degelijk product

De bestelde vlagfixers zijn heel degelijk en mooi. We moeten nog een paar dagen wachten met het uittesten maar ik verwacht dat ze perfect werken. De dag na bestelling kwam het al binnen.

Prima website en prima afhandeling

Ik heb een vlag besteld, bezorging ging fout omdat ikzelf een verkeerd adres had ingevoerd. Contact daarover was prima, het werd correct afgehandeld

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Bezorgtijden kloppen niet

Pakje zou op vrijdag 28 april j.l. tussen 08:00 en 18:00 uur afgeleverd worden en nu vandaag op 29 april a.s. tussen 08:00 en 18:00 uur. Op zich geen probleem, want het gaat door de brievenbus m.a.w. hoeven niet de gehele dag thuis te blijven, maar anders heel vervelend.

Degelijk, snel en correct

Goede producten en snel geleverd

Prima website, makkelijk te bestellen.

Website is prima overzichtelijk en de bestelling plus betaling ging makkelijk. Helaas is de bezorging vertraagt maar daar kan de Vlaggen Unie niets aan doen.

Snelle levering.

Prima product, goede klantenservice

Prima product, goede klantenservice!

snel gelevert

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Top, binnen 2 dagen geleverd, ( kwam door koningsdag) anders binnen een dag

Goed product, snel bezorgd

Goed product, snel bezorgd

Heel handig

Een prima oplossing voor half stok

Netjes op tijd

Alles op tijd alleen de bezorging door ptt post was dramatisch legde het pakje voor de deur zonder te overhandigen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

goed en snel

goed en snel

Mooie vlag, zijn geld meer dan waard.

Prima vlaggen voor een schappelijke prijs.

snelle services

Prachtige kwaliteit

Duidelijke site, goede levering en duidelijke correspondentie. Bij voorbeeld de link in de mail om te gebruiken als iets niet goed is gegaan. Uitsluitend positieve ervaring.

Goede uitleg op website

Duidelijke webshop met uitleg.

Besteld, geleverd binnen een dag. Klant tevreden.

top netjes en snel gelevert

top netjes en snel gelevert

Mooie vlaggenset en op tijd geleverd

Zondag een vlaggenset besteld die op dinsdag aan zou komen. Ruim op tijd voor koningsdag dus. Helaas kwam de bestelling een dag later dan verwacht maar het is toch nog gelukt de houder op tijd aan de muur te bevestigen. Al het ontvangen materiaal is van prima kwaliteit. Zowel de houder, de vlaggenmast, als de vlagfixers zijn van duurzaam aluminium. Compact verpakt, de mast is uit 2 delen, dus na gebruik weer eenvoudig op te bergen. Wij zijn klaar voor koningsdag in Rotterdam

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Zocht een vlaggenstok uithaler. Toch wel wat handiger als het gebruik een trap!!!! Vond een handystick met een deelbare, 2 mtr lange, stok. Zeer goede info op de website, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Weer optimaal voorbereid op de komende dagen.

Vaker wat besteld, altijd vandaag besteld, morgen huis,

Kwaliteit altijd goed. Dik voor mekaar.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.