Een hanger besteld met vingerafdruk gravure. Vooraf een voorbeeld ontwerp gekregen, daarna vlot geleverd.

Goed l

Prima service en levering

Zeer matig

De bestelling werd verzorgd door PostNL Ik moest het pakje ophalen bij een depot dat voor mij als invalide Onbereikbaar was Slechte zaak

Mooie presentatie en product!

Precies zoals ik het had gehoopt binnen te krijgen.

zeer tevreden

het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij jullie, ben er heet tevreden mee. goede communicatie en snelle service!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit mijn Geboortesteen hangertje ben er super blij mee

Mooie oorbellen maar geen heel stevig sluitwerk

Erg mooi. Maar de sluiting is niet stevig waardoor ik ze al een paar keer ben verloren uit mijn oor (maar gelukkig telkens op tijd ontdekt)

Hele mooie kwaliteit

Hele mooie ring oorbellen, van goede kwaliteit! Echt een aanrader.

Snelle en keurige aflevering

Snelle levering, mooie verpakking

Zeer snelle levering in een mooie verpakking met leuk persoonlijk kaartje.

Zowel het bestelproces als de levering en de daarbij behorende communicatie zijn duidelijk en vlot verlopen.

Snel besteld en net zo snel geleverd. Top!

Mooi cadeau. Heel mooi ingepakt.

Mooi cadeau. Keurig ingepakt. Op tijd gekregen.

Weer prima in orde!

Snelle levering en mooi verpakt!

prima hanger

Super goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel mooi verpakt.

Alles perfect verlopen

Correcte ervaring betaling/levering wat tegenwoordig al veel is op het internet.

Super winkel

Het is snel verzonden en het is een prachtige sieraad

Snel bezorgd; netjes verpakt.

Ging in line sneller dan in de winkel; omdat het gewenste na telefonisch contact niet op voorraad was.

2x besteld, beide keren zeer tevreden!

Mijn pakketjes laten inpakken, en echt het kwam super netjes aan! Snelle levering, goede levering en niet te duur. Zeker waard om nog eens te bestellen!

mooi armband

De armband voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Mooie oorbellen. Precies zoals omschreven. Snelle levering.

NETJES GEHOLPEN AAN DE TELEFOON de vragen die ik had zijn goed beantwoord bestelling netjes afgehandeld als ik nog wat ga kopen doe ik het zo weer met vriendelijken groeten mevr kleij

Snel in huis en een mooi goud hangertje waar ik blij mee ben.

Zeer goede ervaring!

De oorbellen zijn erg mooi! Ze waren snel en mooi verpakt in huis. Ik ben er erg blij mee!

Heldere website, vlotte verzending, gunstige prijs!

Prettige ervaring, duidelijke website gunstige prijs en werd vlot verzonden in een stevige verpakking.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet