Jullie doen wat jullie zeggen!

De communicatie is uitstekend geweest vanaf het moment van de aankoop via internet. Ik red goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering via PostNL. Het pakketje was er zelfs een dag eerder dan aangekondigd!

Fijne juwelier

Duidelijke webwinkel. Snelle levering en super mooie verpakking. Ben er heel tevreden mee en zal hier nog wel meer kopen.

Keurig

Keurig optijd opgestuurd

Mijn eerste bestelling geplaatst. Zorgvuldig verpakt en zeer snel ontvangen.

Zeer prettige service

Via de website clips-oorbellen besteld; bij aankomst bleek van één paar de clip lam te zijn. Per omgaande post kreeg ik zonder probleem direct een nieuw paar toegestuurd.

Super mooi en snelle verzending!

Perfect!

Prachtige sieraden, snelle verzending!

Fijne ervaring, goede communicatie en mooi juweel rijker.

Was snel geleverd en was leuk verpakt in een mooi doosje.

Mooie producten

Netjes op tijd geleverd, mooie producten.

Zeer positief

Smaakvolle presentatie van een bescheiden kleinood.

Vandeweek een hangertje met vingerafdruk en tekst besteld. De volgende dag kreeg ik al mail met het voorbeeld hoe het zou worden. Na mijn akkoord zijn ze aan de slag gegaan. Vandaag mogen ontvangen. Het is super mooi geworden!! Snelle levering, goede service en goed stevig verpakte verzending.

mooi aanbod van halskettingen

Prachtig afgewerkt

Snel en uitstekende kwaliteit

zeer mooie ring en mooie verpakking super

idem als hierboven

Excellent service & quality

Very happy with the purchase and presentation!

Afbeelding op computer 1.2cm diameter, in werkelijkheid 5mm diameter

Ik vind het juweeltje, mooi maar het valt me toch wat tegen qua afmeting. Op de website had het hangertje een diameter van 12mm en in werkelijkheid 5mm. Als je in de beschrijving gaat kijken zie je wel de eigenlijke afmeting, 5..5mm. Wat ik ook jammer vind is dat het hangertje door zijn afmeting dikwijls draait aan de ketting en niet met het steentje naar voor hangt. Volgende keer zal ik de beschrijving nauwkeuriger bekijken.

Mooie sieraden. Zeer sterk. Nog nooit een sieraad gehad zoals van mostert. Nu een ring, enkelbandje en armband! In een woord geweldig!

Prima en snel geleverd

Zie boven. Nu nog mijn retour ook snel terugbetalen

Snel bezorgd

Goede ervaring

Snelle service en heeeel vriendelijk personeel in de winkel in Dordrecht!!

Na een tegenvallende grootte van een hartjeshanger voor mijn schoonzus heb ik een email gestuurd! Ik ben in in de winkel in Dordrecht terecht gekomen en werd daar uiterst vriendelijk geholpen! Het hartje werd omgeruild en ik heb een supermooi hartje meegenomen! De afhandeling met de betaling was heel fijn! Gelijk de bijbetaling gedaan en ging ik heel tevreden naar huis! Jullie hebben mij als klant en ik vertel het verder!! X

Snelle afhandeling van retour

Precies zoals je mag verwachten.

Bestelling op afgesproken tijd geleverd in een nette verpakking.

Prachtig

Prachtige kwaliteit van de oorbellen. Ben er blij mee.

Mooie sieraden

Mooie sieraden