Past perfect en rolt ook perfect

Is alles wat ik hoopte: PERFECT!

Kwalitatief zeer goed, snelle levering, betrouwbare leverancier

Mooie en kwalitatief goede en complete vlaggenset. Snel geleverd, een aanrader

Correct en snel.

Perfect.

Mooi product

Mooie wimpel besteld van goede kwaliteit! Bestelling kwam wel een dag later, maar dat mag de pret niet drukken. Bedankt!

Makkelijk bestellen ,perfect geleverd

Geheel volgens verwachting

prima en snel geregeld

Heb een nieuwe wimpel besteld. Snel bezorgd. ziet er weer prima uit. Zal één keer per jaar moeten vernieuwen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

De kwaliteit van de vlag is uitstekend en staat in prima verhouding ten opzichte van de prijs. De bestelling ging eenvoudig en werd met een korte leertijd keurig verpakt bij mij bezorgd De Vlaggen Unie is een prima bedrijf.

Mooie website

Goede productinformatie Prijs kwaliteit goed Overzichtelijk en makkelijk te stellen

Prima volgens voorbeeld

goed product, vlotte levering, prijs in orde

na bestelling binnen 3 dagen in huis, voldoet aan verwachting en omschrijving.

Super snel.

Snelle reactie, verzending en correct

snelle service

snelle service

duidelijke website

Goed en snel

Duidelijke informatie. Alleen jammer dat de prijzen exclusief BTW worden vermeld met aparte BTW-opgave. Producten zijn verder prima.

Lijkt goed!

Snelle levering en op t eerste oog ziet de vlag er goed uit! Moet nog blijken hoelang die meegaat!

Prima bestel proces en vlot geleverd

Als hierboven omschreven

Snelle levering, goed product

Gisteren besteld, vandaag in huis

Binnen 1 dag geleverd.

Iets bestellen en de volgende dag wordt het al geleverd.

Prijzig maar kwaliteit

Niet de goedkoopste, maar we een van de betere!

De vlag kan uit

Goed product Snelle levering

Duidelijke website.Snelle levering

Snel en zoals verwacht

Snelle levering. Goede en degelijke spullen

Snel geleverd en prima produkt

In Weekend bestelling gedaan en al dinsdag gekregen, TOP!! Zag er prima uit, netjes afgewerkt. N.B. Wonder boven wonder goed aangekomen, perforatie was nagenoeg helemaal open gescheurd( mogelijk pas bij door de brievenbus doen)

Snel en goed

2 vlaggen weer binnen. Ook tevreden over de mast zelf. Prima online winkel. Goede kwaliteit.

Goede ervaring, maar er zijn verbeterpunten

Wimpel en “flag fixers” besteld en ontvangen (binnen paar dagen geleverd). Echter was het verpakt als brievenbuspakketje, maar dit past onmogelijk door een brievenbus (dit had ik ook al gelezen in andere reviews, dus briefje op brievenbus gedaan met de vraag of postbode even zou willen aanbellen, dit heeft hij gelukkig gedaan). De flag fixers werken vrij aardig, hoewel ze nog iets soepeler zouden kunnen draaien (meer smering ?)… heb ze ingespoten met siliconenspray (geen WD40 want dat is zo weg), en scheelt al een hele hoop. De vlag draait alsnog wel eens rond de stok helaas, maar veel minder vaak dan eerst, en komt uiteindelijk meestal wel weer terug in goede positie.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.