juiste artikel en snelle levering

Halfstok clips besteld. Deze werden de volgende dag al geleverd,

Zeer goede service

Snel geleverd en keurig ingepakt

Op tijd de juiste spullen geleverd.

Betrouwbaar bedrijf dat haar afspraken nakomt.

goed advies

op basis van goed advies ander product besteld

Duidelijk en snel

website is duidelijk bestelling op geplande datum geleverd

Zeer tevreden met de correcte en snelle bezorging, wel wat prijzig. Maar al met al tevreden!

Snel en vakkundige levering

Wij hebben de kerstverlichting voor in de vlaggenmast besteld. De volgende dag keurig geleverd!

Niet

Bijzondere vlag van uitstekende kwaliteit

Vredesvlag gekocht echt een vlag voor deze tijd. Zelf gekocht om steun uit te halen zodat het vrede wordt in mijn lichaam. Diepere betekenis voor mij. Kleur is prachtig en een goede bevestiging.

Zeer vlotte, nette levering

Zeer vlotte, nette levering

Snel, goedkoop en kwaliteit

Ik moest gastenvlaggen hebben voor mijn wereldreis met mijn boot! Binnen 2 dagen had ik alles binnen. Helemaal geweldig

Goed en duidelijk

2x gebeld goed te woord gestaan, goed advies gekregen en betalen ging heel makkelijk.

Prima vlag

Een duidelijk beeld van de vrede

Goede kwaliteit en snelle service

Tip: geef mensen bij hun eerste bestelling 5 euro korting of laat het bij de eerste bestelling gratis bezorgen. Vlaggen koop je vaak maar 1 keer in de zoveel jaar. Heb er dan weinig aan als ik daarna een korting van 5 euro krijg aangeboden :-)

Nette en snelle plaatsing!

Goede ervaring

De levering was snel en de vlag in prachtig

Vlag bleek niet verzonden te zijn.

Had 24 oktober besteld. Zou de 26e worden verzonden, maar dat is niet gebeurd. Heb maandag 30 daarover gebeld en vlag is als nog verstuurd. Gisteren de 31e is de bestelling gearriveerd. Werd trouwens in de twee telefoongesprekken plezierig en voorkomend geholpen door ene Vincent.

Reactie van het bedrijf

Geachte Eelco, Bedankt voor uw beoordeling. Ook al is deze in uw geval onvoldoende. Wij begrijpen heel goed dat u over deze levering niet tevreden bent. Er bleek een fout te zijn opgetreden in het systeem welke zendingen verwerkt. Hierdoor kon het helaas gebeuren dat een aantal bestellingen zijn 'blijven steken', waaronder de uwe. Gelukkig is de fout ontdekt en inmiddels verholpen. Goed om te horen dat u uw bestelling inmiddels heeft ontvangen, wij wensen u hier dan ook veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Team Vlaggen Unie

Mooie afwerking, goede kleur.

Het is een mooie vlag die goed afgewerkt is. De stof vind ik persoonlijk te “kunststof”. Maar het voordeel is dat hij wel sterk is en snel droog.

Ruime keuze en goede kwaliteit .

Bij ons in de haven wapperen er meerdere vlaggen van de vlaggen unie uit .

Goed!

Snelle levering mooie kwaliteit

Snelle service/verzending en in prima staat ontvangen.

kleur echte vlaggen TOP

volgende X weer een vlaggenunie vlag

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Graag komen wij telefonisch of per mail met u hierover in contact. Het kan en mag natuurlijk niet zo zijn dat u van twee vlaggen van hetzelfde land, twee vlaggen in verschillende kleuren ontvangt. Wij lossen dit graag voor u op. En zoeken graag uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij zijn tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken op 0512-778272 En per mail op info@vlaggenunie.nl Met vriendelijke groet, Team Vlaggen Unie

Ziet er goed uit

Snelle verzending, mooi artikel

De vlagcorrector was snel verzonden, goed verpakt binnen en, heel fijn, het werkt ook goed. Geen vlag meer om de stok gedraaid.

Over Vlaggen Unie

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.