Goed, duidelijk en snel

Ik zocht een leuk cadeautje voor mijn vrouw. Op de website van Mostert Juweliers vond ik wat ik zocht. Om kort te gaan, hetgeen ik zocht en vond voldeed aan de verwachting. Prima .....

Heel erg goed

Ik ben heel goed geholpen voor een medewerkster van Mostert. Een nadeel, bij het opsturen van de Oorbellen moest ik verzendkosten betalen. Ook bij de retour zending k moest ik weer €4,95 betalen. Bij elkaar opgeteld.. best een dure grap voor oorbellen van €43,95

Profesioneel

Keurig verzorgd Levering snel binnen 2dagen TOP

Snelle levering, mooi ingepakt en kwaliteit is top.

Duidelijk, snel en volgens afspraak.

goeie service en snel geleverd

na informatie snel bestel en ook snel geleverd,top!!

Matig

Bij navraag wanneer het verstuurd zou worden, 2 dagen na bestelling en betaling, kreeg ik als antwoord dat het verstuurd zal worden. Dan zou je een track tracenummer krijgen. Niet hoor, maar het lag toen al in de brievenbus. Goede levering, slechte communicatie.

Wel prima. Vond het inpakken wel duur maar was leuker weggeven. Schoondochter was erg blij met sieraad

Alles correct en snel afgehandeld

Goede webshop, goede communicatie afhandeling bij vragen. Snel geleverd

Excellent

Quick delivery and smooth shopping experience

Goede service, mooie sieraden

Zeer goede service en goede kwaliteit op t eerste gezicht.

Leuke sieraden en prima service.

Makkelijk om digitaal sieraden te bestellen en Mostert is zeer klantvriendelijk. Alleen jammer dat ze niet de gouden oorbellen hadden die ik wenste.

product is precies zoals verwacht, verzending: na 6 dagen binnen

Uitstekende service, snel geleverd

Ik had een ketting besteld maar was me veel te dun. Ik heb via de mail om advies gevraagd en gekregen, binnen 1 dag. Een nieuwe ketting besteld en de eerste meteen teruggestuurd. Alles via Klarna mbt retouren en betalen is perfect geregeld. Deze winkel is zeker een aanrader. 1 min puntje: geen gratis retouradres.

Supersnelle levering

Mijn zilveren Creolen had ik supersnel binnen. En geheel naar mijn zin!

Zeer klant vriendelijk

Reageren erg snel en zeer vriendelijk en zijn ook erg mee denkend ..

Snelle levering en prachtig sieraad!

Nvt

De bestelling is prima verlopen

Mooie oorstekers, jammer dat de sluitknopjes Zo klein zijn was er gelijk eentje kwijt.

Het product was zoals ik het me heb voorgesteld. Mooi en netjes afgewerkt.

Geweldige

De goudenherenketting goed ontvangen. Dik tevreden.

Zeer goede en snelle klantenservice

bestelling is vlot geleverd ondanks de feestdagen. Ook de omruiling voor een ander maat is vriendelijk en vlot afgehandeld.

Zeer snel. In een mooi doosje!

heel chill hoe alles geregeld is/wordt

jullie leveren hele fijne service. ik ga hier vaker bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit hangertje

Ik had makkelijk contact over de levertijd, het hangertje was snel in huis.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet