Perfecte service maar bizar duur

In de basis gemakkelijk benaderbaar, prima site maar de prijzen gaan nergens over. Bijna diefstal.

Snel binnen goede kwaliteit

Snel kunnen vinden wat ik zocht. Volgende dag geleverd en ziet er goed uit!

Bestelling snel en goed geleverd

Prima kwaliteit, bestelling snel en goed geleverd.

Super snelle levering.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van status zending. Vlag van goede kwaliteit.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Product was eerst niet op voorraad en ik moest wachten tot het weer op voorraad was voordat ik het kon bestellen. Eenmaal besteld was het zeer snel geleverd. Goed verpakt aangekomen. De kwaliteit van de vlag is zoals verwacht, goed! Ook de overige items stok houder en wimpel ziet er goed uit alleen de oranje plastic knop ziet er wat goedkoop uit. Over all ben ik erg tevreden.

Makkelijke bestelprocedure en snelle levering van goede producten, meer is niet nodig!

prima service, duidelijke webshop

Bestellen ging moeiteloos. Gebeld met een vraag over leverdatum. Direct contact en duidelijk antwoord. Prima dus.

redelijk snelle levering redelijke prijs

Groot vlaggenaanbod

Telefonisch contact gehad voor mijn bestelling met enkele vragen over de vlaggenmast vervolgens bestelling gedaan, was snel binnen

Uitmuntend en snel

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en petje af. Een supersnelle levering en keurig verpakt dus uiteraard voor herhaling vatbaar.

De vlag is netjes afgewerkt, echter had ik een wat zwaardere kwaliteit stof verwacht. De huidige stof kun je in principe doorheen kijken. Kleuren zijn goed en de kleurverhoudingen ook. We gaan zien hoe lang deze vlag netjes blijft.

Degelijke snelle en accurate afhandeling.

Ik heb nu diverse bestellingen gedaan de afgelopen 20 jaar. Er is altijd correct en snel geleverd en afgehandeld.

Stabiliteit vlaggenstokhouder kan beter.

De stabiliteit van de vlaggenstokhouder kan beter. De plaatjes iets breder maken en vastzetten met 4 schroeven i.p.v. 2.

Prima, prettig, perfect

Ja wat moet je vertellen.....Vlaggenunie is zeer uitgebreid qua informatie over je bestelling en dat is altijd erg prettig. De verzending gaat, zoals er vermeld wordt tijdens de bestelling, gewoon prima. De vlag is uiteraard perfect!

prima vlotte levering

alleen de prijs eerst €17,50 later komt de BTW er over en dan nog levering kosten dan is het al met al behoorlijk prijzig misschien later wat goed koper vr gr

Zeer slecht

Vorige week besteld,bericht dat get gisteren zou komen,nu een bericht dat het afgeleverd is 10,37 uur.Niets ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Geachte Karel, Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat de aangegeven track en trace link niet de juiste status aangeeft. Zoals telefonisch besproken verwacht ik dat PostNL een verkeerde status aan uw zending heeft gekoppeld. In plaats van 'onderweg' hebben zij waarschijnlijk het pakketje al als 'bezorgd' gescand. Dit is uiteraard vervelend, maar zoals ik al aan u aangaf verwacht ik dat u later vandaag alsnog uw pakketje in de brievenbus zult ontvangen. Wij zien dan ook graag na aflevering van het pakketje dat u de review aanpast, aangezien dit euvel bij PostNL ligt en niet bij ons. Mocht u verder nog vragen hebben vernemen wij het graag van u. Met vriendelijke groet, Team Vlaggen Unie.

Doek valt niet geheel mee

Voor vlaggendoek had ik dikkere stof verwacht. Wij wonen 3 km van de kust, het zal mij benieuwen hoelang de wimpel het vol houd.

Reactie van het bedrijf

Geachte John, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het vervelend om te horen dat u weinig vertrouwen heeft in de ontvangen wimpel. Wij betreuren het ook dat u, voordat u de kwaliteit van ons product goed hebt ervaren, al een onvoldoende review achterlaat. Zeker aangezien het feit dat ik u kan verzekeren dat het doeksoort waaruit wij onze wimpels vervaardigen sterk genoeg is om ook in uw situatie lang dienst te mogen doen. Het gebruikte doeksoort is zogeheten spun-polyester oftewel scheepvaartsdoek en is het meest sterke en duurzame beschikbare doeksoort. Kortom, onze wimpels zijn de sterkste wimpels die er zijn. Mocht u desondanks toch problemen ervaren met de wimpel, of op de review willen terugkomen, vernemen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Vlaggen Unie.

Produkt ziet er goede uit

Snelle levertijd en voldoet aan de verwachting

Prima product. Levering ok

Ik ben tevreden

Prima service, mooie kwaliteit

Meer dan prima geregeld

Goede kwaliteit, snelle reactie en keurige plaatsing

Mooie vlag en mastkop snel geleverd

Onderdelen voor mijn vlaggenmast gekocht, Super levering

Behulpzame telefonist. Snelle verzending

Telefonist stond mij deskundig en klantgericht te woord. Onderzocht de mogelijkheid van andere opties.

Past perfect en rolt ook perfect

Is alles wat ik hoopte: PERFECT!

Kwalitatief zeer goed, snelle levering, betrouwbare leverancier

Mooie en kwalitatief goede en complete vlaggenset. Snel geleverd, een aanrader

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.