Reactie van het bedrijf

Beste Marie-Pauline,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Wat ontzettend vervelend dat de pareloorstekers tot twee keer toe loslieten, zeker omdat u ze speciaal voor uw trouwdag had aangeschaft. Wij begrijpen heel goed dat dit voor u teleurstellend en omslachtig is geweest.
Parels worden altijd met een speciale lijm aan de steker bevestigd, omdat zij niet gesoldeerd kunnen worden zonder te beschadigen. Dit maakt de verbinding kwetsbaar, met name bij contact met cosmetica of wanneer er kracht op de parel komt tijdens het uit- of indoen. In dat geval kan de parel loskomen, wat gelukkig eenvoudig te herstellen is door opnieuw te verlijmen.
Wij hebben uw oorknoppen eerst hersteld, maar toen dat het probleem niet oploste, hebben wij een volledig nieuwe set geleverd. Zoals wij begrepen hebben, heeft u deze inmiddels ontvangen. Wij hopen dat u hier met plezier en vertrouwen van geniet. Mocht er onverhoopt toch nog iets zijn, dan staan wij uiteraard klaar om u verder te helpen.
Wij vinden het jammer te lezen dat de online afhandeling u zoveel moeite heeft gekost. Het is bij ons ook mogelijk om sieraden in te leveren in één van onze winkels. Reparaties worden daar echter niet ter plekke uitgevoerd; de sieraden worden doorgestuurd naar ons atelier en daarna op een later moment weer naar u verzonden. Wij nemen uw feedback hierover serieus en kijken intern hoe wij onze service op dit punt verder kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groeten,
Mostert Juweliers klantenservice