Laden reviews...
1.135 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen de snelle levering en de hoge kwaliteit van de producten. Klanten noemen ook de duidelijke informatie en het vlotte bestelproces. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met af en toe een punt van kritiek op logistiek of communicatie.
Toen ik de mast ging uitpakken nadat ik de voet had geplaatst ontdekte ik een beschadiging. Dit heb ik gemeld maar de reactie is slecht. Juridisch zou ik anders geholpen moeten worden. Jullie reactie: De mast heeft inderdaad een deukje opgelopen. Waar dit is gebeurd is nu niet meer te zeggen. Deze beschadiging heeft in ieder geval geen invloed op de kwaliteit/sterkte van de mast. U kunt dit eventueel wegwerken met een lakstift oid. Deze hebben wij op voorraad. ===einde reactie ==== Ik mag mag zelf lak kopen bij jullie om het op te lossen..
Beveelt niet aan
Vincent
Spanbroek
Vandaag besteld en vlot afgeleverd ,helemaal TOP.
Jan Swinkels
Beek en Donk
Helemaal tevreden over de vlaggenmast vlaggen en wimpels. Een aanwinst voor de tuin.
Jo
Cuijk
Keurige afhandeling, vlotte levering.
Peter Kramer
Middenbeemster
Snelle levering van een top kwaliteitproduct.
G.J.M.E. Delahaye
Den Burg
Vriendelijke klantenservice, snelle reactie op e-mail en snelle levering
Familie Roest
Blaricum
Beste Familie Roest,
Bedankt voor de fijne review.
Het is goed om te lezen dat onze klantenservice je goed geholpen heeft.
Wij besteden hier veel tijd aan en dan is het fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt.
Uiteraard wensen wij jullie veel plezier met de bestelling.
Team Vlaggen Unie
Alleen briefdeur pakket lag voor de voordeur en niet in de brievenbus misschien kost te veel tijd of was het te warm of kon brievenbus niet vinden
Henk
Maarssen
Beste Henk,
Bedankt voor je review.
Gelukkig heb jij je pakket (ondanks de onorthodoxe manier van leveren) toch gevonden.
Goed dat je het meld, want zo kunnen we een terugkoppeling geven richting de vervoerder.
We wensen je veel plezier met je aankoop.
Team Vlaggen Unie
Prachtige wimpel gekocht, goede kwaliteit! Netjes en op tijd verzonden. Ik zou hier zeker nog een keer iets kopen!
Karin Vugteveen
Emmen
Beste Karin,
Bedankt voor je mooie review.
Wij wensen je veel plezier met de wimpel en mocht deze naar verloop van tijd versleten zijn, dan staan wij uiteraard weer voor je klaar.
Goede kwaliteit en service
Rob
Heesch
Snelle levering en de vlaggen waren van top kwaliteit!
Cody
Halsteren
Zeer snelle en goeie service en communicatie. En degelijk materiaal al zojn de meegeleverde bevestigingsschroefjes wat klein….
Stefan
Dubois
Voor een Nederlandse vriend in Kroatië een Nederlandse vlag besteld als kadotje
Aleida Vermeulen
Dilsen-Stokkem
De vlag die ik heb ontvangen van de Vlaggenunie is prima in orde. De kwaliteit van de stof is goed en de kleuren zien er netjes uit. Wel duurde de bezorging net iets langer dan op de website werd aangegeven, en had de klantenservice wel iets proactiever mogen communiceren over de vertraging. Al met al een prima product, maar de service heeft nog wat verbeterpuntjes.
Jurgen
Waalre
Beste Jurgen,
Bedankt voor je review.
Goed om te lezen dat je de kwaliteit van het product kunt waarderen.
Ook vinden we de feedback op de klantenservice fijn.
Zo weten wij hoe onze klanten het ervaren en waar we eventueel kunnen verbeteren.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.
Team Vlaggen Unie
Snelle en goede service.goed materiaal.tot volgende keer.
19 June 2026
Pieter
Kinrooi
Ik had een vlag besteld, er staat standaard maat 70x100cm ingesteld ipv van de normale vlagmaat van 100x150cm. Ik zag het dezelfde avond op de factuur en heb meteen gemaild of ik het nog aan kon passen met bijbetaling en eventueel een extra bestelling. Ik kreeg de volgende middag een mail met dat het niet meer kon. En ontving 2 dagen later de te kleine vlag. Nou kan ik die retourneren (weer verzendkosten) en een nieuwe bestellen (weer verzendkosten). Ik ben er meteen klaar mee dan en denk laat maar zitten, bestel volgende keer wel ergens anders.
Beveelt niet aan
19 June 2026
Jordy
Nuenen
Beste Jordy,
Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is.
Bij vrijwel alle vlaggen staat de kleinste maat als standaard ingesteld.
Het kan natuurlijk gebeuren dat je dit niet direct in de gaten hebt en een verkeerde maat besteld. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het pakket te retourneren of te weigeren aan de deur.
Je hebt ons via email op de hoogte gebracht, maar mails worden bij ons in chronologische volgorde verwerkt. Op het moment dat wij aan jouw mail toe waren, was jouw pakket al ingepakt en lag klaar om opgehaald te worden door de vervoerder. Gezien de enorme hoeveelheid bestellingen is het voor ons helaas niet mogelijk om een bestelling eruit te halen.
We begrijpen dat je nu extra kosten hebt.
Ik mail je even om te zien of dat we hier samen een oplossing voor kunnen vinden.
Met vriendelijke groet,
idem
peter
noordwijk
Snel geleverd, goede kwaliteit
Tjerk
Breda
Op de website goede tips gevonden voor het maken van een keuze, daarna snel geleverd
Jeroen
Boxmeer
k ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Vlaggenunie. Ik heb nieuw touw voor mijn 7 meter hoge vlaggenmast besteld, samen met een 3 meter lange Nederlandse vaan. De bestelling werd snel geleverd en alles was precies zoals besteld. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de levering verliep opnieuw probleemloos. Fijn om te zien dat afspraken worden nagekomen en dat je krijgt wat je verwacht. Een betrouwbare webshop waar ik in de toekomst zeker weer zal bestellen.
I.J.A. Derksen
Haaksbergen
Beste I.J.A. Derksen,
Bedankt voor je lovende review.
Fijn om te lezen dat je onze producten en service waardeert.
Mocht het zover zijn dan staan wij uiteraard weer voor je klaar.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.
Team Vlaggen Unie
Snel geleverd prima product.
Anita De wolff
Amsterdam
De site is fijn en vriendelijk! Je kan makkelijk de bestelling plaatsen en de levering is snel geleverd. Product die ik had besteld, WK vlag, was netjes geleverd. Mooi product
Wesley van Torenburg
Zwijndrecht
vriendelijk per email over bezorging GLS laat per mail iedere weten hoe laat ze precies komen
Jacob Zwart
Purmerend
Wij hadden 2 vlaggen besteld van Drenthe en Zuid Holland, we kregen 1 van Noord Holland i.p.v. Zuid Holland maar dit hebben snel en professioneel opgelost om de juiste vlag alsnog na te sturen. Vlaggen zijn van mooie kwaliteit, als je wat nodig bent op vlaggengebied is vlaggen unie zeker een aanrader
Miranda
Westerbork
Superkwaliteit en 1 dag later bezorgd! TOP!
Maurice
Didam
Snelle levering, goed product, netjes verpakt. Met vlag en wimpel geslaagd!
Marcel
Stein
Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten.
We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen.
De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.
Richterlaan 4
9207 JV Drachten