Betrouwbaar

Betrouwbare naam, duidelijke site, vlotte levering

Snel duidelijk en goede product

De website is duidelijk de bestelling kwam snel en helemaal blij met het bestelde product

Goede service, mooie duidelijke webshop

Topservice!

Veel keus en snelle nette levering!

Snelle en goede service.

Goede hulp nadat Post.nl niet goed de bezorging had uitgevoerd.

Service is top!

Word super snel gereageerd op mails en meegedacht! Heel fijne ervaring met deze juwelier.

tóp service

Zeer tevreden over deze webshop. Ik heb iemand ontstellend blij kunnen maken, waarvoor mijn hartelijke dank!

Top service!

Bestelling zondag's geplaatst en 2 dagen later al binnen! Geweldig!!

Goed product en snel geleverd

Ik had twee setjes oorbellen voor de kleine besteld. Deze werden keurig in een mooi doosje geleverd. Leuke oorbelletjes. De dames zijn helemaal blij!

Mooie oorbellen

Mijn ervaring met Mostert Juweliers is altijd goed. Enige minpunt is Post NL. Het pakketje werd door de bezorger in de brievenbus gedaan en tekende er zelf voor. Terwijl ik er zelf voor had moeten tekenen. Slordig gezien de inhoud van het pakketje.

Mooie hangertje zoals op de foto en snelle levering.

Een mooi uniek zilveren hangertje die snel werd geleverd. Op mijn vragen werden direct en vriendelijk via de mail gereageerd. Dankjewel voor de goede service.

Duidelijke productinformatie en snelle levering

De site gaf voldoende en duidelijk informatie. Wij zijn reuze tevreden met de aankoop.

het gemak van het bestellen

ik was op zoek naar bedeltje voor mijn overleden hond

top service

prima service alles netjes ingepakt top hoor.

Naar tevredenheid

De communicatie verliep helder en vooral de snelle reacties op mail vond ik fijn,ik ben vaak niet in de gelegenheid om te bellen,mailen ging perfect. De levering was snel en het product is volgens verwachting. Ik heb geen klachten.

Goede ervaring

Goede afwikkeling van bestelling en retour.

Snelle levering en heel zorgvuldig ingepakt.

De naam-bedel kwam op de foto op de website groter over dan die in werkelijkheid is. Toch is het een mooi bedeltje en heel netjes gegraveerd!

Fantastische aankoop

In werkelijkheid véél mooier dan op de afbeelding

Prachtig uitgevoerde letters in naamketting. De levering was sneller dan verwacht. Ik ben dus zeer tevreden.

Snelle levering en mooie oorbellen maar minpunt is wel dat de grootte van de oorknopjes valt tegen.

Erg goed

Snelle goede service Mooi product

Geweldige en snelle service!

Na 4 maanden gebruik was ik een diamantje uit een hangertje verloren. Ik kreeg een nieuwe hanger opgestuurd.

Top sevice

Na berichtjes van mij over veranderingen ivm naam ketting heb ik heel fijne en een goede service gekregen zowel telefonisch als via mail, top.

Geweldige service na verlies zirkonia vervanging van de ketting

Geweldig, na verlies van zirkonia uit een hanger aan mijn ketting. Vervanging van de hanger. Snelle service.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet