Geen risico meer te vallen tijdens uithangen vlag

Heb de uithaalklem nog niet gebruikt. Maar ik neem aan dat het goed werkt. In ieder geval niet meer balanceren op een huishoudtrapje.

Tóp

Mooie vlag. Heel snelle levering

Ben een tevreden klant.

Een goede en snelle levering.

Bestelling is goed afgeleverd en mooi op tijd

Prima product

Levering en product volgens afspraak.

Snel goed en mooi

Blij mee

Hij hangt er mooi bij

Prachtig gezicht, die vlag van de provincie Groningen. Zo wordt het nog mooier bij ons achterthuis.

Snelle afhandeling

Snelle bezorging en goed materiaal.

Super service

Goede duidelijke site, bestellen gaat super simpel en de volgende dag reeds geleverd.

Duidelijke website, snelle levering, prijs/kwaliteit is uitstekend.

Zie bovenstaand

Website erg gemakkelijk in gebruik, daarna betaling erg makelijk. Levering binnen 2 dagen na bestellen. Kwaliteit goed.

Besteld en op tijd in de brievenbus Dank u

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering en goede producten tegen aantrekkelijke prijs.

De vlag kan nu ook halfstok

Vlag en vlaggenstok zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd. De lagers om de vlag door te kunnen laten draaien weren abusievelijk niet geleverd maar dit werd snel en goed opgelost.

Mooie vlaggen niet duur!!

Ben erg blij met mijn Nederlandse vlag

Prima producten en service

De producten zijn goed, net de service. Mar €4,95 bijbetalen voor een brievenbuszending vind ik veel

Keurig

Ik heb een vlag besteld via de website. Deze werd op de aangegeven tijd bezorgd. De kwaliteit van het doek en de bevestiging is goed. Kortom: keurig.

Bijwerken order niet mogelijk

Twee bestellingen moeten plaatsen en twee keer verzendkosten moeten betalen terwijl product nog niet verzonden was. Annuleren order was ook niet mogelijk omdat al aangemeld was. Tweede verzending aangemeld bij postnl maar wel geleverd via gls. Dus klaarblijkelijk kon verzending wel aangepast worden als het hun uitkomt. -- Feedback gehad van Vlaggen Unie, bevestigen dat order niet naderhand aangepast kan worden. Denken niet mee in een oplossing om dubbele verzendkosten te voorkomen / compenseren.

Snelle en correcte levring

Zie boven

Naar alle tevredenheid. Uitstekende communicatie, snelle levering, kwaliteit- prijsverhouding is goed. Vanharte aanbevolen!

vlot en goed

Bestelling ging vlot, de levering snel - en de vaandel is van erg goede kwaliteit.

Snel en correct

Mooie vlaggen en redelijk geprijsd.

Mooie vlaggen; snel geleverd en redelijk geprijsd!

Keurig product en op tijd

Heel tevreden

Goede en snelle levering! Dank!

Goede site, snelle en goede levering en prima kwaliteit !

Richterlaan 4

9207 JV Drachten