Vriendelijk personeel en snelle service

Altijd vriendelijke en snelle service.

Mooie kwaliteit, maar geen klantenservice!

Ik vond het al erg genoeg dat ik de schitterende armband retour moest doen, omdat deze te klein was. Door ziekte ging de armband te laat retour, ik heb daar mijn excuses voor aangeboden. Geen enkel begrip! Ik werd gedwongen om iets anders uit te kiezen. Dat maakte het voor mij allemaal nog erger. Een hele slechte service richting de klant, geen service eigenlijk.

Goede snelle service bij online bestellen.

Tip om de de cadeau verpakking ook aan de buitenkant van de doos te laten versieren zodat de gehele doos als cadeau gegeven kan worden. Verder zeker een goede cadeau verpakking.

Bestelde hanger mooi verpakt thuis bezorgd gekregen.

Prima service snelle levering

Alles ging naar wens

Goede ervaring met Mostert Juweliers

2 x besteld beide keren gouden producten kwamen snel binnen en zien er netjes uit. Verpakking ook heel mooi en persoonlijk

Snel

Mooie ring, snelle levering

Prima, snelle levering. Leuk in gepakt.

Prima, snelle levering. Leuk ingepakt.

Teleurstellend

Behoorlijk qua levering. Pakje werd wel achtergelaten aan de straat,weliswaar achter een bloembak,maat toch voor iedereen bereikbaar. Terugstuurbeleid vind ik niet duidelijk... omruilen/ terugsturen? Blijkt dan toch voor extra kosten voor de klant te zorgen. Jammer!

Uiteraard dat wat ik besteld heb, gekregen. Snel geleverd en mooi verpakt.

Snelle levering!

Hele mooie producten met kwaliteit en snelle levering!

professioneel

zeer snelle betrouwbare aanpak

Heel erg tevreden zeker de 5 sterren waard!

Erg tevreden over mijn eerste bestelling bij Mostert juweliers!

Retour sturen kost geld.

Het retour sturen kost je 7,85. Dus ik bestel maar niets meer.

Top service!

De bestelling is snel bezorgd.

Ruime keuze beste kwalitiet.

Mooi site met meer dan genoeg keuze en prima te betalen.

Produkt heel klein.

De levering is snel. En mooi verpakt. Alleen op de foto leek het produkt veel groter. Zouden ze wat mee moeten doen.

Betrouwbaar en goed

Snelle levering en geen gedoe met retouren. Helaas was de ketting alleen niet precies wat mijn vriendin zocht, maar zou in de toekomst wel weer overwegen hier te kopen.

uitstekend.

uitstekend.

Snelle levering, mooie oorbelletjes

Duidelijke website, veel keus, precies wat ik zocht, kleine oorbellen voor mijn 3e oor gaatje.

Mooi sieraad zoals op de site,mooi verpakt en snelle levering.

Ik had een ketting besteld via de website. Het werd keurig bezorgt in een mooie cadeau verpakking. De ketting was wat ik ervan had verwacht.

Tijdige levering product precies zoals omschreven erg blij mee

Goede kwaliteit, snelle levering

Zie boven