Goed.

Het bestellen van een wimpel was uitermate simpel.

Groot aanbod, veel keuze.

Grote keuze in formaat, materiaal en soort vlaggen en wimpels. Alleen het bestellen via de telefoon ging wat minder makkelijk. Dus uiteindelijk via de computer gedaan.

Goede service en mooie kwaliteit product.

vertrouwd adres om Nederlands product en zeker de nationale vlag in een luxe set aan te kunnen kopen (geschenk voor klein dochter ivm aankoop nieuw huis, jaren 30 en daar mag geen vlag ontbreken). Ga door met jullie service en kwaliteit producten

Eenvoudig, snel en secuur

Het bestelproces is eenvoudig, maar intelligent ingericht, je wordt langs alle keuzes geloodst en de levering was snel en zorgvuldig. Goede communicatie over het verloop en niet irritant. Dikke prima!

Goede prijs-kwaliteitverhouding vlaggen!

Mooie kwaliteit vlaggen voor een goede prijs. Enige wat beter zou kunnen is het op de hoogte stellen van en informeren over de levering.

Mijn vragen werden snel beantwoord. Binnen 24 uur geleverd. Top.

Is netjes en snel geleverd

kan alleen maar zeggen goed geregeld

PERFECT

Snelle levering Super kwaliteit Prima prijs

Goede ervaring

Makkelijke website, product is zo besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling en die kwam een paar dagen later binnen. keurig verpakt met een duidelijke handleiding.

Snel en accuraat

Bestelling was makkelijk te maken - snel geleverd en inhoud klopte .

goed product en snel geleverd

top

Perfect en snel geleverde bestelling

Verwachte kwaliteit was grootste reden van mijn bestelling. En is zeker waargemaakt..

Snel verzonden, mooie kwaliteit, leuke verpakking

Leuk dat op de verpakking staat: "de vlag kan uit", daar werd ik direct vrolijk van en aangezien de vlag een cadeau was heb ik het niet meer in hoeven pakken. Kwaliteit is goed. De vlag had ik de volgende dag in huis.

De mooiste vlaggen

Bestelling gedaan, na een paar dagen in huis, Brievenpost. Geweldig! Mooie kwaliteit. Bedankt.

Goede kwaliteit en goede service

Ik heb een vlaggenmast gekocht en de levering is uitermate snel en vlekkeloos verlopen. Duidelijke montage instructies op de site dat maakt het helemaal compleet. Vlaggen unie levert kwaliteit, top!! Aanrader voor iedereen.

Prima en snelle levering.

Snel geleverd volgens de verwachting voor een prima geslaagd verassing

Goede service, snelle levering

Niks dan lof over de vlaggen unie, maar over GLS pakketbezorger ben ik zeer ontevreden. Middels track en tracing zou het pakket rond 15.00 worden bezorgd. Vervolgens zou het rond 16.30 komen, maar nee opnieuw uitstel: 18.00 uur. Nee hoor opnieuw vertraging, het zou tussen 18.30 en 20.00 uur worden bezorgd. Ik was weg en had dus een briefje op mijn deur geplakt met bezorgadres. Ook daar werd echter niets geleverd. Bij thuiskomst weer op de track gekeken. Tot mijn verbazing zou het pakket om 15 uur afgeleverd zijn. Een dag later werd het pakket om 13.00 uur afgeleverd, zonder aankondiging. Ik was toevallig thuis. Echt bizar, niet voorherhaling vatbaar.

heel goed en heel snel

Ik wilde niet zomaar een vlag, maar vooral een kwalitatief goede vlag. Daarom was ik blij met de wat meer uitgebreide beschrijving bij de zoekresultaten. Bijvoorbeeld hoe zwaar per m2. Nu vond ik het niet zo belangrijk, maar misschien dat ik volgende keer toch een vlag van gedeeltelijk gerecycled materiaal zou willen. Hopelijk kan ik dan ook weer bij de Vlaggen Unie slagen? Verder was mijn ervaring dat de website op mijn mobiel supergoed en supersnel werkt. Geweldig, wat een verschil met veel andere bedrijven!

Feestelijke vlag besteld

Mooie vlag besteld voor mijn geslaagde dochter. Alles verliep daarna vlot, van de communicatie over mijn bestelling tot de levering zoals beloofd een dag later. Heel mooie vlag ontvangen. En daarmee was het helemaal feest! Zeker een aanrader.

Keurige levering van goederen, tevreden.

Volgens afspraak de goederen correct geleverd. En met aangeleverde tekening was het makkelijk de mast te plaatsen.

Fijn bedrijf, kwaliteit en snelle levering!!!

Mooie producten en accurate levering!!

… snel op de site gevonden, daarna snel afgeleverd en nu alweer hoog in de Top.

snelle levering, mooie producten

Ik miste wel uitleg hoe de vlag aan de stok te bevestigen

Product/Zending incompleet

Bij de door u geleverde vlaggenmast ontbraken onderdelen (schroef(?) om de oranje knop te bevestigen) en voorgeboorde gaten voor het bevestigen van de kikker; geen gebruiksaanwijzging.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.