Goed advies, super service, en perfecte werkplek
Door de verschillende "Corona-aanbiedingen" en advertenties op FB en IG toch maar eens gaan kijken naar een betere thuiswerkplek.
Ik werk al 4 jaar thuis, normaal afgewisseld met ong. 1 week reizen/maand, dus best wel wat zit-/schermtijd.
Na verschillende aanbieders benaderd te hebben, kreeg ik van KHS de snelste reactie en direct de scherpste prijs. Via de chat heb ik wat verdere vragen gesteld, die netjes werden beantwoord. Om zeker te te zijn van afstemming qua kleur van bureau en kast en over de keuze van de stoel heb ik ook telefonisch contact gehad en bruikbaar advies gekregen.
De bestelling was daarna zo gedaan en ook het herzien van de offerte toen er toch nog wat dingen bijkwamen was geen punt. Betaling verliep soepel (met factuur en referentie voor de zaak) en levering volgde heel snel (effectief binnen 2 werkdagen).
Ook de levering is keurig verzorgd via eigen bezorgdienst vanwege de afmeting van het bureaublad; sympathieke bezorger die alle meubelen netjes mee naar binnen heeft gebracht.
Het monteren heb ik zelf gedaan en dat was zeer goed te doen; bij bureau en stoel zaten duidelijke handleidingen (de kast kwam voorgemonteerd). Als je zelf een IKEA-meubel kunt monteren, lukt dit je ook, zelfs met een sta-zit-bureau.
Wat dat laatste betreft: écht een aanrader, zeker als je geregeld telco's/webinars hebt, is het heerlijk als je een tijd staand kunt werken.
Lang verhaal kort: KHS als organisatie en de meubelen die ze leveren zijn wat mij betreft een dikke aanrader!