Het verliep allemaal volgens afspraak en info.

Zoals mag worden verwacht verliep zowel de uitvoering als de verzending van de bestelling volgens de verstrekte info.

Levering duurde wat langer dan verwacht en de verzendkosten zijn relatief hoog. Mooie verpakking!

Goede kwaliteit en de mail die ik zond werd snel en kundig beantwoord.

Niks op aan te merken

Windzak wappert vrolijk aan onze vlaggenmast

Weer alles goed!

Ik heb al meer besteld bij de vlaggen unie en iedere keer loopt alles op rolletjes en wordt het snel geleverd. Prima dus. Compliment!

Correct

levering correct en snel!

Ziet er goed uit

Zag er heel netjes uit alles al gemonteerd

De site is makkelijk te vinden en in te navigeren. Ook de levering was snel en netjes!

Snel, betrouwbaar en subliem.

Ondanks wij in het hoge noorden van Zweden wonen konden wij zonder moeite onze vlaggen bestellen bij de Vlaggen Unie. Deze heeft supersnel de vlaggen afgeleverd bij onze voormalige buren in Nederland. Deze halen we eind oktober op als we in Nederland zijn. We kennen de kwaliteit van het materiaal en is de Vlaggen Unie een unicum in de wereld. Hier mag de vlag echt voor uit!

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel mooi materiaal geleverd.

Het bestelde product is bijzonder snel in mijn bezit gekomen.

Makkelijk te vinden via internet en keuze mogelijk heden groot.

Prima produkt, snel geleverd

Goed produkt, de vlaggenmast houder is net niet goed zwart gespoten, maar dat valt niet op. Voor de rest ziet het er kwalitatief uit. Al zou ik zelf grotere schroefjes gebruiken voor de vlaggenmast houder.

Ruim aanbod, snel bezorgd.

Alles was snel binnen. Heb wel mijn vraagtekens over het kliksysteem van de vlaggenmast. Voelt niet heel stevig, maar dat gaan we ervaren.

Uitstekende vlotte service

Snel te bestellen en een snelle levering.

Nette punctuele medewerker

Omdat de levertijd van de twee vlaggen iets langer duurde, vanwege het niet aanwezig zijn op voorraad, werd ik gebeld door één van de medewerkers met de uitleg daarover. Ik vond het geen probleem dat de vlaggen iets later kwamen, maar ik vond het netjes dat er wel over gebeld werd. Dus ga zo door! Met vriendelijke groet, Paul de Ruiter

Makkelijk bestellen, snel leveren

Erg tevreden, makkelijke site, duidelijk. Snelle levering.

keurige levering

mooi op tijd geleverd en zeer goede vlag

Snel en accuraat.

Prima snelle service.

Netjes en snel geleverd

Precies zoals het moet zijn

Zeer correcte en snelle levering

Meedenken om een levering te bespoedigen, grote klasse!

Goede kwaliteit, snelle levering

Vlaggenstok en houder besteld. Niet duur, goede kwaliteit. Snelle levering.

Bestelling nieuwe vlag

Makkelijk te bestellen, super snel geleverd

Goede service, snel telefonisch contact.

M’n bestelling floepte onder mijn handen door weg, zonder dat ik de kortingscode in kon voeren. Gelijk gebeld, gelijk contact en bestelling kon per direct geannuleerd worden, zodat ik in een nieuw bestelproces wel en alsnog de kortingscode kon gebruiken. Snelle levering, vlaggenmast e.d. verpakt in een leuke bijpassende doos. Mijn 10 mogen jullie hebben!!

Snel Geleverd

Snel geleverd precies zoals afgebeeld en omschreven. Ook goed en slim verpakt kijk maar eens goed naar de grappige teksten als het binnen komt.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.