Mooie sieraden snel geleverd

Twee zilveren naamkettinkjes voor mijn dochters besteld. Heel mooi. En veel sneller bezorgd dan was aangegeven. Super!

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen! Precies waar ik naar op zoek was. Goede kwaliteit en prima, snelle service. Ik ben blij.

Goeie kwaliteit, punctuele levering

Goeie kwaliteit, punctuele levering

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten en snel geleverd!

Beviel goed

Ja goed

Service was goed en ketting erg mooi. Bijgeleverde hangertje was iets kleiner dan verwacht maar ook netjes

Kadootje is voor de kerst. Heb t daarom nog niet gezien.

Keurig verpakt en snel geleverd

Bestelling werd snel geleverd en was zeer netjes ingepakt. Communicatie over betalen en verzenden was snel en duidelijk.

Bestelling op tijd. Mooi verpakt. Helemaal goed.

Prima!!

Snelle levering, goede service

Ik had mijn adres niet correct ingevuld, hiervoor ben ik gebeld en dit heeft de levering niet vertraagd. Echt heel attent.

Keurig op tijd en volgend afspraak geleverd.

Zie mijn ervaring in de Tito. Zegt genoeg lijkt mij.

Mooi product, snelle levering

Fijne en snelle afhandeling van de bestelling.

Supermooi herenarmband met ankerschakel

Mooi herenarmband ontvangen

prettig

Een gouden ketting zonder hanger voor de verjaardag van mijn vrouw was hetgeen ik had verwacht. Mooie gouden ketting, zeer mooi verpakt en vooral op tijd geleverd.

Naar verwachting tevreden

Snelle reactie en verzendig. Correct!

Helemaal prima

Alles afgehandeld zoals het hoort, netjes en vlot!

Prima geregeld en snelle levering

Geen bestel of betaal bevestiging

Gister een bestelling geplaatst maar geen bevestiging van bestelling of betaling. Wat is er aan de hand? Het voelt als oplichting. Er is geen telefoonnummer te vinden en een bericht via hun contact formulier wordt niet verstuurd. Nooit meer bij deze zaak iets bestellen!

Prima kwaliteit product

Bijzonder dat als je kiest bij een online aankoop met kado verpakking er 3.95 euro aan kosten wordt doorberekend. Ik neem aan dat bij een aankoop in de fysieke winkel niets extra kost, klein minpuntje.

Positieve ervaring en vriendelijke mensen

In orde

duidelijk en correct, niet heel snel

buiten de verwachting duurde het toch wel een aantal dagen voordat de levering kwam maar op tijd besteld dus ook voor mij op tijd om te geven

Positief!

Vlotte bezorging en prachtige armband! (Mooie platte schakels!).

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet