Mooie producten voor een nette prijs.

Cadeautje voor moederdag wat op tijd klaar en in huis! De verpakking ziet er erg netjes uit. Ga er zeker vaker shoppen.

Zo zou iedere (web)winkel moeten leveren.

Zowel het bestelde artikel als de snelle levering waren perfekt.

Prima service.

Alles is prima geregeld en hopelijk krijg ik spoedig mijn geld terug. Iets wat ik zondermeer aanneem dat dat gebeurd,

Fantastisch.

Makkelijk om de site te bereiken en snelle en goede levering. Alles prima geregeld. Top.

Snel en goed

Mooie parel ketting alleen hij was wat vervormd van in het doosje onder de elastiek te zitten. Maar ik ben heel tevreden zal wel goed komen door het dragen.

Leuke Oorbellen, maar helaas niet goed.

Beste, De oorbellen ontvangen, maar helaas is een van de Oorbellen niet goed. Deze klikt helaas niet in zijn zitting, waardoor de plezier verdwenen is en ik naar Hoogvliet moet om deze te laten maken. Dat is niet de bedoeling van een Moederdag kado. Gaarne de oorbellen op te halen en weer binnen een dag retour te zenden, maar nu wel in orde. Groet, Tony Hance,

Heel goed!

Fast delivered and well packed.

Perfect. Moederdagcadeau besteld en ruim op tijd ontvangen

Vlotte service, en netjes verpakt

Bezorgd in een, stijlvolle verpakking

Heel mooi verpakt

Snelle levering en erg zorgvuldig en mooi verpakt!

Fijne webshop, snelle levering

Heel mooi!!

Mooie hanger en erg mooi gegraveerd. Snelle levering en verpakking ontzettend stijlvol.

Snelle levering, kwalitatieve sieraden

Ik had al eens iets besteld bij Mostert Juweliers, dat waren een paar saffieren oorknopjes, ontzettend mooi. Nu had ik een paar zoetwaterpareloorbelletjes gekocht met zirkonia en zilver. Ik ben er zeer 'verguld' mee!

Een stralende schenkverpakking

Een stralende schenkverpakking :-)

Goede service en een geweldige collectie en te woord gestaan door zeer fijn en correct personeel

Ondanks dat de retour termijn verstreken was toch een tegoedbon gekregen. Nadat ik een ander artikel heb teruggestuurd nogmaals mogen bestellen. Hier was ik zeer tevreden mee.

Mooie sieraden en goede service

Parchtige verpakking!

Een aanrader.

Duidelijke website. Aankoop snel en correct afgehandeld.

Geweldige Juwelier

Geweldige seevice. Snel verzonden. Goede kwaliteit. Heel erg bedankt.

Geweldigggg

Een fantastische juwelier groot assortiment, geweldige service en keurig ingepakt en snel thuis bezorgd! Een aanrader.

De service supergoed en erg snel met reageren

Postnl is weer eens (voor de zoveelste keer) een puinhoop aan het maken van het bezorgen waardoor er nog steeds niks geleverd is.Ik had contact met Mostert opgenomen hierover (volgens postnl ligt het nooit aan hun maar aan de afzender pfff). En Mostert heeft het supersnel en goed opgepakt. Zo'n service zie je niet vaak meer tegenwoordig.

Ik had een horloge besteld voor mijn vriend. Geweldige kwaliteit, beide dozen helemaal schoon en netjes, en binnen 2 dagen geleverd! Ook was de tijd en de datum goed gesteld zodat hij hem meteen om kon doen! Geweldige service hardstikke bedankt!

Prachtige parelketting, goede service

Snelle levering, goed verpakt. Halsketting zoetwaterparels heel mooi. Overtreft de verwachting. Mijn adresje voor een eventuele volgende keer. Gewoon een aanrader.

Good.

Alles is goed.