Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Binnen een dag een bureau besteld en thuis geleverd gekregen. Hij was makkelijk in elkaar te zetten en is van hoog kwaliteit. De service was perfect. Aanrader!
14 October 2020
Anthony
Amsterdam
Mijn eerste bestelling bij KSH, dit i.v.m. het creëren van een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek. De bestelling betrof een bureaustoel welke voldoet aan de NPR1813 richtlijn en een bureau. De kwaliteit/prijs verhouding van de geleverde spullen is erg goed. Tot slot het vermelden waard zijn de vlotte afhandeling van de transactie met snelle levering!
1 September 2020
Sjaak
De Westereen
Door de verschillende "Corona-aanbiedingen" en advertenties op FB en IG toch maar eens gaan kijken naar een betere thuiswerkplek. Ik werk al 4 jaar thuis, normaal afgewisseld met ong. 1 week reizen/maand, dus best wel wat zit-/schermtijd. Na verschillende aanbieders benaderd te hebben, kreeg ik van KHS de snelste reactie en direct de scherpste prijs. Via de chat heb ik wat verdere vragen gesteld, die netjes werden beantwoord. Om zeker te te zijn van afstemming qua kleur van bureau en kast en over de keuze van de stoel heb ik ook telefonisch contact gehad en bruikbaar advies gekregen. De bestelling was daarna zo gedaan en ook het herzien van de offerte toen er toch nog wat dingen bijkwamen was geen punt. Betaling verliep soepel (met factuur en referentie voor de zaak) en levering volgde heel snel (effectief binnen 2 werkdagen). Ook de levering is keurig verzorgd via eigen bezorgdienst vanwege de afmeting van het bureaublad; sympathieke bezorger die alle meubelen netjes mee naar binnen heeft gebracht. Het monteren heb ik zelf gedaan en dat was zeer goed te doen; bij bureau en stoel zaten duidelijke handleidingen (de kast kwam voorgemonteerd). Als je zelf een IKEA-meubel kunt monteren, lukt dit je ook, zelfs met een sta-zit-bureau. Wat dat laatste betreft: écht een aanrader, zeker als je geregeld telco's/webinars hebt, is het heerlijk als je een tijd staand kunt werken. Lang verhaal kort: KHS als organisatie en de meubelen die ze leveren zijn wat mij betreft een dikke aanrader!
31 August 2020
Roel
Breda
Matige prijs kwaliteit verhouding. De hoofdsteun zit al na een paar dagen vrij losjes. Verder is de communicatie niet goed en wordt het product weken later bezorgt als volgens afspraak +/- 5 dagen.
23 August 2020
Tim
Echt
Duidelijke website, bestellen ging eenvoudig, levering voorspoedig. Bureau en een bureaustoel besteld, echt goede kwaliteit (professioneel, niet van dat woonwinkel spul), tegen een messcherpe prijs. Bel er echt heel blij mee, kan nu heerlijk thuis een hele dag werken zonder last van mijn rug te krijgen!
12 August 2020
johan
Utrecht
Op een vrijdag rond 22:30 een bestelling geplaatst voor een zit/sta bureau. De betaling ging door maar door te snel wegklikken aan mijn kant ging er iets mis en stond er geen bestelling in mijn account! Gelukkig bood de chat een uitkomst; zelfs op vrijdagavond kreeg ik super snel antwoord en was het probleem binnen een poep en een zucht verholpen. Mijn bestelling stond er en was binnen een paar dagen binnen. 2 losse dozen: de voet en het blad. Kortgezegd was de montage super simpel - zeker voor een zit/sta bureau. Nu een paar maanden later (na extensief gebruik) kan ik met alle zekerheid deze winkel aanraden. Het bureau werkt perfect, kan alles aan wat ik op m'n bureau zet zonder in te zakken (denk meerdere zware VESA beugels en 3 schermen plus andere zooi) en maakt staand werken een makkie. Ik ben tevreden.
31 May 2020
Wouter
Noord-Holland
Ik had met spoed een bureau nodig. Voor de zekerheid even gebeld of het bureau met mijn voorkeuren daadwerkelijk binnen 1 tot 3 dagen geleverd kon worden. Dat werd toegezegd. En inderdaad, de dag erna werd deze verzonden en een dag later zat ik er al aan. Helemaal top. Ik raad ze dus absoluut aan. Vriendelijke klantenservice ook.
18 May 2020
Frank
Weesp
Tevreden met mijn bureaustoel "Barcelona", Snelle levering ondanks de crisis (vrijdags besteld, donderdag in huis), Makkelijk te monteren.
9 April 2020
Lin
Kaatsheuvel
Het is een zeer slechte school. er kan niks georganiseerd worden. het school zelf maak heel vaak onderscheid tussen Nederlanders en buitenlanders en dat heeft te maken met de overgang. bijvoorbeeld er zaten twee kinderen in havo 4 de een was een Nederlander en de ander was buitenlander ze hadden allebei drie onvoldoende dus normaal mag dan niemand overgaan maar bij die Nederlander mocht zij overgaan en de buitenlander niet dit is een schande voor zo school ik zou me dood schamen als ik jullie was. coördinatoren die heel erg Demotiverend zijn. ik raad deze school heel erg af (dit is 100% de waarheid).
10 July 2019
Niels
Hoofdrop
Pluspunten
Tweede bureau inmiddels geleverd. Eerst hadden we er 1 laten komen om te kijken of het iets was. Aangezien het een prima bureau is hebben we de tweede laten komen. Alles staat binnen een mum van tijd geïnstalleerd en men neemt de troep weer netjes mee. TOP!
29 April 2019
Grasshopper Reklame
Pluspunten
Zeer professionele en snelle service, mooi klantgericht en flexibel. Vlotte levering en mooie kwaliteit bureaus die netjes worden afgemonteerd aan huis/kantoor.
29 April 2019
Twents bedrijf
Twente
23 August 2018
Officesupport Ekkel
Bergentheim
Pluspunten
snelle levering, goed vakkundig advies, voldoende parkeergelegenheid
Verbeterpuntenniets te melden
20 August 2018
Regio Apotheek Vechtdal BV
20 August 2018
anoniem
Pluspunten
Leveren wat is besteld
VerbeterpuntenDe leveringsternijn die er staat ook hanteren. Bestellen betekent binnen 3 dagen bezorgen. Dat gebeurde niet, pas na ruim een week. Hierdoor moest ik in het weekend naar Staples om het te halen. Dubbel geld kwijt dus en overbodige spullen.
18 August 2018
Jack Lubberman
Dalen
Pluspunten
Erg blij met het postkantoor. Goede parkeergelegenheid. Vriendelijke bediening. Top shop!
18 August 2018
HekraBV
Hardenberg
Pluspunten
Prima webshop, snelle levering. Vriendelijk personeel.
16 August 2018
CV Beheermaatschappij LOC+
Hardenberg
Pluspunten
snelle antwoorden en snelle levering
Verbeterpuntengeen idee
15 August 2018
Annie / Priema Cetra
Hardenberg
Pluspunten
Super geholpen in een ongedwongen sfeer. Wilco heeft verstand van zaken en denkt met je mee als zakelijk partner.
Verbeterpuntengeen
15 August 2018
B
Almelo
Pluspunten
vlotte bediening
Ina
Bergentheim
Reinders Autoservice
Hardenberg
Pluspunten
Zeer service gericht, altijd direct een deskundige oplossing.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Motorpromo
Hardenberg
Pluspunten
goed bereikbaar en parkeren voor de deur! vriendelijk en deskundige advies. De juiste netwerkprinter aangeschaft en werkt zoals we willen.
Dekker Vlaggen
Hardenberg
Pluspunten
Zeer Klant vriendelijk Goed bereikbaar Goede en betrouwbare service Goede specialist in kantoorartikelen en printers.
anoniem
JC Kellerlaan 18