Snelle service, to the point

Een week voor kerst besteld en binnen 2 dagen bezorgd. Prima service.

Snel geleverd, mooi ingepakt!

Snelle levering en zoals op foto. Mooi ingepakt...

Heb het kettinkje dat helaas tegenviel aangetekend teruggestuurd. Het bedrag 119,00 zou teruggestord worden op mijn creditcard. Ik zie het nog niet wrsch vanwege de feestdagen.

Wacht nog

Had een verkeerde hanger voor ketting ontvangen en die weer retour gestuurd en ben nu nog in afwachting op de goede. Vandaar ook 3 sterren

Ondanks de kerstdrukte keurig op tijd geleverd.

Ben tevreden over de correcte afhandeling van mijn bestelling.

Toppy mooi op tijd

Toppy

Zeker tevreden, maar wel met klein verbeterpunt

Ruime keuze qua sieraden, middels een overzichtelijke website. Keurig op de hoogte gehouden tijdens order verwerking. Alleen dat je nog extra moet betalen voor het inpakken in een stukje papier met een strikje, dat vinden we wel jammer. Dat zou de gelegerde kwaliteit perfectioneren en de volle sterren verdienen.

mooi artikel alleen jammer dat de post.nl een aangetekende envelop bij iemand anders heeft bezorgd daar kan juwelier Mostert niets aan doen ben alleen huiverig geworden om sieraden online te bestellen

Prima, snelle levering van het juiste product

Verrassend goede ervaring

Door de kerstdrukte vond Mostert juwelier een risico dat het pakket niet voor de kerst bezorgd kon worden. Het is persoonlijk door Mostert juweliers bezorgd. Dit noem ik nog eens service

Mooie hanger met ketting

Ketting viel iets tegen , aan de kleine kant

Keurig verzonden, keurig verpakt , mooi sieraad

Zeer tevreden , sieraad ziet er precies zo uit zoals jullie hem op de site hadden beschreven , erg mooi dus !

Snelle accurate reactie op mail en vlotte afhandeling van bestelling.

Zeer plezierig en bestelde voldoet aan verwachting. Mooie eigentijdse sieraden.

Ondanks het feit dat ik vrij laat was met bestellen een week voor de kerst toch op tijd binnen gekomen Mooi verpakt Zeer tevreden

Snelle levering en mooi product

Precies zoals verwacht.

Hele goede service. Eerlijk. Overleg altijd mogelijk. Snelle levering.

Snel

Te veel werk

Snelle service, mooie sieraden

Snelle service, mooie sieraden

Oorbellen besteld en na een paar dagen al binnen. Netjes ingepakt, tevreden!

Niet echt

De oorbellen die van echt zilver zouden zijn, zijn het volgens mij niet. Ze zijn best leuk maar er is geen merkje te vinden én de kwaliteit is erg slap. Beetje te duur voor wat je krijgt.

Komt afspraken na, product geruild en verschil keurig terug gestort. Vlot geleverd.

Prima service. Mooie oorknopjes.

Uitstekend geholpen en zeer snelle service

Prima service Ondanks dat er 1 artikel niet voorradig was ben ik meer dan tevreden met de oplossing hiervan. Meteen mijn geld terug en 10% korting op mijn volgende aankoop

Mooie ketting op tijd in huis.

Snelle levering van mijn mooie ketting die ik bij jullie gekocht heb

Prima opgelost

Helaas bestelling niet compleet maar uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet