hartstikke goed geholpen

prima winkel

Netjes verzorgd

Goed en netjes verpakt. Snelle verzending. Alleen wel jammer als je wat retourneer, dat je het moet betalen. Vond ik raar

Snel geleverd en nog mooier dan op de foto

Super blij!

Goede kwaliteit en keurig verpakt.

De kinderoorbel online besteld omdat het niet in de winkel was. De bestelling werd in een keurige verpakking afgeleverd.

Zeer tevreden.

Bestelling werd leuk ingepakt en snel verzonden. Vriendelijke klantenservice.

Goede, correcte service

Ik was een beetje huiverig om een gouden ketting via een, voor mij onbekende, website te kopen vanwege de toch aanzienlijke aankoopprijs. Mostert Juweliers heeft een goede en snelle service geleverd. Toen mijn pakketje na de aangegeven tijd nog niet geleverd was en ik een mailtje stuurde kreeg ik heel snel een reactie met uitleg en geruststelling. Het pakketje werd ook een dag later geleverd. Al met al zou ik direct weer iets aanschaffen via hun website !!

Fijne service

Vlotte service zonder gedoe. Mooie producten. Mooi ingepakt.

mooie oorbellen en goed advies

Ik had een vraag over de door mij gekochte oorbellen. Deze werd snel en met een toelichting beantwoord. Ik ben blij met de oorbellen!

Makkelijk om iets te bestellen en het is snel geleverd.

Super juwelier.

Snelle levering van producten, super mooi ingepakt. Ben meer dan zeer tevreden.

Goed. Het duurde voor mijn gevoel wel iets te lang maar het zat keurig verpakt en het ziet er heel leuk uit. Mooi om te geven straks.

Erg netjes verpakt.

Snel geleverd. Super netjes verpakt.

Correcte transactie

Gekregen wat ik wilde.

Zeer goede service

Had oorbellen besteld Waarvan 1 niet goed open ging, na telefonisch contact mocht ik ze terugsturen dan konden ze die bijstellen, ik koos toch liever voor ander model, keurig geregeld dikke pluim voor de klantenservice

Het bestelde artikelen word snel en zeer goed verpakt. Ik kan met een gerust hart een bestelling thuis laten bezorgen.

Prachtig verpakt en snel verstuurd

Heel tevreden met mijn aankoop. Het kettinkje was heel mooi verpakt in een op maat gemaakt brievenbus doosje. Direct verzonden dus de volgende dag al in huis.

Goede prijs-kwaliteit, mooie sieraden

Mooie sieraden, snel geleverd en heel mooi verpakt. Het hangertje was ook al netjes aan het kettinkje bevestigd. De jarige is er erg blij mee.

Geen lange wachttijd, en heel leuk ingepakt.

tevreden

tevreden

Netjes in alle opzichten

Makkelijk te bestellen, netjes bezorgd en prima service om te retourneren

Snel geleverd, product conform aanbieding, stijlvol en goed verpakt.

Mooie massief zilveren ring met lapis lazuli geleverd in juwelendoosje. Stijlvol verpakt.

Alles duidelijk en snel!

Fijne ervaring

Mijn sieraad kwam heel snel zoals beloofd. Ziet er prachtig uit.

Mooie, duidelijke website. Hele goede service. Top!!

Het was mijn eerste keer maar ga het zeker vaker doen.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet