Vaker wat besteld en snel goed verzonden

snel een mooi sieraad geleverd

het is best moeilijk om een sieraad uit te zoeken via een website. Bij Mostert is het mij wel gelukt om iets moois uit te zoeken. na ontvangst voldeed dit echt aan mijn wens en was het zoals op de website stond aangegeven. dank daarvoor.

Gewoon goed.snel en Betaalbaar

Veel keus, niet duur, en snel in huis.

Perfect!!

Snelle nette levering

Je wordt goed geïnformeerd, wanneer is bestelling geleverd gaat worden.

Een fijne website om een mooi cadeau te vinden

Het koste wat moeite om te vinden hoe er een account kan aangemaakt worden. Uiteindelijk gelukt. De bevestiging van bestelling en betaling kwam al vlot na het bestellen. Op tijd leveringsinformatie ontvangen. Tevreden.

De bestelling kwam op tijd . Van tevoren netjes een berichtje. Mooi ingepakt.

Mooi product

Heb gouden oorbellen en een gouden ketting besteld. Deze kwamen twee dagen later met de post. De sieraden zaten in een bubbel verpakking. Werden netjes aan de deur afgeleverd. Heb voor bestelling nog contact gehad met de service afdeling, kreeg netjes en snel antwoord op mijn vraag. Zal de volgende keer weer hier iets bestellen.

Super en snel

Ik was aan het zoeken en deze site kwam naar voren,meteen super enthousiast en mooie artikelen en snel besteld en geleverd.

Mooie kwalitatieve oorknoppen erg blij mee prima ervaring

Prima ervaring!!

Ik ben heel prettig geholpen

In deze coranatijd was het ingewikkeld om een mooie ketting voor mijn moeder te vinden. Met de uitstekende en vriendelijke hulp van jullie klantenservice is dat heel goed gelukt!

zeer goede ervaring en tevreden

betrouwbaar en levering op tijd

top

Ben heel tevreden hoe het is gegaan. Zeker van de snelle levering. Ga zeker in de toekomst meer gebruik hier van maken. Vriendelijke groet . Joyce

Mooi product, netjes verstuurd.

snel verstuurd, kloppend met de beschrijving. Mooi!!

Snelle levering en mooi product

Het werd snel geleverd en ik werd op de hoogte gehouden via de mail waar mijn product zich bevond. Ik had voor optie inpakken gekozen en het zag er keurig uit. Volgende zal ik hier zeker weer bestellen

Heel mooie producten en goede service.

Snele levering en alles goed verpakt. Ik heb al heel veel plezier mer mijn bestelling.

geweldig

super mooie en snelle levering

Mooie site en snel geleverd

Duidelijke omschrijving en goede foto’s op de website. Is fijn om goed te kunnen zien wat je koopt.

verrassend snel

Ik ontving al zeer snel een heel mooi verpakt geschenkje. Volgende week mag mijn dochter het ontvangen met haar verjaardag.

Denken echt met je mee.

Zeer tevreden over de bestelde oorbellen. Snelle levering

Bestelling kwam best snel. Alleen in mijn gedachte ging het groter zijn dan wat ik heb gekregen. Dat was meer mijn verwachting. Maar voor de rest wel goed.

Mooie sieraden

Goede kwaliteit en snelle levering

20 euro betalen om een andere maat te bestellen

Vond het nogal vreemd dat we bij deze juwelier 20 euro extra moesten betalen om een gouden armband te verkleinen. Je zou toch denken dat je goud inlevert en daarvoor juist geld krijgt. We hebben er dus voor gekozen om de grote maat te bestellen en bij een andere juwelier de armband te verkleinen.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet