goed advies en contact

Wij wilden onze vlaggenmast ombouwen. Hier hebben we goed advies bij gekregen. Helaas hadden we zelf een foutje gemaakt, maar dit is goed opgelost.

Voldoet aan verwachting

Goede kwaliteit, snelle levering. Iets aan de dure kant.

Was precies volgens afspraak. Goede kwaliteit Niets op aan te merken

De website is duidelijk en overzichtelijk en levering van bestelling is vlot.

Wij zijn tevreden over het geleverde artikel.

Prettige snelle communicatie

Heldere duidelijke site!

snelle en nette levering

Zeer snel en alles keurig verpakt en netjes geleverd op de juiste datum

Goede en snelle levering en goed bereikbare klantenservice.

Mijn bestelling was zeer snel binnen, ik werd goed op de hoogte gehouden. En bij telefonische vraag over levering zeer snel en duidelijk antwoord.

Goed product

goed product nette levering snel binnen en heel netjes verpakt

perfecte levering en kwaliteit

Nadat wij afgelopen voorjaar door de Vlaggen Unie een prachtige polyester 6 meter hoge kantelbare vlaggenmast hebben laten monteren door een zeer professionele monteur van de Vlaggen Unie, hebben wij alvast voor de aankomende kerstperiode bij dezelfde Vlaggen Unie een prachtige 6 meter hoge Lumedi 1200 Led lampen kerstboom besteld welke binnen 2 dagen keurig is afgeleverd, met een stevige korting en een gratis een 3 meter lange wimpel. Dus wij zijn klaar voor de kerst, en wij zullen hiermee een prachtige kerstfeer gaan creeeren aan de voorkant van onze woning, mede dankzij de Vlaggen Unie. TOP BEDRIJF !!!

Vlotte levering van een kwalitatief goed product.

De website is duidelijk. Zondag besteld, maandag een mail dat het pakket afgeleverd is bij de bezorger, dinsdag bezorgd bij mij thuis.

Goed degelijk werk !

Zoals gehoopt en verwacht

Dinsdag besteld woendag in huis.

perfect

bestelen gelijk via mail terugkoppeling en dag erna levering. kan niet beter.

Mooie vlaggen. Snel geleverd de prijs is ook netjes

Zeer snelle en goed service

In het weekend 3 vlaggen besteld en op maandag zijn deze direct verstuurd. Op dinsdag de vlaggen mogen ontvangen.

Snelle levering maar verpakking is kwetsbaar

Spijtig genoeg was de 1e zending van onze vlaggenmast beschadigd. Kan ook haast niet anders omdat er alleen plastic omheen zit wat snel kapot kan schuren bij laden en lossen. Omruilen ging soepel dus bij aflevering meteen goed inspecteren

Een vlag van kwaliteit

De vlag was snel besteld en daarbij had ik hem nog de zelfde week erg blij mee een mooie kwaliteits vlag.

Prima service, vlotte levering

Prima service, vlotte levering

Mooi product

Snel geleverd Product ziet er goed uit

Kwaliteit is een understatement

Ik heb de afgelopen periode een pin, een vlaggenstok, half-stok clipjes en een vlag besteld. De kwaliteit van het materiaal van de vlag is goed en duurzaam. De vlag kan zonder enig probleem tegen weer en wind. Ook is het stevige materiaal van de vlaggenstok goed, stevig en makkelijk te assembleren. De service en het bestellen verliepen zonder enig probleem. De webshop is overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Bedrijven die deze kwaliteit leveren op dit niveau, in deze branche, zie je zelden. Ik sta er 100% achter dat dit dé ondernemer is waar jij je vlaggen of dergelijke items wilt bestellen.

Netjes, snel en naar verwachting

Fatsoenlijk materaal, praktisch, compleet

Snel geleverd, duidelijke informatie.

Gekregen wat ik heb gekocht

Besteld betaald gekregen

Snelle levering, mooi product ontvangen

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.