Goede en duidelijke website

Snelle levering en goede beschrijving van het product.

Een aanrader

Netjes op tijd geleverd.

Goede service,snelle verzending.

Kon nergens terecht i.v.m coronaregels . Ik zocht kraamkadootje, via google terecht gekomen bij Mosterd.

Super!!

Ik heb dankzij de website van Mostert Juweliers mooie en fijne oorbellen gekocht. De oorbellen zijn in een mooi doosje verpakt en verstuurd in een bubbel envelop. Ik wil Mostert Juweliers bedanken voor deze mooie oorbellen en de fijne bezorging. Mostert Juweliers ga zo door!!!

Uitstekent

Ik had oorbelletjes te klein gekocht gemaild met mostert kreeg meteen antwoord hoe ik moest retourneren en heb inmiddels de goede maat creooltjes

mooie oorbellen, netjes geleverd

mooie oorbellen, netjes geleverd

Snelle levering Prima

Waar voor je geld!!

Aankoop was een succes

Snelle levering maar vreemd en onzorgvuldig dat een pakje met de waarde van meer dan 300 euro half in mijn brievenbus zit. Iedereen had het zo kunnen pakken. Gelukkig niet gebeurd. M vr gr Anja Boender

Uitstekende service!

Snel en accurate afhandeling van retour

Keurig op tijd verstuurd

Keurig op tijd verstuurd

Snelle levering, mooi product.

Helder en snel in communicatie. Toppers

Kreeg snel antwoord bij mijn vragen en ze waren duidelijk.

Nooit weer

De eerste was ik de volgende dag kwijt, de andere sinds gisteren, ligt niet aan jullie, maar ze zijn zo ligt dat ze overal in blijven hangen, helaas, de volgende wil ik eerst zien, voor ik ze koop.

Wel goed

Mijn ervaring met deze juwelier is wel goed. Snelle en nette levering alleen was na 2 dagen al 1 gouden oorbel kwijt. Deze oorbellen blijven niet zo maar hangen helaas. Dure les.

Hartstikke tevreden!

Heel blij met de bestelde kinderringetjes. Ze zijn prachtig. En waren ook supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden en bestel vast nog wel eens voor mijn kleinkinderen.

Snelle levering, goeie communicatie over levering. Cadeau verpakking viel erg tegen. Zeker voor dat geld. Zelf over moeten doen helaas.

Vlotte levering volgens afspraak

Mooie sierraden en snelle levering met een goede communicatie.

Een mooie kwaliteit,op tijd geleverd

goede dienstverlening

goede service

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering

Product als beloofd en mooi, juweldoosje (verpakking gescheurd

Product goed, snelle levering. Het juwelendoosje was ingescheurd.

Ruime collectie , snelle verzending

Ik ben heel tevreden was opzoek naar een armband van boccia , hier gevonden ! Ruime keus en snelle levering !

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet