Goed product, snelle levering

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering. Goede kwaliteit vlag, mooie heldere kleuren

Goede kwaliteit en snel

Hoewel ikzelf een domme fout maakte, doordat ik een 40 x 60 vlag bestelde, terwijl ik een 100x150 wilde, en keek dus raar op. Maar het bestelde was keurig in orde en vlot op het adres.

Prima bedrijf

Goed advies, goede kwaliteit en alles volgens afspraak.

Snelle correcte levering

De bestelde producten voldeden geheel aan de beschrijving. De bestelling was snel en correct op de plaats van bestemming.

Netjes alles gegaan

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeer tevreden ! Het bestelde product werd de volgende dag geleverd en was van uitstekende kwaliteit! Hartelijk dank!

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering. Het zou wel fijn zijn als de verzendkosten lager waren of bijv. vanaf een bestelbedrag van €50 gratis verzending in plaats van nu vanaf €150.

Perfect bedrijf zondermeer een aanrader

Afhandeling van mijn artikel snel en perfect afgeleverddr Een aanrader zondermeer

Prima vlag en snel geleverd. Top!

Goede ervaring.

Leveren wat ze beloven

Sceptisch maar had zoiets van … kan het proberen en warempel een van de weinige internet bedrijven die doen wat ze schrijven.

Mooie producten, snelle levering

Vlaggenunie levert mooie producten tegen een gunstige prijs en met een snelle levering

Bovengemiddelde kwaliteit.

Vlotte levering van een goed product.

Zie boven

Snel geleverd. Goede kwaliteit vlaggen en ruime keuze.

Website tips niet adequaat, geen ruiling mogelijk

Op basis van het advies op de website heb ik een mast gekozen (een meter lager dan het huis), maar dan gaf voor ons huis met een plat dak een te kleine mast. Dat zagen we pas na plaatsing. Omruilen voor een 1 meter grotere kan niet want de gisteren geplaatste mast kunnen ze niet terugnemen. Immers gebruikt. Moeten we dus een compleet nieuwe mast bestellen, een meter hoger en dat kost ruim 275 euro. En de andere (nieuwe!) moet maar op marktplaats. Hoewel het onze fout is baal ik hier natuurlijk enorm van. Zonde geld. Beter is om op de website het advies te geven in de omgeving te kijken, want hadden we dat gedaan (en gemeten) hadden we gelijk goed kunnen bestellen. Dus tip: check in de buurt en bestel alleen als je heel zeker weet.

geleverd wat de verwachting was

In samenwerking met de buurtvereniging en gemeente hebben wij toestemming gekregen om een vlaggenmast te mogen plaatsen in het parkje voor onze huizen. Vlaggenunie heeft uiteindelijk de vlaggenmast geplaatst. Communicatie over de offerte ging soepel, plaatsing verliep snel en goed. Helaas dat de Nederlandse wimpel al snel in kwaliteit achteruit gaat. Was echter wel vermeld op website. Maar het is wel zonde dat na een half jaar het touwtje van de wimpel al kapot was.

Materiaal goed ook de afwerking goed.

Levering goed, komt zeker een tweede keer. Zoek nog een vlag met een Hollandse herder ? maat 100x150

Goed product, en snel geleverd.

Goed product, en snel geleverd.

Uitmuntende levering

Prima webshop en zeer makkelijk te bestellen en betalen gaat goed. Levering prima verlopen. Goeie service.

Perfekt

Product precies als geschreven, goede qualität, binnen de verwachte tijd geleverd. Alleen jammer dat de prijzen so oplopen.

Teleurstellende kwaliteit met nul bereidbaarheid tot klachtenoplossing

Grote vlag voor ons huis op Texel gekocht. Na één week al kapot. Via mailcontact bleek dit 'logisch te zijn'. Het was volgens hen windkracht 5-6 geweest op Texel en dan moet de vlag er af worden gehaald. Wind zorgt voor slijtage. Verkoop dan geen eilandvlag als wind de reden is van slijtage in een week. Dan verkoop je gewoon een ondeugdelijk product.

Snelle levering.

Snel geleverd en een goede kwaliteit van het materiaal.

product zoals het op de iste is

makkelijk te bestellen direct antwoord via de mail snelle levering we hadden voor zelf monterern gekozen prachtige mast met een duidelijke omschrijving hoe te bevestegen en te monteren

Snelle levering!

Degelijke producten en prima service.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten