Wat ik bestelt heb voldeed aan mijn verwachtingen

De bestelde oorbellen waren niet leverbaar en dit werd netjes via de E mail vermeld en een mooi alternatief aan geboden

Het pakje was naar een afhaalpunt gebracht

Omdat er geen kaartje in de bus was wist ik dat nietUw klantenservice heeft dat prima uitgezocht. De oorbellen zijn mooi!

Zeer snelle verzending

Op advies van mijn zoon een paar oorbellen voor zijn vriendin besteld. Was benieuwd of ze nog voor Kerst zouden arriveren. Dat was geen probleem! Fijn! Nu nog hopen dat mijn schoondochter ze mooi vindt ;-)

Geweldig netjes op tijd ontvangen!! Goed verzorgd verstuurd. Bedankt Tiny

In deze hectische periode verwachtte ik mijn pakje niet zo snel. Toen ik nog geen bericht had gekregen dat de artikelen er waren en ik er via track en tracé niet achter kwam, heb ik een mail gestuurd aan Mostert juweliers en binnen een uur had ik antwoord. Het pakje lag gewoon bij het afhaalpunt. Veel sneller dan verwacht dus nog voor de feestdagen. Superblij mee. Goede service.

Website is duidelijk, goede prijzen snelle levering

Zoals boven

Snelle levering, mooi product

Ben helemaal blij! Echt mooi product en razendsnelle levering.

Súperblij!

We zijn héél blij met de práchtig witgouden oorringen, waarvan we elk één in ieders oor nu dragen, als teken van onze Liefde voor elkaar. Een snelle levering en mooi verpakt. Feestelijke dagen allemaal en op naar een vrij en nieuw jaar!

zeer tevreden

Zeer tevreden over de oorbellen die ik heb gekocht. Goede kwaliteit, snelle levering ondanks Corona en Feestdagen drukte. Helemaal TOP.

De bestelling werd persoonlijk thuis bezorgd om niet het risico te lopen dat het door de drukte bij bezorgdiensten te laat bezorgd zou worden. TOP!

super duidelijke website, besteld en zeer snel geleverd, dank!

fijn kerstfeest met mooi cadeau

prima geregeld

alles naar wens afgehandeld

Prima levering, mooi product

Prima levering, mooi product

Keurig verzorgd

Ik heb voor het eerst bij u iets besteld allemaal keurig verzorgd attent ook die snoepjes erbij Ik wens u Fijne Feestdagen en een beter en gezond 2021

Goede adviezen en levering

Zeer prettig en vertrouwd

perfect

perfect

heel goed

het zag er erg mooi uit , voor herhaling vatbaar, dank jullie wel en fijne feestdagen gr. Lilian

Mij op de hoogte gesteld van de bezorging

Artikel is verzonden, hopelijk ontvang ik het spoedig.

Duidelijke website en snelle service

Geweldig.

Het artikel was keurig verpakt, en oprijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Prima geregeld. En snel, zeker in deze tijden. Dank daarvoor

Prima service.

Goede ervaring. Bestellen, betalen en snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet