fantastisch

zal vaker bestellen . bestelling wordt mooi verpakt ,en een mooi product wat ik besteld had

Goede service en snelle verzending

Mooi sierraad en prachtig ingepakt

Het was super snel geleverd.. Mooie hanger voor mijn ketting besteld. En het was echt prachtig ingepakt. Goede service ik ben zeer tevreden.

Prima levering maar andere steenkleur

Op zich ging levering orima. Ik had een hanger met saffier (blauw) besteld maar heb een grijs-zwarte ontvangen. Verder mooi, maar erg jammer dat hij niet blauw was zoals we hadden besteld, mijn dochter wilde echt een blauwe kleur.

Goede, snelle service, mooi ingepakt

De verwachting meer dan overtroffen.

Zeer snelle en correcte levering

In het weekend via de site besteld en ‘s maandags geleverd: klasse!

goede snelle service en mooie cadeauverpakking

Bestelling snel in huis.

Mijn bestelling keurig netjes bezorgd en snel geleverd.

Prima en snel

Snelle verzending, prima

Perfecte service

De bestelde armband was geheel volgens verwachting en werd heel mooi verpakt verzonden. Prima!

Vlotte vriendelijke service

Snelle levering en vriendelijk contact met klantenservice

Mooi juweel in een perfecte levering

Mooi juweel en een perfecte levering

Goede sieraden, snel geleverd in mooie verpakking!

Goede sieraden, snel geleverd in mooie verpakking!

Snelle levering, ketting zoals verwacht.

super ervaring

Snelle levering, bij betaling meerdere keuzes, waaronder zelfs in delen. Had inpakservice erbij gedaan, dit zag er echt heel mooi uit. helaas was de bestelde armband te groot, keurige en snelle mail terug met duidelijke instructies hoe terug te sturen, juiste kwam snel binnen,' Hier ga ik vaker bestellen product zag er ook goed uit.

Heel tevreden

Snel geleverd, mooie ketting, zoals omschreven

heel goed

snelle service, mooie verpakking en - het belangrijkste - goede kwaliteit. blij mee

Prima service!

Armbandje besteld en laten graveren. Perfect verzorgd en in mooie verpakking geleverd, ruim op tijd!

Mooie website en een top service. Producten worden ontzettend mooi verpakt en snel verzonden.

Mooie ketting, prima service!

Ketting is wat ik had verwacht, mooie kwaliteit! En snel geleverd ook. Zeer tevreden!

alles was goed

bij online vergeten doorgeven dat ik wil mijn bestelling in cadeauverpakking na online contact was geregeld zonder extra kosten en binnen 3 dagen was bestelling binnen

Gewoon goed

Ik heb precies gekregen wat ik besteld heb. Bovendien was de verpakking waarin het verzonden is heel mooi. Je koopt iets bijzonders en dat is de prachtige verpakking ook. Bedankt.

Heel goed verzorgd !!

Zocht een mooi kadootje voor mn kleindochter, zij wordt binnenkort 4 jaar, ik vind het een speciale leeftijd, daarom bij Mostert uitgekomen.

Alles Top

Mooie website. Snelle levering en prima verzorgd.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk