Snelle levering Prima

Waar voor je geld!!

Aankoop was een succes

Snelle levering maar vreemd en onzorgvuldig dat een pakje met de waarde van meer dan 300 euro half in mijn brievenbus zit. Iedereen had het zo kunnen pakken. Gelukkig niet gebeurd. M vr gr Anja Boender

Uitstekende service!

Snel en accurate afhandeling van retour

Keurig op tijd verstuurd

Keurig op tijd verstuurd

Snelle levering, mooi product.

Helder en snel in communicatie. Toppers

Kreeg snel antwoord bij mijn vragen en ze waren duidelijk.

Nooit weer

De eerste was ik de volgende dag kwijt, de andere sinds gisteren, ligt niet aan jullie, maar ze zijn zo ligt dat ze overal in blijven hangen, helaas, de volgende wil ik eerst zien, voor ik ze koop.

Wel goed

Mijn ervaring met deze juwelier is wel goed. Snelle en nette levering alleen was na 2 dagen al 1 gouden oorbel kwijt. Deze oorbellen blijven niet zo maar hangen helaas. Dure les.

Hartstikke tevreden!

Heel blij met de bestelde kinderringetjes. Ze zijn prachtig. En waren ook supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden en bestel vast nog wel eens voor mijn kleinkinderen.

Snelle levering, goeie communicatie over levering. Cadeau verpakking viel erg tegen. Zeker voor dat geld. Zelf over moeten doen helaas.

Vlotte levering volgens afspraak

Mooie sierraden en snelle levering met een goede communicatie.

Een mooie kwaliteit,op tijd geleverd

goede dienstverlening

goede service

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering

Product als beloofd en mooi, juweldoosje (verpakking gescheurd

Product goed, snelle levering. Het juwelendoosje was ingescheurd.

Ruime collectie , snelle verzending

Ik ben heel tevreden was opzoek naar een armband van boccia , hier gevonden ! Ruime keus en snelle levering !

Uitstekende service en behulpzaamheid!

Had 4 gelijke armbandjes besteld voor n verdrietige gelegenheid.. maar was bang dat ze niet op tijd zouden arriveren. Mailtje gestuurd naar Mosterd Dordrecht daarna werd ik gebeld dat de armbandjes persoonlijk afgeleverd konden worden. Zo ontzettend attent en meedenkend.. heel blij mee!

Klantvriendelijk levering duurde wat lang

Bestelling via website gedaan. Helaas bleek deze niet uit to date waardoor ik bericht kreeg of geld retour of andere uitzoeken. Prima keuze uiteraard maar zo’n site zou beter ingericht moeten zijn om teleurstelling te voorkomen. Het is daarna verder vriendelijk en goed opgelost alleen al met al duurde het te lang voor we de oorbellen hadden

Slechte kwaliteit ! Na 1 dag ketting gebroken. Gebruik je centen aub voor iets anders. Wegegooid gel

Slechte kwaliteit ! Service 0

Prettig

Aangezien het door mij bestelde niet meer leverbaar was werd er contact opgenomen. Een alternatief werd geboden waar k me in kon vinden. Daarna was alles snel geregeld en bezorgd.

Nog niet uitgepakt

Nog niet uitgepakt

Fijne online zaak, goede service

Prima online winkel. Reageren adequaat op e-mail en zijn zeer servicegericht. Ook wanneer je iets retour stuurt.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet