Snelle levering. Goede kwaliteit. Miste wel een korte beschrijving van de installatie.

Prima bedrijf!

Onlangs voor de halve familie vlaggen en vlaggenstokken aangekocht bij Vlaggen Unie. Heel veel keuze in kwaliteit en prijs. Wij hebben gekozen voor de marineblauwe vlag, uit nostalgische overwegingen. Een mooie, zware kwaliteit vlag! Maar ook de andere vlaggen en accessoires zijn prima. Netjes verzonden en nazorg d.m.v. een email. Prima bedrijf!

Snelle levering, mooie vlag

Kwalitatief goed materiaal

Mooie vlag

We hebben een mooie complete vlag. Werd snel geleverd. Wel apart dat de halfstok-clips heen en weer bewegen over de stok. Als het erg waait, verplaatsen ze naar elkaar toe

goede service, goede adviezen, mooi product

Fiere vlaggenmast gekocht en laten plaatsen. Advies over de maat opgevolgd, pakte precies goed uit. Vlaggenmast moest na 2 jaar beetje bijgesteld worden , voorgelegd aan klantenservice, geen enkel probleem, en zat een stelmechanisme in de voet en we konden hem zelf eenvoudig weer recht zetten. Klantenservice zeer bereikbaar en hulpvaardig Vlaggen zijn mooi en sterk

Besteld en snel geleverd

Onze vlag was veel te groot voor de mast van onze VVE. Daarnaast hing deze als pierlala aan de mast. Bij Vlaggen Unie kon ik makkelijk alle componenten vinden, zoals een mooie nieuwe NL-vlag met gewicht. Bestelling en levering gingen vlot. Nu nog gaan gebruiken bij een eerstvolgende gelegenheid.

Snelle levering en goed materiaal.

Ik kreeg de vlaggen snel binnen. Ze zijn mooi en van goede kwaliteit.

bestelling voldeed helemaal aan de hoge verwachting

alles volgens afspraak.(mooie vlaggen ,perfecte afwikkeling)

Mooie, heldere website. Mooie vlaggen ook. Snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en alles met de benodigde schroeven etc. Één onderdeel werd later geleverd. Op zich geen probleem, maar vermeld het even bij de zending. Nu lijkt het of de zending niet compleet is en gaat de klant bellen.

Na bestelling had ik de vlag keurig zoals vermeld binnen.

Keurig bedrijf.

Snel en goed

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goed produkt.

Mooie vlag

Goede informatie over levering

Snelle en correcte levering

Snelke en correcte levering.

Fijn, overzichtelijk, makkelijk

De website ziet er goed uit en is erg gebruiksvriendelijk.

Snelle en correcte levering

Bestelling geplaatst, op de bestelde datum bezorgd.

Er ontbrak iets bij de bestelling maar dat is snel nagestuurd. Ik ben tevreden!

Vriendelijk Duidelijk Antwoord op de vragen die we gesteld hebben

Prima communicatie en snelle levering

Prima zaak alleen jammer dat er op de vlaggen stok geen afdekdop zit. Dit om de kosten te besparen, sorry maar dat is een slechte zaak.

De vlag hangt er mooi bij

Snelle levering van het bestelde. De bestelde aluminium vlagcorrectors werken, na wat extra smering met siliconenspray, perfect. De vlag hangt steeds vrij en wikkelt niet meer om de stok. Ik las las al dat deze beter zijn dan de plastic varianten dus was de keuze snel gemaakt. Installatie is met twee klemschroefjes erg simpel. Wel heb ik zelf met twee dunne plastic stripjes boven en onder de ruimte tussen stok en corrector iets strakker gemaakt.

Een goede afhandeling en levering van een balkon vlaggenmast houder. Uitstekende kwaliteit en geheel compleet. Netjes verpakt bezorgd.

Snelle en nette levering

Vlaggenstokhouder voor aan het balkon besteld. Product werd snel en netjes geleverd, en matchte ook volledig met de verwachtingen.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten