Aankoop was netjes ingepakt.

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit

Mooi product

De hanger is netjes verzonden en zag er precies zo uit als aangegeven.

Alleen jammer dat wat tegen viel, kettinkje veel te dun, oorbellen te iel.

Uitstekend!

Snelle levering.

Zeer positief

Het enige bijzondere is dat het pakketje door de brievenbus was gedaan en dit niet is afgeleverd met een handtekening voor ontvangst.

Goede service. Echter was een mail met track en trace code beloofd, deze niet ontvangen Pakketje kwam op een middag gewoon aan

Goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke website met goede artikel omschrijving en snelle levering.

Overzichtelijke site

Je zoekt makkelijk door de site. Kon makkelijk alles vinden. Zou iets meer keuze mogen.

snel en correct

Snelle levering en alles prima verpakt.

Ik heb niet hoeven te tekenen voor ontvangst terwijl dat wel werd aangegeven. De postbode had het echter gewoon door de brievenbus gegooid....

Perfecte levering

Super goeie service. Mijn pakket was een dag eerder dan de aangegeven tijd en er zaten zelfs twee zuurtjes in het pakketje, wat lekker en lief! Ook zeer tevreden met de producten! Wat een service!

goed, doen wat ze beloven

Gekregen wat was beloofd, goede prijs tov anderen

Supersnelle service!

Voor mijn moeder een mooi cadeau besteld, ik had de mogelijkheid tot inpakken gemist en daarom contact opgenomen met de klantenservice. Dat contact verliep erg snel en plezierig. Het cadeau was prachtig ingepakt!

Mooie parel oorbellen

Snel geregeld

Top!! Snelle service

Precies zo als afgebeeld en super mooi verpakt

Snelle levering tijdens de naderende feestdagen

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.

Snelle bezorging

De levering is snel en correct bezorgd.

Vlotte levering, de oorbellen voldoen helemaal aan de verwachting. Een ding viel tegen, nl. de cadeau verpakking, daar had ik voor bijna € 4,00 andere verwachtingen van. Het doosje zat in een eenvoudig zakje, jammer.

Vlotte service met snelle verzending

Zeer vlotte behandeling van mijn bestelling. Duidelijke communicatie en zeer bereikbaar bij vragen.

Goede service en netjes op tijd geleverd grote collectie sierraden

Toppie

Wanner je juwelen online wilt kopen, kom je vaak voor verrassingen te staan. Meestal val het dan tegen. Een ding is zeker, niet bij Moster Juweliers. Waar zit het verschil? Een zeer kundig en gebruiksvriendelijke opgezette website breng je tot het juiste product dat uitgebreid wordt omschreven en dus weet waar je aan toe bent. De kwaliteit van - in mijn geval - zilveren oorbellen met parel is van hoge kwaliteit. Als je een juwelier zoekt met een zeer groot assortiment, ben bij Moster Juweliers op het juiste adres.

Wordt netjes geholpen, komen afspraken goed na en snelle bezorging.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet