Snelle correcte levering

Positief

Zeer breed assortiment. Bestelling eenvoudig geplaatst. Had nog een paar vragen en werden online via de chat keurig beantwoordt.

Uitstekend!

Prima kwaliteit, voor een mooie prijs

Prima kwaliteit voor een nette prijs!

Mooie vlaggenmast.

Mooie vlaggenmast besteld van 6 meter incl. Vlag en wimpel. Snelle levering en door middel van de online filmpjes eenvoudig zelf te installeren.

Niks te klagen

Gebeld voor een friese vlag, keurig verwezen naar de website, hierna mijn order geplaatst. Daarna de vlag opgehaald. Keurig geregeld.

Door retour mails zie je direct dat je aankoop in behandeling is. INderdaad vandaag besteld volgende dag in huis. Top.

Duidelijke site

Fantastisch geregeld!

Voor vrienden en voor ons zelf besteld en alles naar wens verlopen. Netjes op de hoogte gehouden en super snelle levering.

Zeer professioneel.

Bestelde telefonisch een vlag, werd de dag erop al geleverd..... Kreeg daarna de factuur, Ga zo door, uitstekende service !

Jammer van de veel te korte bouten!!

Het pakje was netjes op tijd. Maar kon meteen naar de bouwmarkt voor langere bouten! Heeel jammer, had er 1 stel lange bouten bij geleverd! Kun je altijd nog korter maken!

goede vlaggen, redelijke prijs, snelle levering

Goede vlaggen voor een redelijke prijs en ook snelle levering.

Snelle levering en goede service

Producten zijn makkelijk te bestellen via de site. Goede communicatie en snelle, nette levering van mijn bestelling.

Snel, correct, zorgvuldig, communicatief, TOP!

Van online bestelling tot aflevering: alles keurig geregeld. Na het opgeven van een foutief afleveradres (door mij) werd eea na het sturen van een email met de vraag dit te corrigeren, snel beantwoord door Vlaggen Unie en ontving ik de volgende dag mijn zending. Alles klopte, was netjes verpakt en voldoet uitstekend aan mijn wensen. Niets dan lof voor Vlaggen Unie. TOP!

snelle levering volgens afspraak

snelle levering volgens afspraak

Alles naar wens

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke leveringsvoorwaarde goede pakketbezorgdienst. Kortom niets te zeuren, geen klachten, aanbevelenswaardig!

Alles is vlot verlopen

Gemakkelijk besteld, betaald en snel geleverd.

Snelle levering, prima verpakt alles 100 %

Snelle levering, prima product, goed verpakt!!

Prima service snelle levering

Mis alleen de optrekoord bij de vlaggen dacht dat die erbij zaten, zal ze nog bestellen bij jullie

Helemaal prima

Mast met vlaggen besteld meteen een bevestiging ontvangen

Vlaggen rechter

Werkt slecht Nog steeds om de stok Zelf na meerdere pogingen tot verbetering door middel van verplaatsen! Gebeld en antwoord wd40 kopen en er is spuiten Ik heb €30 afgerekend voor die dingen Het hoort gewoon te werken

Reactie van het bedrijf

Geachte Martin, Bedankt voor uw beoordeling. Het kan voorkomen dat één van de flag-fixers gewoonweg niet goed draait. Soms is dit met WD40 of siliconenspray op te lossen. Als dit niet de oplossing is, en de flag-fixer nog niet soepel ronddraait, dan betreft het wellicht een defect model. In dat geval ontvangen wij van u graag per mail bericht hierover zodat we dit voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Vlaggen Unie

De producten werden snel geleverd en alles voldoet aan de verwachtingen.

Nette website, snelle levering

helaas was de vlag die ik eigenlijk wilde bestellen, niet meer op voorraad maar (heel fylosofisch) daar zal een reden voor zijn.

Over Vlaggen Unie