Goede en snelle levering en mooi product!

Goede en snelle levering en mooi product! Ik heb hierbij aangegeven om het te laten inpakken en het kwam heel mooi ingepakt binnen, mooier dan ik het zelf zou kunnen. Al met al kan ik het iedereenaan bevelen!

Mooi sieraad binnen gekregen goede prijs kwaliteit verhouding Ben er super blij mee

Snelle bezorging.

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Keurig persoonlijk briefje bij de nazending.

Net op tijd de ketting nagezonden

Zeer attente en vriendelijk Snelle levering

Keurig verpakt en afgeleverd

Veel keus; snelle bezorging.

Het was er vlug

Hele fijne ervaring

Ik had een bepaalde vraag over mijn bestelde product en daar heb ik meteen antwoord via de mail op gekregen. Daarnaast heb ik het product heel snel ontvangen.

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Via e-mail contact gehad met Mostert Juweliers omdat ik twijfelde tussen twee (dikte) maten van een ketting. Ik kreeg snel reactie met foto’s zodat ik de kettingen kon vergelijken. Ook de follow-up was snel en vriendelijk, en de volgende dag werd het al bezorgd.

Service

Ongelooflijk prima service snelle levering top

Ik ben zeer tevreden en ook over de klantenservice.

Adequate orderbehandeling Prima logistiek en prima communucatie

Snelle levering mooi product

Mooie juwelen

De geleverde juwelen komen 100% overeen met de foto op de website . Correcte en snelle levering in een mooi doosje .

snel antwoord op mijn vragen en snelle levering

Heel netjes en goed ontvangen

binnen 3 dagen in huis en goed verpakt, Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle service, goed ingepakt,tevreden over de aankoop

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Ik zal in de toekomst de website zeker nog eens bezoeken.

Armbandje na 2,5 week kapot en de zogenaamde oplossing is bizar

Ik had voor mijn verjaardag een gouden armbandje gekregen van mijn vader; super lief natuurlijk. Na 2,5 week viel ineens het armbandje uit mijn lange mouw, ik was blij dat ik het opmerkte want had verder niets gemerkt met achter iets blijven haken oid. Ik heb gemaild dat dit kapot was en toen gaven ze aan dat ze graag een fototje wilde. Dus ik heb 2 fototjes gestuurd met de vraag of ik het kon terugsturen en wellicht het geld of iets anders mocht uitzoeken. Ik ontving het antwoord dat ze dat nooit doen en eerst willen dat je het armbandje opstuurt zodat de goudsmid het kan beoordelen... <vraag dan ook niet om foto's?!> Ik wilde opzich het armbandje wel toesturen maar toen bleek ineens dat die kosten dan voor mezelf zouden zijn... Opzich prima maar het hangt na doorvragen aan de telefoon dus af van het oordeel van de goudsmid; als je bent blijven hangen (per ongeluk) dan is het je eigen schuld, als het een productiefout is willen ze het wel maken. Dus voordat je geld uitgeeft aan aangetekend versturen is dat wel goed om te weten. Want anders heb je gewoon pech. Ik heb aangegeven dat ik dat een service vanuit hun vind om die aangetekende kosten op zich te nemen, zeker als al zo snel iets kapot is. Maargoed Mostert wil niet met een nieuwe oplossing komen, dus mijn conclusie: ouderwets bedrijf dat niet mee wil denken met de klant. Klant is koning geldt hier in ieder geval niet.

SUPER!!!

Snel geleverd! Lekker veel keus voor een mooie prijs,ga zeker vaker bestellen!

Duidelijke website,snelle levering!

Mooie en duidelijke website,wat je ziet is wat je koopt! Snelle levering,zelfs een dag eerder dan verwacht geleverd.

Prima ervaring

Supergoed geregeld van bestelling tot levering. Keurig verpakt. Meerdere betaalmogelijkheden.

Prima geholpen!

Mooie gouden oorbellen gekocht en op mijn vragen kreeg ik snel antwoord.

Heel goed.

Goed, snel voor een redelijke prijs.

Had de ketting graag op ware grootte gezien. Vind de ketting dan ook iets dunner dan verwacht. Er was volgens mij ook niet heel veel keuze in de dikte van de kettingen. Het hangertje is prachtig. H.g. Tineke

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet