Prima levering in een mooi doosje

Mooi sierraad precies wat ik zocht

Geen ontvangstbevestiging

Ik stuurde een horloge retour met een klacht maar moest zelf na 2 weken een mail sturen of het wel aangekomen was en wat het antwoord was. Geen service vind ik

De perfectie, enkel een attest ontbreekt

Kan er bij elk juweeltje een attest van 14 kt goud geleverd worden?

Zeer klantvriendelijk

Efficiënt en effectief en de klanten service was vriendelijk en reageerde snel.

Uiterst tevreden!!!

Een leuke aankoop gedaan bij Mostert juweliers, netjes verpakt, snelle levering, kortom een top juwelier!!!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Supersnel geleverd, mooi verpakt en van goede kwaliteit

Ruilen van mijn artikel na een tijdje was geen enkel probleem . Snel opgelost zonder problemen

Perfecte lengte en breedte

Boer

Prima snelle service.

Zoals ik al hierboven heb vermeld.

Gewoon goed

Geen zorgen, alles goed

Over website en levering van het door mij bestelde sieraad ben ik heel tevreden!

Een tot nu toe voor mij onbekende juwelier heeft mijn volle tevredenheid over artikel en (redelijk) snelle levering.

Er zaten vlekken en vingerafdrukken op het sierraad

Op het sierraad zaten vlekken en vingerafdrukken. Bij navraag kreeg ik een botte reactie. Volgende keer maar naar een winkel waar ik wel als klant wordt behandeld.

prima geholpen. leuke verpakking, nette indruk

Prachtige sieraden

Heel veel keus en snelle verwerking, maar mag verpakt worden in kleinere doos wat mij betreft.

Mooi verpakt mooie oorbellen

Goed en mooie sieraden Op tijd geleverd Snelle service

Snelle en nette levering

Blij met de oorbellen, welke snel en heel mooi verpakt geleverd werd.

Helemaal top en wat een mooi product

Uitstekend! Snel bezorgd en goede klantenservice

Een hanger besteld met vingerafdruk gravure. Vooraf een voorbeeld ontwerp gekregen, daarna vlot geleverd.

Goed l

Prima service en levering

Zeer matig

De bestelling werd verzorgd door PostNL Ik moest het pakje ophalen bij een depot dat voor mij als invalide Onbereikbaar was Slechte zaak

Mooie presentatie en product!

Precies zoals ik het had gehoopt binnen te krijgen.

zeer tevreden

het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij jullie, ben er heet tevreden mee. goede communicatie en snelle service!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit mijn Geboortesteen hangertje ben er super blij mee

Mooie oorbellen maar geen heel stevig sluitwerk

Erg mooi. Maar de sluiting is niet stevig waardoor ik ze al een paar keer ben verloren uit mijn oor (maar gelukkig telkens op tijd ontdekt)

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet