Goede levering, keurig verpakt.

Snelle levering en verzorgd en mooi verpakt

Bestelling was er snel, in goede orde ontvangen. Was mooi en verzorgd ingepakt en verpakt

Niet wat ik had gehoopt qua kwaliteit

Hele goede en snelle service. Alleen blijkt maar weer dat een fysiek iets in de winkel beter is dan online bestellen. Oorbellen gekocht waarvan ik dacht op de afbeelding te zien een goede stevige sluiting dus niet oorbellen 1 dag aan en gelijk al 1 verloren. Dus buiten de goede service toch een minder fijne ervaring.

Eenvoudig geregeld, goede kwaliteit

Ik vond het fijn dat het gewoon een duidelijke uitwisseling was en er werd ook snel geleverd. Verder niks mis met het product, van goede kwaliteit.

Precies zoals verwacht en snel geleverd

Hoopte dat ze zouden zijn zoals mijn vorige paar. Deze opgemeten en de maat klopt exact.

Goeie website, snelle levering. Blij mee !

Snelle levering ondanks niet op voorraad.

Een duidelijke website en mooie spullen

Op de website had ik een tegenstrijdigheid ontdekt bij een parelhanger. Ik had daarover een vraag gesteld per e-mail. Binnen twee uur had ik een antwoord en ze zouden de fout herstellen. Hierdoor heb ik een andere parelhanger plus oorbellen besteld. Kwaliteit was supermooi. En maar ietsje duurder dan een andere internet juwelier.

Heel erg tevreden over bestelling

Mooie kwaliteit armband en snel en mooi ingepakt ontvangen. Bedankt!

uitstekend

beter kan haast niet.

Nette snelle aflevering

Via internet sieraad besteld werd netjes en snel bezorgd en makkelijk te volgen zeer tevreden

Snel en goed product

Duidelijke site snelle verzending en goed product

duidelijk omschreven niks op aan te merken

snel en netjes geleverd

Bestellen en leveren was super. Alleen bij oorbellen die 170 euro kosten is het belachelijk om 3.95 aan inpakkosten/cadeaupapier te rekenen

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen, niet duur en snel in huis

Fijn winkel online

Heb een bestelling geplaatst en wat bleek, ik miste een onderdeel. Meteen contact gezocht en het was gelijk opgelost. Onderdeel de dag erna ontvangen. Prima service. Website is aantrekkelijk.

Goede service en prima geregeld.

Best!

Delivered in good order, best quality, very satisfied.

dubbel

Ik begrijp niet waarom een brievenbuspakketje 3,95 verzendkosten moet hebben. Ook al staat er een voucher tegenover, vind ik dat toch niet correct. Verder ben ik goed geholpen en was de bestelling er vlot.

Prachtig, snel, super

Dit was mijn eerste keer online sieraden kopen, maar zeker niet de laatste. Prachtige oorbellen als cadeau gegeven.

Snelle levering, mooi product

Helaas moet het retourneren zelf betaald worden.

Mooie degelijke oorbelletjes

Snelle levering, netjes verpakt

Geweldig!

Sieraden zijn prachtig, mooi verpakt en snel geleverd!

Snelle levering, goede informatie

De verpakking van een duur cadeau was erg sober

Snelle levering mooi verpakt super blij mee

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet