Duidelijke website en mijn vlag lag de volgende dag al in de bus!

Kwaliteit producten met een uitstekend service!

Kwaliteit producten met een uitstekend service!

Goede ervaring met dit bedrijf

Prima ervaring met dit bedrijf

Snel,makkelijk en keurig verpakt geleverd!

Goeie kwaliteit vlag en niks aan te merken op de communicatie van dit bedrijf, dus een aanrader!

Prima kwaliteit en snelle levering

Snel besteld en snel in huis Netjes verpakt en goeie kwaliteit

valt tegen

geen mooie heldere kleuren maar de kleuren zijn flets, bijvoorbeeld het rood, valt erg tegen. Heb spijt van de koop.

Snelle levering conform bestelling

Prima tot tevredenheid.

mooi product

Heldere site m.b..t grote vlag en hoogte mast. Mooie soepele vlag in heldere kleuren

prettig contact per telefoon en snelle reacties per email!

Ik ben tevens erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde vlaggen alsook de snelheid waarmee bestellingen worden gerealiseerd.

Prima, duidelijk en correct afgehandeld

Vlot te bestellen en afgerekend net voor Pasen. Na Pasen meteen bezorgd.

top kwaliteit

Super blij

Deskundige voorlichting

In mijn voormalige gemeente Renesse, nu deelgemeente van Schouwen-Duiveland, wil ik de Renessevlag gaan hijsen. Dus eerst informatie inwinnen bij de gemeente S-D. Als antwoord kon ik info vinden bij het archief. grote teleurstelling. Contact opgenomen met Vlaggen Unie en al heel snel ontving ik een afdruk van de Renessevlag en een overzicht van de afmetingen, een offerte betreffende mogelijke bestelling. Een meer dan voortreffelijke correspondentie die er toe geleid heeft dat heden in Renesse al tientallen Renessevlaggen wapperen. Grote klasse van dit meedenkende vlaggenbedrijf, want vlaggen uithangen verbetert de gezellige sfeer in de omgeving.

Snelle service en uitstekend materiaal

De vlaggen zijn mooi gemaakt en van zeer goede kwaliteit. En de halfstokclips handig om er bij te hebben. Niet voor de leukste dagen, maat voir eerbied.

Goed geleverd

De levering was netjes op tijd.

Zeer goede kwaliteit vlag

Het bestellen tot bezorging is echt supersnel. En de Nederlandse vlag voor in de mast is van een zeer mooie en stevige stof. Echt van zeer hoge kwaliteit deze vlag. Mijn man was er hartstikke blij mee. Ik weet nu waar ik wezen moet een volgende keer. Bedankt Vlaggen Unie.

Snelle service en goede premium kwaliteit vlag.

Snelle service en goede premium kwaliteit vlag.

Perfect gewoon!

Voor het eerst bij dit bedrijf iets besteld en dan is het altijd maar afwachten wat je krijgt. Alles was netjes verpakt en een snelle levering, kortom absoluut geen klagen. Alle attributen werken goed, dat is voor mij even belangrijk en ook van goede kwaliteit!

Erg goed

Mooi knop op vlaggemast met echte rvs(gecontroleerd met magneet) Schroeven!!!

Snel besteld en geleverd

Het selecteren, afrekenen en levering verliep vlekkeloos. Prima webshop.

Uitstekend bedrijf!

Vandaag een vlaggenmast bij ons geplaatst. Snelle levering en voor een goede prijs! Wij waren zelf niet thuis met het plaatsten, maar alles is netjes en duidelijk gegaan, ook het contact. Zeker een aanrader, wij hebben al leuke reacties gehad in de straat.

mooi product en snelle levering

zie opmerking hierboven

Meedenkend snel en perfectie levering

Meedenkend snelle levering en perfecte en snelle antwoorden bij vragen

Easy and fast

It was easy to order and delivery was fast

Een dag te laat bezorgd, maar is geen groot probleem

Product is goed alleen vind ik de verzendkosten hoog voor één vlag. Wat goed is, is dat ze vlaggen ook op bestelling maken als je speciale verzoeken hebt.

mooie vlag

Fijne website

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.