Goede services

Wimpels van goede kwaliteit.

Goed verpakt en snel verzonden

De artikelen zaten goed verpakt en ontvangen wat ik besteld had. Binnen 2 dagen ontvangen zoals aangegeven. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren

Vlag

Snelle levering van een goed product

Gewoon goed

Duidelijk en goede communicatie

Prima site, snelle levering en mooie producten!

Prima site, snelle levering en mooie producten!

Tevreden

Snel verstuurd en weer een mooie vlag erbij.

Vlag in top

Voor onze VvE vlaggen en wimpels besteld bij de Vlaggenunie en bestelling werd vlot afgewikkeld met bezorging op de afgesproken dag. Vlaggen van goede kwaliteit ofschoon liever gehad met lijn voor ophanging als de huidige uitvoering met twee hard plastic haken. Wel uitgeprobeerd aan de masten en geen probleem voor ophanging.

Goede vlag, goede kwaliteit.

Kreeg hem binnen twee dagen binnen, de vlag was van goede kwaliteit en had geen beschadigingen

duidelijke sortering, maatvoering, enz

Ik zoek nog een enkele landen vlag om zelf uit te steken en/of kado te doen. Prijzen vergeleken en na een korte zoektocht gezien dat jullie prijzen best scherp zijn. Dus weet je wat. Ik bestel en ik kijk wel. Service en berichten gewoon top.

Contact liep soepel

Via de mail contact gehad over een gepersonaliseerde vlag, mogelijkheden duidelijk uitgelegd en uiteindelijk bestelling geplaatst. Benieuwd naar de vlag

nvt

nvt

Bezorging waardeloos

Jullie werken met GLS en dat is toch wel de meest waardeloze koerier van Nederland. Bestelling is 4 x verplaatst waardoor we onnodig aanwezig waren. Ik koop niets meer bij jullie zolang GLS jullie koerier blijft.

slecht

Begin Januari grondankers bestelt 4 maal zelf moeten bellen waar mijn bestelling blijft, nog steeds niet binnen en weer uitstel krijg je te horen. En zeer onvriendelijk aan de telefoon.

perfecte afhandeling

Zeer goed geholpen en retour zonder problemen.

Vlaggen zijn van goede kwaliteit en levering gaat super vlot.

Snel geleverd! Prima!

Prima service!

bestelling duurde lang

Ik heb mn bestelling op een zondag gedaan en kreeg het product pas op vrijdag per post binnen..en ik vond de 4,95 euro verzendkosten voor briefformaat dat gewoon door de brievenbus kan nogal prijzig.

2 keer zelfde mail ontvangen

Doordat betaling via iDeal mislukte heb ik per bank de bestelling betaald , het heeft diverse mailtjes gekost voor het bij vlaggenunie verwerkt kon worden !

goede, snelle levering

De bestelling werd snel ter hand genomen en in twee dagen had ik de vlaggen binnen.

Prima levering

Alles soepel geregeld

Belabberde service

Een Zeeuwse vlag besteld. Zonder opgaaf van reden krijg ik een mail dat mijn geld wordt teruggestort. Vervolgens via mail en telefoon niet bereikbaar

Super fijn te woord gestaan ! En meegedacht !

Contact en meedenken verliep heel fijn! Doordoor 2 grote vlaggen en een mooi bedrukte besteld ! Dank ! Gr mieke

Vlotte levering

Binnen een dag in de bus

Duidelijke website vlotte levering

Ik had een vlaggenmast gekregen dus moest er een nieuwe vlag bij. De site is duidelijk dus makkelijk kiezen.

Goed product en snel geleverd

Richterlaan 4

9207 JV Drachten