Mooi ingepakt!

Snelle service, mooi ingepakt...helemaal tevreden!

Snelle en prima service. Snelle verzending

Oplichters!!!

Bestelling meteen geannuleerd omdat de factuur niet correct was in de app. Ticket ontvangen van annulering. Vervolgens na 3dgn melding dat de bestelling onderweg is Hoe dan, meteen een mail verstuurd ja we konden het niet annuleren de gepersonaliseerde kun je niet retourneren maar de rest wel. Bullshit..oplichters!!! Was tevreden met mijn 1e bestelling dacht ga nog meer bestellen nou never en nooit meer. Gaat niet om dubbeltje of kwartje maar om het principe.. Mostert Oplichter.

super

de kado verpakking ziet er zeer luxe uit. Een lust voor het oog. het sieraad is ook mooi...

Klantenservice

Omruilen voor iets anders was perfect en snel geregeld.

Goede verpakking.

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Mijn ring was snel geleverd in een leuk doosje. Heel erg bedankt!!!

Erg goed

Mooie kettingen en snel geleverde

Duidelijke webshop Mooie kettingen en snel geleverd

Duidelijke en snelle afhandeling. Mooie producten en waarheidsgetrouw.

Betrouwbaar

Gouden oorbellen precies volgens foto. Mooi verpakt.

Perfect geregeld

Mijn retour is perfect geregeld

Ik ben uiterst tevreden

Prachtig verpakt, mooi product en het voelt betrouwbaar (je krijgt waar voor je geld) om een sieraad bij een juwelier te kopen. Snel verzonden. Ik ga er nog wel een keer een sieraad bestellen.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt alleen die irritante mailtjes om een beoordeling te schrijven komen mijn strot uit :)

Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Alles goed

Snelle en vriendelijke service

Ben goed en snel geholpen via de webshop

mooi sieraad

Het is een ontzettend mooie hanger, heel mooi afgewerkt maar ook de namen zijn goed gegraveerd. Het waren enkele Oekrainse namen, maar perfect overgenomen op de hanger. Super mooi en mijn vrouw is er ontzettend blij mee.

Alles goed geregeld

Service desk geeft snelle en adequate antwoorden. Verzendig en retourneren goed geregeld en snel. Dankjewel voor de mooie ring met gravure.

Geweldig!

Prachtige ketting met geboortesteen besteld en snel geleverd gekregen. Alles zat verpakt in een mooie doos. Ik zal hier vast en zeker nog meer gaan bestellen.

Heel tevreden over mijn bestelling bij mostert juweliers

Voor de 1ste keer besteld bij Mostert juweliers. Artikel komt volledig overeen met de beschrijving. Het werd keurig verpakt en snel geleverd! Mijn complimenten!! Ada

Mooi kettinkje, precies zoals afgebeeld

Dinsdag besteld en dag erna geleverd

Cadeautje

Alles wordt prachtig verpakt en zsm opgestuurd

Product kwam exact overeen met de beschrijving !

2 producten besteld, keurig verpakt en snel geleverd. Aanrader!

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet