Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed een makkelijk te bestellen en een goede en snelle levering.

Top en goed

Ik was aanvankelijk niet helemaal tevreden over de geleverde vlag (stiksel liet los). De klantenservice van Vlaggen Unie was echter mij goed bereikbaar en vriendelijk, heeft mijn klacht aangehoord en de tekortkoming is inmiddels hersteld.

Vakkundige adviezen en snelle levering!

Duidelijke en vakkundige adviezen op de website en super snelle levering!

Snel geleverd volgens afspraaak en van goede kwaliteit!

Na wat zoeken bij de Vlaggen Unie tweemaal een vlag besteld en daarover heel tevreden,

Snelle en correcte levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Correcte levering.

Snel en accuraat

Komen afspraken na en reageren snel.

Goede producten, snelle en correcte leveringen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Premium vlag en stok snel geleverd en goede kwaliteit. Ik mis alleen een haakje om de vlag aan de onderkant vast te maken.

Top product alleen GLS is niet prettig

Het product is top. GLS kwam alleen niet naar de deur want dan moest de bezorger 30 meter lopen ivm wegwerkzaamheden. De volgende dag deze situatie maar toen kon het wel.

perfecte en snelle levering

de handy stick is erg handig ik mis alleen een schroefje om het bovenste deel vast te schroeven voor de rest top.

Goed en snel

Ga de vlag van europa gebruiken op 9 mei

Snel en goed

Producten zoals omschreven en van goede kwaliteit. Levering snel

Oké, kwaliteit vlag goed, vlaggenhouder was slecht maar oké opgelost door klantenservice

Verder prima

Goede prijs kwaliteit.

Vlot geleverd en ziet er goed uit

Super service

Een week na de bestelling er toch gekozen om de mast aan te passen. Inplaats van een kikker met een inwendig systeem met een lier. Totaal geen orobleem

helemaal top!

Mooi materiaal, goede verpakking, bliksemsnel verzonden, helemaal TOP!

Makkelijk en goed

Fijn bedrijf!

Drie keer besteld en drie keer snel geleverd! Alles naar wens!

Alles soepelverlopen.

Snel en goed afgeleverd.

mooie vlag!

Mooie mast, vlag en wimpel. Ook goed verpakt verzonden. Een aanrader

goede keuze

Prima product, mooie kleuren en een prompte levering.

Snelle levering van mooie vlaggen!

Met het Bloemencorso op "St. George Day" en veel Engelse bezoekers in het dorp werd het tijd een mooie Engelse "gevelvlag" te bestellen. Gelijk een tweede laten komen voor een Engelse kennis op het dorp. Bij mij hingen Engeland, Nederland en Denemarken ("mijn" landen) naast elkaar, de Pompeblêden, ook in Drachten gekocht, hingen er ook.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.