Positief!

Vlotte bezorging en prachtige armband! (Mooie platte schakels!).

Armband voeldoet aan verwachtingen

Snel geleverd, prima verpakt. Geen klachten.

Ik kon iets moois uitzoeken waar ik naar op zoek was en het is heel snel geleverd. Prima betrouwbare website.

Mooi verpakt

Als cadeau laten inpakken. Was netjes verzorgt en op snel geleverd.

Geen echt zilver

Zilveren oorbellen gekocht waar de zilverlaag na 4 maanden loslaat. Winkel wil me geen geld teruggeven, omdat de garantie voorbij is. Jammer.

Erg fijn

Uitstekende klantenservice, mooi kado en tevreden vrouw

Naar mij gevoel goed winkel

Ik heb voor Mostert juwrlier gekozen omdat jullie hebben vaak dingen die anderen niet heeft, en nu is mijn tweede keer dat ik hier bestellen .

Nadat ik een mail kreeg zonder track and tracé nummer en er melding van maakte werd snel de code als nog gestuurd. In een van de Mostert winkel heb ik mijn horloge gratis op maat kunnen maken en hebben ze het netjes ingepakt omdat ik zei dat het om een kerstcadeau ging. Helemaal top!

Snel geleverd en snelle reactie.

Online oorbellen besteld. Keurige communicatie met een track en trace nummer. Blij met de oorbellen!

Snelle levering ergmooi

Super blij mee

Goed product, snel geleverd en netjes verpakt

De oorknoppen kwamen overeen met het beeld op de website. In het weekend besteld, dinsdag in huis. Ze aten in een nette verpakking.

Geleverde ring komt overheen met beschrijving

Wat mij aanspreekt is dat de zegelring wordt aanbevolen aan mannen met smallere handen. Meestal pas ik een herenring niet, maar deze is dus perfect.

Kruisje was op tweede dag al kapot

Het kruisje was rap geleverd. Op de website was het ook onduidelijk of het met of zonder ketting was. Uiteindelijk heb ik ze wel gecontacteerd en heb ik vrij rap antwoord gekregen, dat apprecieer ik wel. Maar toen ik met mijn kruisje ging gaan lopen en ik kwam terug thuis, kwam ik tot de consultatie dat het kruisje niet meer aan m'n ketting hing... Noah

Past mooi

Is nog mooier dan op het plaatje dus blij verrast

Snelle levering plus goede service.

Zeer snel ontvangen en erg mooi product!

Hele mooie ketting op maat gemaakt zeer snel ontvangen voor een eerlijke prijs.

Goede service en mooi product

Ik was op zoek naar iets heel specifieks wat niet op de website te vinden was. De klantenservice heeft me per mail diverse opties gegeven en met me meegedacht. Verschillende juweliers aangeschreven, maar hier ben ik veruit het beste geholpen. Blij met de ketting die ik ontvangen heb!

Mooie oorknoppen

Heel mooie oorknoppen, elegant, en ze lijken precies net als de productopschijving op website.

Dik tevreden!

Kreeg mijn pakje snel en netjes thuis gestuurd Heel blij met mijn mooie oorbellen

Heel mooi

Een mooi sieraad ontvangen, ben er blij mee. Levering goed te volgen.

subliem

zeer tevreden met het bestelde sieraad.

Alles feilloos, zeer aangename ervaring.

Makkelijk bestelproces. Kwam keurig op tijd aan en exact zoals geadverteerd en verwacht. Kende ze voorheen niet maar beveel ze zeker aan.

Precies wat je besteld heb en lekker snel

Afbeelding komt overeen met je bestelling.

Blij met service

Armbandje ging snel kapot. Dat is goed verholpen. Dank voor de service.

...

Binnenban 19