Snel en mooi!

Zo snel geleverd en handig verpakt!

Mooie vlaggen

Vlaggen Unie levert mooie vlaggen en doet dat bovendien snel.

Snelle reactie

Snelle reactie.

Snelle verwerking order en bezorging van product.

Niet alleen was het verwerken een soepel lopen proces, maar ook werd een aanpassing van het bezorgadres door klantenservice onmiddellijk verwerkt. Bovendien vond de bezorging ook op tijd plaats. Het was ook prettig te lezen dat de ontvanger niet thuis hoefde te blijven omdat het product in de brievenbus past.

Conform afspraak en geplaatst door plezierige medewerker

Alles geheel conform afspraak en geplaatst door een zeer plezierige medewerker

Website en bestelling prima, kwaliteit plastic dop minder

Bestelling via website ging prima en vlot geleverd. Kwaliteit van Oranje plastic (holle) eind dop viel ons wat tegen. Ook de extra bijbestelde witte half stok clips lijken te klein voor de stok (twee in elkaar te klikken witte aluminium buizen) van iets meer dan 3 cm doorsnede. Schroefjes om deze clips vast te zetten in de buis zijn niet bijgeleverd terwijl er wel een gat voor een verzonken schroefje in die clips zit. Al met al hadden we iets meer kwaliteit verwacht (zeker voor wat we er voor betaald hebben)

Prima service, prima kwaliteit, prima prijs.

Alles naar wens en zeer tevreden!

Mooie vlag

Mooie vlag. Vlot geleverd.

Keurig geleverd maar…..

De kwaliteit van de bijgeleverde schroeven en pluggen kan beter. Zonder veel kracht te zetbrak een schroef

Snelle service.

Ga zo door .

Status bestelling en bezorging prima te volgen. En op tijd. Mooi materiaal de vlaggenstokhouder voor het balkon

Pakket was snel en compleet binnen!!

xxx

de volgende dag hing hij al buiten!

Snelle levering, mooie oud Hollandse vlag

Snelle levering, mooie oud Hollandse vlag. Nalevering gemeente vlag was snel. Prima service

zien er keurig uit !

snel geleverd !

Snel verstuurd, Alleen de post doet er lang over

Goede website, snelle correcte levering

Goede overzichtelijke website. Snelle en correcte levering

Bestelling volgende dag al geleverd.

Heel goed!

Van bestelling tot levering perfect, zelfs met een klein foutje in de postcode (tikfout van onszelf). Met telefoon en e-mailcontact ook snel en vriendelijk te woord gestaan.

Mooie vlag en supersnel geleverd

Prima vlag en binnen 1 dag geleverd

Meteen goed

Primaten snel

Keurige vlag

Goede en snelle levering

Aan alle verwachtingen voldaan

Vlaggenunie heeft alle verwachtingen waargemaakt. Ik heb een vlaggenmast van 7 meter laten plaatsen. Dit is zeer deskundig gebeurt. Groeten D. Schoenmaker

Richterlaan 4

9207 JV Drachten