Netjes en snel geleverd, product iets minder

Gouden oorknopjes werden snel en in een luxe doosje geleverd, heel netjes. Helaas zijn de oorknopjes zo dun, dat ze met de meest voorzichtige handen toch ombuigen. Ik had wat stevigere oorbellen verwacht voor 125 euro. Ruilen was helaas niet kosteloos, dus ik geef het een kans, maar mijn gevoel van tevredenheid en vertrouwen is daardoor niet 100%. Antwoord via klantenservice was snel en netjes.

Mooie sieraden en veel keus

Ik kon bijna geen keus maken zoveel is er te kiezen, maar toch gelukt. Moest er iets langer op wachten omdat er een sieraad bij zat die iets langer op zich liet wachten. Alles was supermooi ingepakt met doosjes die weer in een grote doos zaten met een mooie tekst van binnen. Bijna zonde om weg te gooien. Sieraden waren ook erg mooi.

Top, goede service!

Xxx

super

Tot 2 x was ik niet helemaal blij met mijn bestelling omdat ik de kleur niet mooi vond. Deze heb ik gewoon kunnen retourneren en weer een nieuwe gekregen. Met mijn laatste bestelling ben ik heel blij, mooie kleur, precies wat ik wilde. Snelle service en meteen een vriendelijke reactie op de mails.

goede en vriendelijke service en snelle levering

Een armband besteld die helaas te groot was. Ik kon hem omruilen. Duidelijke instructies en snelle levering zonder verzendkosten. Super vriendelijk benaderd.

Bestelling was snel binnen. Ik opende de doos waar de bestelling in zat en werd al blij van de aanblik van de binnenkant van de doos. Wat een verrassing die binnenkant. Daar werd ik al enorm blij van. De oorbellen waren iets kleiner dan ik verwacht had maar ik hou ze want ik vind ze gewoon mooi.

Zeer snelle service en zeer mooie juwelen. Ik kocht een set oorbellen en ring en mocht de volgende dag reeds mijn pakketje in ontvangst nemen. De oorbellen en ring zijn van uitstekende kwaliteit en zeer mooi. Ik bestel zeker nog bij Mostert Juweliers!

Perfect!

Duidelijke communicatie, mooi verpakkingsmateriaal en product voldoet aan alle verwachtingen! Ik kom zeker terug :)

Snelle levering en gemakkelijke betaal keuzes

Vlugge levering in mooi juwelen doosje

Mooie fijne ketting net wat ik wilde super

Ik was bang dat mijn bestelling te laat kwam maar binnen 24 uur geleverd. TOP SHOP!

Goede Service

2x mooie dingen besteld, mooi verpakt ben zeer tevreden over de producten.

prima!!

ketting besteld,het was er volgens de afgeproken tijd,en heel leuk ingepakt als cadeau,de doos waar het doosje met de ketting in zat,was ook bijzonder mooi

Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Een prachtige Seiko gekocht. Een dag later al in huis en zeer mooi verpakt.

Snel en keurig verpakt thuis bezorgd!!

Armband besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. Zoals besteld keurig netjes ingepakt en correct aan de deur geleverd.

Prima service, snel geleverd en helemaal zoals de foto op t net.

Zeer netjes verpakt, mooie items

Op vragen die ik had een snelle reactie van de klantenservice, na bestellen items snel in huis, zeer netjes verpakt.

Top product en snelle service

Ik had een kinderarmbandje met naamkaartje besteld en dat kwam al snel binnen. Het is geleverd in een mooie doos en was precies zoals ik het bedacht had. Echt top dus.

Goede en snelle levering. Als het certificaat van echtheid ook erbij wordt geleverd ben ik helemaal tevreden. Nu deze aangevraagd bij de klantenservice.

Mooi verpakt geleverd

Op tijd en mooi verpakt geleverd.

Op tijd geleverd, mooi als cadeautje verpakt! Zoals gehoopt . Zeer tevreden.

Alles volgens de afspraak verlopen: Levering, cadeau-verpakking, resultaat! Zeer tevreden !

Keurig geleverd volgens afspraak.

Voor het eerst een ring gekocht via internet: verpakt in een stijlvol doosje, volgens afspraak. Voelt beslist vertrouwd.

Aardige, servicegerichte communicatie.

Ik had mij vergist in de maat van een hangertje. Dat kon ik probleemloos en snel omruilen.

Snel bezorgd in een mooie verpakking

Het product dat ik besteld had was van goede kwaliteit en zoals omschreven. Ik raad het zeker gaan om te bestellen bij Mostert.

Prima winkel

Binnenban 19