat betreft de maten van de sieraden. What you see, is what you get!

Ruime keus. Na aankoop vlotte levering met vroegtijdige berichtgeving over de levertijd en afgifte. Mooi sieraad!

Niks op aan te merken, gewoonweg prachtige oorhangers.

Gewoon weg super.

Mooi!

Zilveren ketting met roosje besteld. Op de foto zag het er leuk uit en in het echt vond ik hem nog mooier! Intussen heb ik ook de bijbehorende oorknoppen besteld.

Mooi product, gekregen wat ik verwachtte

Top !!

gewoon goed

Ik heb oorstekers besteld. Ze zijn net zo mooi als verwacht. Goede informatie na de bestelling en snelle bezorging. Top!

goede service

Geleverde product (hanger) was niet conform info op website, werd vervolgens kosteloos geruild voor een andere hanger. Prijsverschil hoefden we niet te betalen. Snelle reacties op mail en keurige afhandeling, prima!

Oorbellen snel geleverd, goed verpakt. Zijn wel veel kleiner dan verwacht, misschien is het handig om een foto van een model met de oorbellen in op de site te plaatsen zodat je beter de grootte kan inschatten. Nu is de ontvanger dol op hele kleine oorbellen dus in dit geval kwam het goed uit.

Super mooi product

Ik heb een super mooie ketting voor een mooie prijs had er alleen een mooie hanger bij gewilt maar die kon ik niet echt vinden voor deze dikke ketting maar een echte aanrader

snel geleverd

Mooie juwelen.

Correcte en snelle levering, prachtige juwelen

Hele goede klantenservice!

Ik had mooie oorbellen voor moederdag had gekocht. Helaas toen mijn moeder ze een 2e keer aan wilde doen lag het steentje er uit. Heb gemaild met de vraag wat ze hier aan konden doen. Kreeg heel snel een mail terugmet de stappen en met de retour formulieren. Heb het teruggestuurd en binnen een week had ik de oorbellen weer thuis! Helemaal top! Dit wordt mijn nieuwe online juwelier!

Gemakkelijk bestellen en snelle bezorging

2 hele mooie buddha to buddha armbandjes besteld. Site was overzichtelijk en de bezorging daarna snel. Aanrader!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet