Betrouwbaar en snel

De Vlaggen Unie levert snel. En ik vond het heel goed dat de Vlaggen Unie snel na levering vroeg of alles naar wens was. De Flag Fixer bevalt prima

Vlag clips

Vrij kleine clips voor vlag. Niet geschikt voor normale vlaggenstok. Specifiek voor half stok.

Goed product

Snel geleverd. Keurig verzorgd

Kwaliteitsproduct en een snelle service!

We konden kiezen uit een uitgebreid sortiment met een goed uitleg over the verschillende producten. De levering vond plaats zoals afgesproken, netjes verpakt en op tijd.

Snelle levering, goed product!

De levering was heel snel en goed te volgen. Het product voldoet aan de verwachting. Kortom een tevreden klant!

Duidelijk website en snelle levering

De website is heel duidelijk, je kan heel makkelijk een product bestellen. Daarnaast was de levering voor de afgesproken datum dus een hele snelle levering.

Goed product en goede levering.

Goed en makkelijk

100 procent tevreden

Ik heb gekregen wat ik wilde. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging! Prima geregeld dus!

Zeer voortvarend

Perfect product en super snel

Perfect product en super snel geregeld

Goede producten ontvangen en snel geleverd.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit

Ik kwam op jullie website via Google. Alles wat ik nodig had was op jullie website te vinden. Nadat ik had besteld werd het snel geleverd en alle producten zijn kwalitatief uitstekend!

Snel de juiste levering

Correct

Super snel geleverd

Bestelling volgende dag al geleverd!

Snel en goed.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit

Efficiënt en snel geleverd met een prima kwaliteit.

Goede materialen, snelle levering

Blij mee!

Wimpel

Leef met vlag en wimpel, en houd het simpel!

No nonsense

Gewoon een prima website, duidelijk, snel in huis, niks mis mee.

Snel en netjes afgeleverd

Top ervaring

Prima website, goede producten, snelle levering. Zeker een aanrader voor vlagitems.

Snel en goed geleverd.

Goede stof gebruikt, geen doorkijk stof dat gelijk kapot gaat.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten