top.

snelle verzending, mooi produkt en kwaliteit.

Prima product en sneller als verwacht

Prima product en het was een stuk sneller als verwacht binnen

Product zoals beschreven en levering was perfect

De oorbellen die ik heb besteld zijn precies zoals op de foto en van goede kwaliteit. De levering was hartstikke snel en ze waren mooi ingepakt.

Mooie oorbellen, geleverd in een heel leuk beeldje. Echt waar voor je geld!

Tevreden

Helemaal top!

Klantvriendelijk en snel. Wel Jammer dat ze telefonisch niet te bereiken zijn. De communicatie zou dan wel sneller gaan.

Snel geleverd wat ik had besteld, halsketting nog mooier dan ik had verwacht

Positief

alles is goed gegaan, de armband is alleen te groot waardoor ik nu toch nog naar de juwelier moet helaas, maar daar kan mostert niets aan doen,

Zeer tevreden.

Goede service snelle levering Goede kwaliteit prijs goed. Kom er zeker terug.

Heel netjes ingepakt en verstuurd

Ik heb oorknopjes besteld en deze zijn netjes ingepakt en verstuurd. Heel fijn.

My wife loves the wonderful earrings!

Wonderful shopping experience

Makkelijk om te bestellen en snel thuis!

Prima service snelle levering

Een mooie website, goede service, snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding.

Voldeed niet aan verwachting!

Nooit meer via webshop juwelen bestellen

onwijs blij met met gouden ring.

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en in goede staat. Ring was wel een stuk kleiner dan op de foto maar ben er nog steeds heel blij mee! een mooi fijn ringetje.

Helaas ben ik 1 oorbel al Na 1 uur verloren. Zat wat losser dan de ander maar dit was wel heel jammer

Mooie kwaliteit sieraden. Komt altijd snel binnen in mooie doosjes. Tevreden klant

persoonlijke en goede service

Snelle aanpassing van de bestelling toen bestelde armband niet aanwezig was met omzetting naar iets langere armband

Heel tevreden!!

Ik ben zeer tevreden over de sieraden, service en levering.

Goede persoonlijke service

Wat ik had besteld was niet meer op voorraad maar in overleg heb ik een ander vergelijkbaar artikel kunnen krijgen

Prima.

Order verwerking prima geregeld, duidelijk. Levering door pakketdienst op tijd, echter werd het pakketje voor de deur gezet en heb ik niet voor ontvangst kunnen tekenen.

Naar wens

Alles is naar wens verlopen

Net zo mooi als op de foto!

Snelle levering.

Snelle levering. Wel bijzonder dat er geen handtekening nodig was voor het in ontvangst nemen van het sieraad. Ging gewoon door de brievenbus Ik heb het nog niet verder bekeken aangezien het een cadeau is

Teléurstellend

In deze tijd heb ik de lokale middenstand gesteund. Gevraagd of de band ingekort kan worden. Geen service, kom maar terug als de winkel open is. Winkel is alleen open om iets af te halen na bestelling. Jammer,! Zal hier in het vervolg rekening mee houden. Nu kan ik horloge nog niet aan omdat de band veel te groot is.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet