zeer netjes en vlot behandeld

en keurig op tijd geleverd , super voor elkaar

Leuke aanbieding

Inderdaad; voor 13.00 besteld, de volgende dag geleverd!

Vlotte levering en prima kwaliteit

geeft een beter gevoel dan de Alibaba

Toppy

Super leuke chauffeur kwam aanlopen met de vkaggemast omdat hij zgn niet in de straat mocht rijden Dit terwijl er vrachtwagens en bouwkranen af en aan rijden

"Prachtige vlaggen, heel tevreden over de kwaliteit

Twee vlaggen en twee wimpels besteld en ik ben er superblij mee! De kleuren zijn mooi, de kwaliteit is uitstekend en alles werd snel geleverd. Eén van de wimpels hangt al in de mast en wappert vrolijk in de wind – precies zoals ik had gehoopt. Je merkt echt dat er aandacht is besteed aan het product. Ik bestel hier zeker nog eens, want dit soort service en kwaliteit kom je niet vaak tegen!

Tot nu toe goed.

Telefonische contact gehad nadat ik er online niet helemaal uit kwam. Netjes te woord gestaan en alles online besteld. Contact met transporteur verloopt ook goed wordt prima op de hoogte gehouden. Ben nu in afwachting van de bezorging die voor komende week staat ingepland. Nog geen 5 sterren omdat alles nog niet bezorgd is. Verloopt dit goed dan 5 sterren.

Makkelijk via de website kunnen bestellen en tevreden over de snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle service. Wat wil je nog meer. Fijn optijd binnen voor de verkiezingen. Mvg BJ

Snelle correcte levering

Snelle levering. Mooie aanbieding.

Snelle service.

Mooi snel de bestelling binnen en mooi product. Dik tevreden.

Goede snelle service

Netjes en tijdig geleverd. De vlag en accessoires voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Echt geweldig Super!!!!!!!!

Echt heel mooi! in een woord gezegd Super Top!!!!

Alles klopt. De prijs , de afwikkeling en de kwaliteit

Perfect alles goed geregeld en ontvangen

Fijne communicatie via de e-mail, een goed bedrijf die zich aan de afspraken houd. Ik ga hier binnenkort zeker weer bestellen.

Zeer snelle bezorging

Snelle levering en goede service

Duidelijke omschrijving product. Na bellen goede service. Levering zoals beloofd binnen één dag.

Pakket snel ontvangen,

Pakket snel ontvangen, na een vraag die we telefonisch hebben gedaan, goed te woord gestaan

Snel

Mooie vlag en snelle levering

Had een voorstel voor de vlag en deze is perfect ontworpen en gefabriceerd, snel en we zijn zeer tevreden.

Snelle nette levering

Goed produkt

snel en zeer correct

vlag is heel snel geleverd en geplaatst de nazorg was prima

Goed en snel

Snelle levering van de bestelde vlaggen en vlaggenmasten. Goede prijs kwaliteit.

Breed assortiment, met de mooiste wimpels kwa kleuren en grote van de harten van de Friesevlag.

Prima snel geregeld

Jullie hebben een mooi product

Goede kwaliteit

Keurige service, goede kwaliteit en super snel geleverd.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.