Snelle levering, zorgvuldig ingepakt, sieraad precies zoals op foto.

Mooi product zoals omschreven, levering was mooi op tijd en heel blij met het product. Super dus!

Heel goed behandeld tijdens mijn parel oorknoppen die loskomt

Heel goed behandeld tijdens mijn parel goud oorknoppen losgekomen.

Bestelling niet ontvangen

In de winkelwagen blijven na bestelling de artikelen staan waardoor bij een volgende bestelling verkeerde artikelen worden verzonden. Retourbetaling niet ontvangen en nieuwe bestelling nooit aangekomen.

Prima geholpen.

Door een fout van mij de klantenservice gebeld. Een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad die mijn fout direct heeft verholpen. Hulde daarvoor. Nogmaals bedankt.

De bestelling verliep zeer voorspoedig!

De bestelling verliep heel goed en het bezorgen was ook prima!

Prima website. Snelle afwikkeling.

Mooie sieraden

Mooie webshop, en super mooi en goed afgehandeld

Prima website met mooie sieraden.

Fijne website om mooie sieraden te bestellen. Alles is makkelijk te filteren als je op zoek bent naar een bepaald sieraad. En de bestelling word snel geleverd in een zeer mooie verpakking. Erg tevreden.

Snelle levering, ruim assortiment en prachtig verpakt!

Voor de verjaardag van mijn vrouw heb ik hier een fraaie gouden hanger met koraal gekocht. Dit sierraad voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het cadeau werd snel per aangetekende post geleverd en was ook nog eens heel mooi verpakt. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Mooi sieraad uiterst snelle levering

Sieraad is erg mooi Leuke verpakking Verzorgd Snelle levering

Mooie sieraden!

Veel keuze op de website, mijn dochter is er blij mee.

Mooie producten en uitstekende service

snel in huis en kwaliteit is prima

snel in huis en kwaliteit is prima

Zeer slechte kwaliteit van het bestelde product

Sluiting van bestelde oorbellen slaat helemaal nergens op, oorbellen van mijn vriendin vallen steeds uit haar oren en rollen over straat.bagger product?

Mooie kwaliteit en mooi verpakt

Oorbellen besteld mooi zoals op foto's En zeer netjes/chic ingepakt.

Snelle, goede service en heel mooi en discreet verpakt

Snelle, goede service en heel mooi en discreet verpakt Zeer ruime keuze in een overzichtelijke webshop

Geleverd in mooie/goede verpakking

prima service

Ik.had een cadeauverpakking besteld en voor betaald. Tot mijn verbazing was de buitenzijde gewoon bruin karton. Dacht dat dit de overdoos was. Was deze van binnen wel mooi. Jammer want anders had ik deze kunnen bewaren om mooie dingen in te doen. Nu helaas niet. Ziet eruit als verpakking. Dus moet bij oud papier. Dure csdeauverpakking geweest.

Klantgerichtheid....

Bezorging prima, maar toen ik met het armband naar de winkel in spijkenisse toe ging om het slot iets strakker te zetten omdat het niet echt goed sluit, werd er gezegd dat ik dat zelf moet doen..... Niet echt servicegericht Vandaar maar 1 ster

Tevreden

Ketting besteld en betaald. Na bestellen gezien dat het de verkeerde was. Vervolgens nieuwe besteld en een ingave fout gemaakt. Klantenservice gebeld en alles opgelost. Mooie zilveren ketting ketting. Dus tevreden.

Snel geleverd en mooi product!

Mooie collectie, aantrekkelijk geprijsd

Uitgebreide collectie in veel prijsklassen. Collier besteld voor vriendin als cadeau. Snel geleverd en heel mooi verpakt.

Geweldige service! Absolute aanrader!

Prachtig mooie oorstekers, cadeau van mijn ouders! Blij mee. Bedankt ook voor de snelle verzending en de mooie cadeau verpakking!

Blij van.

Levering is vlot en bestelling is netjes verpakt en bezorgd

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet