Mooi product

Ketting was naar verwachting en een vlotte bestelling. Ook mooi ingepakt! Ik ben tevreden

Tevreden klant!

Blij met mijn gouden kettinkje en letter. Snel ontvangen en mooi ingepakt. Het kettinkje heb ik geruild voor een iets bredere, dat is snel en vlot gegaan. Communicatie en terugbetaling is vlot en snel verlopen. Zou zeker hier weer bestellen. Mooie sieraden en nu voor moederdag ook nog een fijne korting. Helemaal tevreden met mijn aankoop. BEDANKT!

Great service and beautiful jewelry!

I bought a ring for my sister online. The ring arrived super fast and when it turned out it was the wrong size, the jeweler customer service was super helpful, nice and effective. I sent back the ring and got the new one in a matter of days, it is very pretty and good quality gold. I highly recommend!

Prima oorbellen

De oorbellen zien er net zo uit als op het plaatje. Snelle levering in een mooie doos.

Zeer goed geholpen

Nadat ik mijn eerste bestelling had geplaatst kwam het pakje zeer snel toe. Helaas beviel het juweel niet zo goed. Dus een ruiling aangevraagd en dat ging ook erg goed. Wel wat administratieve slordigheidsfoutjes. Zo stond er als retouradres jullie eigen adres en niet het mijne en toen het nieuwe artikel verstuurd werd stond er Nederland als bezorgland terwijl het Belgie moest zijn. Daar hebnik toen even voor gebeld maar ook hier weer vlot geholpen. Al bij al een fijne eerste ervaring.

Snelle en zekere levering, klantgerichte service!

Mijn pakje is snel geleverd, met handtekening voor ontvangst, wat ik fijn vond, gezien PostNL onlangs een pakketje voor mij kwijt geraakt is en wel meldde dat ik het had ontvangen... De verpakking was heel mooi verzorgd! En helaas moest ik een artikel ruilen (verkeerde maat gekozen), maar ook dat werd snel geregeld. Kortom, heel tevreden!

Duidelijke site, snelle levering en goed geprijsd

Het artikel dat ik besteld heb, klopte met de beschrijving op de site. Het werd heel snel geleverd in een mooi doosje.

Fantastisch en heel mooi

Een asketting zilver met groot hart.

Ik zocht nieuwe oorringen en vond ze uiteindelijk op de site van Mostert Juweliers Snel geleverd en werkelijk prachtig verpakt. Het was een prachtig kado aan mezelf daardoor.

Hele snelle levering, product volgens beschrijving en heel mooi verpact.

Goede service en snelle levering!

Erg tevreden over de snelle service. Ik had een gouden hanger besteld. Helaas zat daar een kleine oneffenheid op. Klantenservice regelde gelijk een retourformulier en binnen enkele werkdagen heb ik een nieuwe ontvangen. Top!

Mooi assortiment, mooi verpakt en snel verzonden

Mostert Juweliers is een fijn bedrijf om online sieraden te kopen. De sieraden worden discreet verpakt, een bezorger weet niet dat er dure sieraden in het pakket zitten. Van binnen is de verzenddoos heel mooi aangekleed, het is meteen een cadeautje als je de doos openmaakt. Deze juwelier neemt de moeite om je bij een online aankoop echt een fijne ervaring te geven. Daarnaast hebben ze een mooi assortiment en wordt de aankoop snel verzonden.

Zeer snelle levering, ben voor 100% tevreden over de zilveren oorknoppen met clip. Prachtige verpakking.

Soepel en vlotte afhandeling prompte reactie

Zie boven

Snel en correct

Duidelijke omschrijving en snelle levering!

Duidelijk en correct met heldere website

Op de site kan ik alles vinden voor ik een bestelling plaats, zo ken ik mijn rechten en plichten. Zal hier zondermeer weer iets bestellen.

Snelle levering en bestelling voldoet aan de verwachting.

Het bestelde product is snel geleverd ondanks de feestdagen die ertussen zaten en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het was goed ingepakt.

Goed, snelle en duidelijke service

Ik heb een bestelling geplaatst. Er is duidelijk gecommuniceerd over hoe er bezorgd zou gaan worden. Bestelling was naar volle tevredenheid ( ze was erg blij met het sierraad) en voldeed goed aan de beschrijving op de site. Binnen enkele dagen had ik de bestelling in huis.

Netjes verpakt, mooi doosje met gouden letters

Een prachtig persoonlijk ovaal hangertje van goud

Ik ben zeer tevreden over het hangertje met kolibri en de vingerafdruk en zelfs foto van mijn vader. Ik ben er heel blij mee. De klantenservice heeft me steeds goed geholpen met duidelijke voorbeelden van de mogelijkheden. Heel erg bedankt ! En een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Cadeautje voor jezelf

Ik bestelde een mooie sluiting van Trollbeads. Deze werd fantastisch verpakt opgestuurd in een prachtige doos! Echt een cadeautje! Heel fijn wanneer een bedrijf hier aandacht aan besteed. Reden genoeg om weer bij hun te gaan bestellen!

perfect

de oorknopjes zijn precies zoals op de foto en zeer mooi verpakt (en dat was niet een de cadeau verpakking!!!)

In het weekend besteld en dinsdag in huis. Mooie parelketting! Zeer tevreden.

Verkeerd product geleverd en afspraken niet nagekomen

Na eerdere goede ervaringen met dit bedrijf nu een hele slechte. Allereerst zijn de verkeerde oorbellen geleverd, foutje van Mostert. Vervolgens gebeld. Na inlevering bij het pakket bij een verzendpunt zouden de nieuwe gelijk afgestuurd worden. Na twee dagen nog niets binnen, dus maar weer gebeld. Ik zou worden teruggebeld maar na een halve dag wachten kwam er opeens een mailtje met daarin het bericht dat ze pas volgende week worden afgestuurd. Vervolgens heb ik maar gemaild dat ik mijn geld terug wil. Voor nu even klaar met dit bedrijf.

Mooi en snel en leuk verpakt

Leuke hanger gekocht die snel geleverd werd en 'uitgebreid' verpakt.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet