goede kwaliteit voor een goede prijs

Makkelijk de betreffende vlag te vinden en te bestellen. Het duurde alleen even voor de vlag verzonden werd.

snelle en goede service

Prima service, bestelling was op tijd in huis en goed afgehandeld.

Goede levering, prima product

Vlag is nog niet in gebruik dus ik kan nog niets zeggen over de duurzaamheid, maar op het eerste gezicht zit hij stevig in elkaar en is het product zoals geadverteerd.

Netjes maar niet bijzonder

Correct, maar gewoon niet iets dat jullie eruit springen vwb contact, en verloop van bestelling en kwaliteit van producht.

prima service, snel geleverd en geplaatst

prima service, snel geleverd en geplaatst

Prima levering mast en vlag

Contact met mensen die de mast geplaatst hebben was heel vriendelijk’

vriendelijk en zakelijk, snel handelend - UITSTEKEND

Alles prima!

Helemaal tevreden

prima, goede service

Makkelijk en snel

Goede en vooral snelle service

Goede en vooral snelle service

Perfecte service

Besteld en volgende dag bezorgd. Duidelijke website

Klant vriendelijk en snelle surves

Nooit geen broblemen gehad met vlaggen unie

Nodig een nieuwe wimpel nodig.

Mijn sterk verkleurde wimpel was nodig aan vervanging toe. Fijn dat drie dagen na mijn bestelling er een nieuwe wimpel wappert voor het huis. En ook leuk dat het in de buurt op is gevallen door de mooie kleuren.

Het verliep allemaal volgens afspraak en info.

Zoals mag worden verwacht verliep zowel de uitvoering als de verzending van de bestelling volgens de verstrekte info.

Levering duurde wat langer dan verwacht en de verzendkosten zijn relatief hoog. Mooie verpakking!

Goede kwaliteit en de mail die ik zond werd snel en kundig beantwoord.

Niks op aan te merken

Windzak wappert vrolijk aan onze vlaggenmast

Weer alles goed!

Ik heb al meer besteld bij de vlaggen unie en iedere keer loopt alles op rolletjes en wordt het snel geleverd. Prima dus. Compliment!

Correct

levering correct en snel!

Ziet er goed uit

Zag er heel netjes uit alles al gemonteerd

De site is makkelijk te vinden en in te navigeren. Ook de levering was snel en netjes!

Snel, betrouwbaar en subliem.

Ondanks wij in het hoge noorden van Zweden wonen konden wij zonder moeite onze vlaggen bestellen bij de Vlaggen Unie. Deze heeft supersnel de vlaggen afgeleverd bij onze voormalige buren in Nederland. Deze halen we eind oktober op als we in Nederland zijn. We kennen de kwaliteit van het materiaal en is de Vlaggen Unie een unicum in de wereld. Hier mag de vlag echt voor uit!

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel mooi materiaal geleverd.

Het bestelde product is bijzonder snel in mijn bezit gekomen.

Makkelijk te vinden via internet en keuze mogelijk heden groot.

Prima produkt, snel geleverd

Goed produkt, de vlaggenmast houder is net niet goed zwart gespoten, maar dat valt niet op. Voor de rest ziet het er kwalitatief uit. Al zou ik zelf grotere schroefjes gebruiken voor de vlaggenmast houder.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.