Mooi sieraad en snelle levering

Medallion was precies als beschreven op de site en levering was snel.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs en levering netjes.

Snelle levering, goed verpakt en nog mooier dan verwacht.

Snel en correct

Binnen een dag geleverd, goed verpakt.

Topppppppppppppppppppppp

Toppppppppppppppppppppppppppppppppp

Goed verzorgd

Klopt met wat beloofd was. Tevreden over de bestelling ,netjes afgeleverd in mooi doosje.

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Prima website en makkelijk te bestellen. Goede prijs kwaliteit. Levering was niet via track en trace te volgen. Dus bestelling kwam snel maar ongepland aan.

Klantgericht

Ik heb een goede ervaring met Mostert Juwelier. Duidelijk, goede communicatie en levering versnelt toen ik erachter kwam dat ik wat aan de late kant was.

Goeie service

Snelle en goede service... levering komt op tijd. Super mooie armband Vriendelijke groet Natasja van Oort

Zeer tevreden.

Snelle levering , zeer content van mijn bestelling.

Snelle levering goed

Prima voor elkaar

Snelle verzending, mooie sieraden, netjes in doosje.

snel geleverd

het ziet er allemaal goed uit en was ook snel bezorgd

Klein maar fijn

Een mooi, subtiel setje oorbellen. Mijn dochter is er heel blij mee.

Prettig

Goede kwaliteit, op tijd geleverd

Zeer tevreden over mijn aankoop, alles is zoals verwacht

Alles was naar wens

Het bestelgemak, de klantenservice en bezorging is super! Laat staan de mooie gouden producten. Ben er heel blij mee!

Alles liep zoals het hoort top service!

Redelijke kwaliteit

Levering duurde langer dan verwacht, te begrijpen in een pandemie. Maar niet ideaal als je iets op tijd wilt hebben voor een verjaardag. Paar keer gemaild, niet direct antwoord. Vervolgens gebeld naar een winkel, er bestaat zogenaamd geen telefoonnummer van een klantenservice. Medewerker belde het hoofdkantoor, werd terug gebeld dat ze het verkeerde besteld hadden. Vandaar de vertraging. Kwaliteit van oorbellen, was redelijk.

Snel geleverd in een mooie verpakking.

Ik had het armbandje besteld en twee dagen later kwam hij binnen. Snelle en goede service.

duurde ff

het product is prima en uiteindelijk bezorgd de post had er (kennelijk) enige moeite mee, wel vind ik het jammer dat voor simpel een presentje inpakken zo veel ( te veel) geld wordt gevraagd lijkt mij een gewone service die gratis hoort te zijn

prima en snelle aflevering!

ik ontving een goeden kettinkje snel en ben tevreden over de snelle afwerking!

Alles klopt verloopt goed

Originele oorbellen gevonden, de koop en verzending verliepen uitstekend. Goed en veilig verpakt. Prijs kwaliteitverhouding was juist.

Goede en snelle service Product was ook zo als getoond op foto, top

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet