Goed, snelle levering

Mooie gouden ketting, die ook mooi is verpakt!

Mooie ketting

Heel mooi, voldoet aan eisen en specificaties.

Een snelle levering en prachtige kwaliteit!

Prachtig armbandje, in een mooi doosje verpakt.

Snelle levering.

top

Netjes en snel geleverd

De bestelling verliep vrij vlot, de levering ook.

Hele nette vlotte afhandeling, dank jullie wel van een tevreden klant.

Snel en goed

Bestelling werd snel geleverd in een leuke verpakking.

Bijoux de très belle qualité ! Service rapide et efficace !

Geen gedoe met retouren

Oorbellen gekocht Niet tevreden Retouren geen probleem Alleen jammer dat ik moet zelf de kosten betalen voor het retourneren

Al meerdere malen besteld en tot nu toe altijd 2 dgn later de sieraden op de deurmat . Echt top!

Mooi maar is kleiner als op de foto’s

Het pakket en de cadeau verpakking zag er goed en zeer mooi uit . 2 soorten oorbellen zagen er kleiner uit in het oor dan op de foto’s . Maar wel mooi . De andere oorbellen waren mooi en de juiste grote .

Goede service snelle levering

Ik heb telefonisch gevraagd of ik het product voor een bepaalde dag geleverd kon krijgen en dat is gelukt.

Net als op de foto

De oorbellen waren precies zoals op de afbeelding. Fijn dat de maten erbij stonden, zodat ik me een exact beeld kon vormen. Bezorging binnen 3 dagen in een mooie luxe doos, dus helemaal perfect. Je kunt ze in die verpakking ook royaal als cadeau aanbieden.

Très belle bague !

J'ai commandé une chevalière pour homme avec lapis lazulli en argent. Le design est particulièrement réussi, la pierre est très belle et les finitions sont impeccables ! Je recommande Mostert pour la très grande qualité de leurs bijoux. PS : je suis français et j'ai la possibilité de faire expédier en Belgique sinon je n'aurai pas pu acheter dans votre boutique en ligne. Pourquoi n'expédiez-vous pas vos bijoux en France ?

Een cadeautjes om via de brievenbus te ontvangen.

Ik was op zoek naar een online juwelier die een grote collectie kwalitatieve producten aanbied. En dat is Mostert. Bestellen ging makkelijke en binnen een paar dagen had ik mijn order binnen. Het pakketje paste precies door de brievenbus en zag er vanbuiten niet heel bijzonder uit. Maar vanbinnen echt een mooie verpakking. Zwart met zilver letters. Mijn armband zat in een mooie klein juwelen doosjes. Kortom echt een cadeautje om te ontvangen.

Een heel leuk cadeautje

Op tijd geleverd en het is dan als een cadeautje verpakt. Super!

90%

Zeer goede service, als het niet is wat jij er van verwacht,stuur je aankoop retour en je geld wordt supersnel terug gestort. Minpunt vind ik wel dat je zelf je retour moet betalen .

Goed advies en service

Snelle en nette levering. Zeker een aanrader

geweldig professioneel

alles klopte qua tijd ,verpakking en aankoop.

Mooie kwaliteit nette levering

Hele fijne site, kwaliteit en snelle levering. Top!

Overzichtelijke site met heel veel prachtige sieraden. Vriendelijk geprijsd, mooie kwaliteit en vlotte levering.

Top !

Grote keuze, topkwaliteit. Snelle en correcte levering

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Mooi product

Binnenban 19