Goede kwaliteit vlaggen

Precies wat je verwacht!

Snel en goed

Goede omschrijving van de vlag die we besteld hebben. De kwaliteit is goed en alles is netjes afgewerkt. Een aanrader!

De vlag was perfect verpakt.

Vlotte bestelling en bezorging, prima kwaliteit en duidelijke handleiding.

Zeer tevreden, ook over het meedenken over de afmetingen. Vlag en mast waren zorgvuldig en stevig verpakt. Plaatsen was dankzij de duidelijke instructie geen probleem.

"Vlaggen" voor de Vlaggen Unie

De vlag kan uit voor de Vlaggen Unie; Overzichtelijke site. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering van een prachtige wimpel. Van goede kwaliteit.

super snel een vlag in huis

goed van kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Bestelling van de accessoires was de volgende dag geleverd. Echter bleef kreeg ik geen verdere communicatie over de bestelling met de bedrukte vlaggen. Wel netjes binnen 4 werkdagen geleverd.

Top wimpel van Oranje boven!

Snelle levering van een kwaliteit product. Meer dan tevreden, vanaf bestellen tot ontvangen via PostNL.

Super snel

Duidelijke site , goede prijzen

Snel en correct geleverd.

Prima materiaal tegen redelijke prijzen.

Snel en correct

Levering was in orde. Ging ook snel. Ruim aanbod.

Prima service!!!

Prima service. Goed product en netjes geleverd!!

Kwaliteit van vlaggenmast, vlag en wimpel en aflevering super!!!

De vlaggenmast van zeer goede kwaliteit en heel netjes verpakt afgeleverd. Ook de Nederlandse Vlag en de Twente-wimpel. Ook de montage-instructie duidelijk. Zelf plaatsen ging heel makkelijk.

Correct en adequaat geholpen

Snel en zorgvuldig afgehandeld

Hier wordt uitstekend meegedacht

Ik kreeg een telefoontje over mijn bestelling of de diameter juist is. Dit vind ik heel goed meedenken. Dus niet alleen een bestelling uitvoeren, maar ook kijken of de klant dit echt zo bedoeld heeft. Complimenten !

Snelle levering, prima product

Onze vlag draaide steeds om de mast. En omdat Gouda 750 jaar is geworden, hangt de speciale vlag tot september buiten. Reden genoeg om de ‘flag fixer’ te kopen. De vlag hangt de hele dag strak aan de mast. Geweldig!

Mooie website en snelle bezorging. Daarbij netjes in de brievenbus( geen overbodige dozen er omheen)

prima service

Duidelijke website, snelle levering, communicatie en levering!

snel geleverd, kwaliteit, maar wel prijzig.

1 van de 2 defect maar een nieuwe werd nagestuurd.

Doen wat ze moeten doen. De kwaliteit van het lager zou wel beter kunnen zijn qua passing en geluidsproductie.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd en snel geleverd.

Keurige levering en kwaliteit ontvangen

Vlaggenmast kwam helaas aan met beschadigingen door het vervoer. Prima opgelost door Vlaggenunie door twee dagen al een nieuwe mast te leveren en de beschadigde weer op te halen.

Vlotte levering, goede prijs

Vlaggenstokken vlot geleverd tegen een goede prijs / kwaliteit

Richterlaan 4

9207 JV Drachten