Prima doen wat ze beloven

Grote keuze goede omschrijving en netjes verpakt geleverd

Horloge was defect kreeg zonder enige moeite of tegen woord een nieuwe top service

Mooie ketting, snel geleverd!

Gewoon netjes geleverd, zoals beloofd!

Mooie pareloorbellen

Super snel in huis.

Snelle levering, mooi verpakt

Snelle levering en superleuk verpakt!

Heel erg blij met product en dienst.

Prachtig product, snelle levering, prima prijs.

Ging voor een stalen armband. Had er 1 gezien op de site. Eerst contact gezocht via de mail met filiaal in Krimpen aan de IJssel. Maar zij hadden hem niet op voorraad. Ze stuurde een foto met diverse stalen armbanden die zij wel hadden. Super fijn. Echter moest ik een wat grotere maat hebben, die zij helaas niet hadden. Dus online besteld en na 2 dagen had ik hem in huis! Mooie armband! Mijn vader was er super blij mee!

Supergoed

Artikel in etalage gezien, thuis besteld en supersnel in huis.

Ik ben een tevreden klant

Mooi product, snelle levering, gewoon goed!

Mooi sieraad, platte koning schakel armband. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Goede omschrijving, snelle levering. Heel blij en zeer tevreden.

Prima service!

Voor een dure armband was de verpakking echt een ondermaats.

Helaas is het pakketje op huisnummer 118 afgegeven. Ik woon zelf op nr. 112 en ik kan me niet voorstellen dat ik een verkeerd huisnummer heb doorgegeven. Later zag ik het op de pakbon staan, dat had ik ook eerder kunnen zien, maar niet op gelet omdat het nog nooit is fout gegaan bij een bestelling. Ik schrok natuurlijk wel dat ik een berichtje binnen kreeg dat het pakketje was afgegeven en ik nergens een pakje kon vinden. Daarnaast is het voor een armband van €224,00 wel een heel armzalig goedkoop doosje waar het in zat. En niet eens even gezellig ingepakt maar gewoon in een grote envelop. Kortom, de armband is mooi maar de aflevering laat te wensen over. Met vriendelijke groet, Els Frijters

Lelijke hanger die niet bij oorbellen past

Als ik een foto van deze parelhoen hanger had gezien had ik het niet gekocht. Parelhoen van oorbellen is egaal. Parelhoen van halsketting lijkt wel optisch oneffenheden te hebben. Het voelt wel glad aan.

Oorhangers terug gestuurd.

Was te klein. Leek op het plaatje groter, wellicht had ik goed naar de maat moeten kijken.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden, De medewerkster was echt geweldig, snelle reactie, heel behulpzaam, duidelijk klantvriendelijk.

Goede service en goed verpakt

Goede service en goed verpakt

Mooie ring

Mooi product, snel geleverd.

Snel en volgens verwachting

Niet duur, leuke sieraden en snelle service

Erg tevreden,snelle levering!

Dit was mijn eerste bestelling en ben daar zeer tevreden over. Alles netjes verpakt en snel in huis. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Op tijd geleverd, mooi product.

Prima zaak, ik koop graag lokaal, maar na een telefoontje bleek dat het cadeautje toch beter online besteld kon worden. Uiteindelijk bleek dat ik voor een cadeauverpakking €3,95 moest betalen! Dit vind ik echt van de gekke.

Bestelling snel binnen

Ik had mijn bestelling snel binnen

Top kwaliteit en levering

Snel geleverd en snel geantwoord op mijn vraag.

Zeer goede ervaring

Eenvoudige bestelproces, product is zoals de productbeschrijving en foto weergeeft. Zeer snelle levering, helemaal goed!

Goed en snel

Binnenban 19