Geweldig en snel gekregen

Grote sortering duidelijke site .

helemaal prima

Hangertje besteld na 2 dagen in huis helemaal prima!

Mooi

Snelle levering Goed verpakt Mooie ketting Alleen ben ik zelf weer te vlug geweest met bestelling afronden . Ik vind persoonlijk dat ik de ketting iets groter had moeten pakken dan komt mijn hanger van mijn papa z’n vingerafdruk mooier uit! Ondanks dat ben ik er toch heel blij mee

Snelle levering.. heel mooi materiaal

Snelle levering mooi van mooi sieraad

Hanger gekocht voor aan bestaande ketting. Helaas bleek het oogje van het hangertje te groot voor een ringetje van de ketting. Mostert heeft meegedacht hoe ik dit kan oplossen.

Ik vond de oorbellen te klein en ik heb mijn geld terug ontvangen

Perfecte ervaring

Ik zocht lang naar een specifiek soort oorbellen en eindelijk gevonden bij Mostert Juweliers. De prijs was zeer schappelijk en de bestelling was super snel geleverd. Product precies zoals omschreven en duidelijk goede kwaliteit. Maar de verpakking van de bestelling was de mooiste verassing — super chique ingepakt maar ook nog milieubewust zonder ook maar 1 stuk plastic en alle karton/papier FSC gecertificeerd. Je zou denken dat je iets voor €300 had besteld in plaats van €20, zo mooi was de verpakking. Paste door de brievenbus dus ik hoefde niet eens thuis te zijn. Fantastische ervaring met deze winkel en de volgende keer dat ik een sieraad zoek, kijk ik als eerste bij Mostert Juweliers!

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de bestelling . Het is goed aan gekomen en de verpakking zag er zeer verzorgd uit.

Snelle levering van een mooi product erg leuk verpakt

Zie hierboven

duidelijke site, snelle levering, product erg mooi

Produkt goed, levering te lang

De levering duurde bijna een week. Dat is uit de tijd! Als je iemand wil verrassen, komt het cadeau te laat.

Snelle levering, mooie producten

Iedere keer weer onder de indruk van de snelle levering. En in een mooi doosje.

Mooi verpakt

Prachtige oorringen ontvangen in een schitterende verpakking ben er blij mee

Snelle levering en snelle antwoorden op vraag.

Nav kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Levering van het artikel was ook snel.

Gewoon geweldig.

Als op tijd binnen gekregen, en de oorbellen waren goed ingepakt. !

Alles is verlopen zoals het hoort..snel en mooie kwaliteit.

Niet twijfelen!

Snel geleverd en mooi product

Gewoon prima

Het artikel was mooi en netjes ingepakt. Goed op tijd bezorgd.

Leuk verpakt en voldeed helemaal aan de verwachting.

top

prima service!

uitstekend

Mooie oorbellen, precies zoals foto. Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle levering conform bestelling

Uitgebreide website met duidelijke navigatie voor zoeken en bestellen. Verzending artikel in stevige verpakking en met de optie voor een cadeauverpakking voor gering bedrag extra. Cadeauverpakking smaakvol uitgevoerd. Dus uitstekende klantvriendelijkheid.

Heel mooie juwelen, discreet en supermooi verpakt, snelle en correcte levering

Had juwelen nodig voor het huwelijk van mijn zoon. Heb er gevonden die heel mooi bij elkaar passen en bij mijn outfit. Echt mooie juweeltjes. Levering heel snel en vooral heel discreet verpakt in een stevige bruine doos, maar als je ze opent... mat zwarte binnenkant met gouden tekst, whaw. De juweeltjes zelf ook goed verpakt. Ben een heel tevreden klant! Zeker aan te raden!

Hele mooie ring

Een mooie ring voor een goede prijs en leuk verzonden.

Ruime keuze snelle service

De webshop heeft een ruime keuze qua aanbod. De bestelling werd snel geleverd, en prima updates over je pakket via de mail.

Binnenban 19

3191 CA Hoogvliet