Snelle levering en super kwaliteit

Ik kwam op jullie website via Google. Alles wat ik nodig had was op jullie website te vinden. Nadat ik had besteld werd het snel geleverd en alle producten zijn kwalitatief uitstekend!

Snel de juiste levering

Correct

Super snel geleverd

Bestelling volgende dag al geleverd!

Snel en goed.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit

Efficiënt en snel geleverd met een prima kwaliteit.

Goede materialen, snelle levering

Blij mee!

Wimpel

Leef met vlag en wimpel, en houd het simpel!

No nonsense

Gewoon een prima website, duidelijk, snel in huis, niks mis mee.

Snel en netjes afgeleverd

Top ervaring

Prima website, goede producten, snelle levering. Zeker een aanrader voor vlagitems.

Snel en goed geleverd.

Goede stof gebruikt, geen doorkijk stof dat gelijk kapot gaat.

Snel, eenvoudig en eerlijk.

Over de aankoop van het één en ander werd lang getwijfeld hier in huis. Die twijfel was met de wind weg gewaaid toen we het pakket ontvingen en uitpakten. Super kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook werd een product direct gecrediteerd omdat achteraf bleek dat deze niet het voorraad niveau had als de computer beweerde. Nog vóór ontvangst van het pakket ontving ik daar een duidelijke mail over met beschreven wat ik van dat proces kon verwachten. Kortom... Deze webshop iset vlag en wimpel geslaagd!

Snel geleverd en topkwaliteit.

Flag fixer besteld. Zijn geweldig in het gebruik en de vlag blijft heel mooi zitten en draait niet meer om de vlaggenstok. Perfect.

Al meerdere jaren uitstekende vlaggen en wimpels

Snelle levering Goede kwaliteit !

alles prima verlopen

van bestelling tot aan levering is alles prima verlopen

Zorgvuldigheid

Goede duidelijke site. Snelle levering en past in de brievenbus. Mooie sterke materiaal!

Na bestelling snelle en correcte levering

Met vlag en wimpel geslaagd

Bestelling was er vlot en volgens afspraak, netjes verpakt.

Perfect product

Mooie vlag van degelijke materialen

Goede kwaliteit vlaggen en een ruim assortiment

Goede kwaliteit vlaggen en een ruim assortiment. Snelle levertijden.

Prima en netjes

De snelle afhandeling van een bestelling kunnen meniging voorbeeld aannemen.De haakjes pasten precies.

Goeie spullen en snel geleverd

Onze NL vlag (100x150cm) was vaal geworden en die moest, vonden wij, vóór 4 mei worden vervangen. Bovendien was onze UA vlag van dito afmeting totaal versleten maar die hangt dan ook al jaren dag en nacht (verlicht door de straatlantaarn) buiten te wapperen en zal dat blijven doen totdat de Russen hun land uit zijn. Het is inmiddels onze tweede vlag. Ik zou die wel in dezelfde kwaliteit stof willen hebben als de NL vlag maar die kon ik niet vinden. Dit jaar een gewicht erbij besteld om de vlag onderaan op z’n plaats te houden aan onze 2m vlaggenstok; hoef ik hem niet meer vast te plakken. Kreeg er een beugel bij waarvan ik niet snapte wat ik ermee moet. Zie nu op jullie website dat beugel+gewicht eigenlijk bedoeld zijn voor een vlaggenmast, tja… Ik zie nu in de webshop dat er een halfstok-clip te koop is. Had ik mee moeten bestellen; handig lijkt me. Zal hem zo gauw mogelijk aanvragen. Komt voor dit jaar helaas te laat. Dus dit jaar maar weer even met witte Leucoplast oplossen. Levering is trouwens snel en netjes. Gekozen voor de afhaalkluis; dat scheelt weer een busje in onze woonwijk!

Snelle verzending

Bestellen, betalen snel en makkelijk Info mbt de bezorging via Vlaggen Unie perfect, beter dan dar van de koerier.

Ziet er goed uit. I

Ziet er prima uit. Ik heb een balkon set gekocht met aluminium mast van 2 meter. Het zou mooi zijn als er een omschrijving bij het product zit hoe het onderste touw van de vlag om te bevestigen aan de mastzonder dat deze schuift. Met vriendelijke groet, Hendrik Wijnia

Netjes, snel en goed product geleverd.

Alles snel geleverd. Mooie vlag. Zelf houd ik persoonlijk van een vlag met een lus bovenaan en een vlaggenlijn onderaan. Met al die extra clips komt de vlag niet meer boven in top. En als schipper wil je de vlag mooi geknoopt bovenin de mast. In de scheepvaart noemen we de vlag 5 tot 10 cm uit de top al gekscherend "halfstok".

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.