Mooi sieraad uiterst snelle levering

Sieraad is erg mooi Leuke verpakking Verzorgd Snelle levering

Mooie sieraden!

Veel keuze op de website, mijn dochter is er blij mee.

Mooie producten en uitstekende service

snel in huis en kwaliteit is prima

snel in huis en kwaliteit is prima

Zeer slechte kwaliteit van het bestelde product

Sluiting van bestelde oorbellen slaat helemaal nergens op, oorbellen van mijn vriendin vallen steeds uit haar oren en rollen over straat.bagger product?

Mooie kwaliteit en mooi verpakt

Oorbellen besteld mooi zoals op foto's En zeer netjes/chic ingepakt.

Snelle, goede service en heel mooi en discreet verpakt

Snelle, goede service en heel mooi en discreet verpakt Zeer ruime keuze in een overzichtelijke webshop

Geleverd in mooie/goede verpakking

prima service

Ik.had een cadeauverpakking besteld en voor betaald. Tot mijn verbazing was de buitenzijde gewoon bruin karton. Dacht dat dit de overdoos was. Was deze van binnen wel mooi. Jammer want anders had ik deze kunnen bewaren om mooie dingen in te doen. Nu helaas niet. Ziet eruit als verpakking. Dus moet bij oud papier. Dure csdeauverpakking geweest.

Klantgerichtheid....

Bezorging prima, maar toen ik met het armband naar de winkel in spijkenisse toe ging om het slot iets strakker te zetten omdat het niet echt goed sluit, werd er gezegd dat ik dat zelf moet doen..... Niet echt servicegericht Vandaar maar 1 ster

Tevreden

Ketting besteld en betaald. Na bestellen gezien dat het de verkeerde was. Vervolgens nieuwe besteld en een ingave fout gemaakt. Klantenservice gebeld en alles opgelost. Mooie zilveren ketting ketting. Dus tevreden.

Snel geleverd en mooi product!

Mooie collectie, aantrekkelijk geprijsd

Uitgebreide collectie in veel prijsklassen. Collier besteld voor vriendin als cadeau. Snel geleverd en heel mooi verpakt.

Geweldige service! Absolute aanrader!

Prachtig mooie oorstekers, cadeau van mijn ouders! Blij mee. Bedankt ook voor de snelle verzending en de mooie cadeau verpakking!

Blij van.

Levering is vlot en bestelling is netjes verpakt en bezorgd

Snelle en correcte levering.

Heb een horloge van Danish design gekocht. Het werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. De strikjes zorgden voor een feestelijk geheel.

Prima service!

Snelle service!

Mooie collectie, goede en snelle levering/service

Wij zochten een paar gouden oorbellen ivm onze trouwdag, en specifiek met een groene steen. De keuze van gouden oorstekers met peridot bleek een succes! Mooie kleur en net wat wij zochten! Het idee om online zoiets te kopen, was voor ons een uitdaging.......maar Zijn erg tevreden. Het enigste wat wij missen is een certificaat van echtheid/kwaliteit . Natuurlijk is er wèl een nota met de gegevens. Bedankt voor uw service K. prijt-Hirst

Mooi assortiment

Uitgebreide keuze en vlotte service.

Top!!!♥️♥️♥️

Heel fijne service!!!

Precies geleverd wat we besteld hadden, op tijd, met als verrassing in een luxe verpakking

Vlot en correct

Vlotte levering 2 dagen later mocht ik de bestelling in ontvangst nemen, bestelling was goed verpakt

Supermooie sieraden, snel geleverd

Heel duidelijke omschrijvingen, snelle levering en fantastisch mooie sieraden!

Snelle levering en prachtige hanger

makkelijk besteld, snel en goed geleverd!

De website was overzichtelijk en duidelijk, met al de nodige informatie. Eens besteld, regelmatig update via mail. Zeer snelle levering. Het product deed volledig aan de verwachtingen, zeer mooi en zoals op de website beschreven. Ik zou hier onmiddellijk terug bestellen mocht het nodig zijn.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet