Precies wat ik zocht

Mooie site,genoeg producten ,keuze snel gemaakt.

Erg goed geholpen

De oorbelletjes die ik online kocht bleken erg klein. Toen ik ze in de winkel terugbracht werd ik direct heel vriendelijk geholpen. Uiteindelijk slaagde ik in de winkel zelf wel. Vriendelijk personeel en niet opdringerig. Ik heb fijn geshopt!

Komen afspraken keurig na!

Prima bedrijf!

Snelle nette levering

Zie boven en voldoet aan beeld dat ik ervan had

goede service

Online via Mostert oorbellen besteld. Bij levering bleek een sluiting niet te werken. De oorbellen kon direct geruild worden.

Mooie sieraden

Mooie sieraden, snel verscheept en bezorgt. Enige minpunt is het transport; de transporteur die vraagt, ondanks de nadrukkelijke eis van ligitimatie van geadresseerde, helemaal niets: wij waren niet thuis maar de bezorger gooit het gewoon door de brievenbus en faked de legitimatie door het invullen van 4 willekeurige karakters, misschien zijn eigen bankpasnummer

Heel prettig

De website was makkelijk. De bestelde artikelen waren goed verpakt en werden snel geleverd.

Bestelling super in orde de verpakking ook heel mooi

heel goed

heel goed

Uitstekend!

Zoveel keus! Mijn bestelling was er al heel snel, erg blij mee.

Redelijk

De website was niet zo prettig. Ik dacht dat ik betaald had maar dit was niet zo. Ook was onduidelijk hoe snel het armbandje zou komen. Ik ging bellen met filiaal Spijkenisse de volgende morgen. De man die opnam was in eerste instantie een beetje knorrig. Ik was het weekend jarig en wilde graag weten op donderdag ervoor of mijn armbandje op tijd zou zijn en of we het op konden ophalen ergens. Hij mag echt wel wat aardiger doen bij klanten aan de telefoon. Hij heeft toen een kwartier later wel teruggebeld dat wij het op konden halen in Hellevoetsluis.

Snelle levering en goed verpakt. Item zat in mooie verpakking.

Correct en op tijd geleverd.

Alles oké

Netjes op tijd

Niet alleen nog langs om 1 paar oorbellen in te laten zetten

Heel ok

Heel ok

Niet volledig

Na aankomst van het horloge bleek er geen boekje van diesel bij te zitten en ik heb t idee dat t glas wazig is en omdat ik blij was dat ik m had..is t er niet can gekomen om de afzender te informeren over mijn bevindingen..

Verkeerd artikel ontvangen

Verkeerd artikel ontvangen met duurdere prijs. Over gebeld en gemaild. Wacht op creditfactuur en nieuwe betaalopdracht. Nog geen reactie.

Tevreden

Op tijd geleverd en goed product!

Super snelle reactie op vraag via e - mail. Mooie spullen.

Snelle aflevering

Mooi product, echter ik miste een 14 karaats echtheid certificaat. Snelle aflevering van de bestelling.

Vlotte levering en prachtige sierraden

Kreeg mijn bestelling vlot binnen, werd op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en de sierraden waren netjes verpakt.

Was een goede ervaring

Mooie oorknopjes en snelle levering.

Heel erg blij mee!

Ik heb een mooie ketting besteld, deze was goed verpakt erg snel binnen! Goede kwaliteit en helemaal blij mee!

Snel geleverd,

Netjes en zeer snel geleverd.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet